Hotell i Portovenere i Cinque Terre

Hotel della Baia

 
Hotel della Baia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel della Baia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Portovenere här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Beläget ca. 4 km från Portovenere i Le Grazie ligger detta charmerande och fina hotell, omgivet av palmer och pinjeträd, precis vid hamnen. Det är ca. 700 meter till inköpsmöjligheter och ca. 2 km till stranden. Det är möjligt att komma till Portovenere antingen till fots (40 min), eller med buss eller båt (under sommaren) som även seglar till Le Cinque Terre.

Hotellet har en stor inbjudande reception/lobby, uppehållsrum med TV, bar och fin restaurang inredd i en glasveranda, som vätter ut mot havet. Här finns även hiss och offentlig parkering mot betalning. Det finns även en pool, 8 x 17 meter stor, med tillhörande solstolar och parasoll, samt bordtennis.

Läs mer om Hotel della Baia

De totalt 34 rummen är alla utrustade med badrum med toalett, balkong, telefon, minibar, satelit-TV, förvaringsskåp, hårtork samt aircondition. Rummen är alla fint men enkelt inredda med bland annat mosaikgolv i olika färger beroende på rum. Här finns rum som tar emot upp till fyra personer.

Dölj texten
 
 
search map