Hotell i Portovenere i Cinque Terre

Grand Hotel Portovenere

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Portovenere är en älskad liten stad där den genuina atmosfären är på topp. Speciellt när alla s.k. dagsturister hoppat på den sista båten lägger sig lugnet och du kan äntligen njuta av tillvaron och stämningen.

Är ett mycket omtyckt hotell

Att Grand Hotel Portovenere får höga betyg av sina gäster är kanske inte så märkligt. Ett utmärkt läge, god frukost och vänlig personal är en bidragande orsak till trivseln. Den fina byggnaden är ett gammalt kloster från 1600-talet och speciellt det välvda innertaket du hittar lite varstans vittnar om byggnadens historia. Det bästa med hotellet, förutom det centrala läget nära havet, är terrassen och dess utsikt. En perfekt plats att varva ner på med något gott att dricka du beställt i baren. Även lobbyn och de allmänna utrymmena är fina och inbjudande. För dig som vill motionera lite finns ett utomhus fitness (med några maskiner), ca 30 meter från hotellets byggnad. Tillträdet till motionsrummet är gratis men för SPA avdelningen betalar du inträde på plats.

Läs mer om Grand Hotel Portovenere

Ett hav av utflykter väntar dig

Det är en dröm för många att få tillbringa tid i Portovenere istället för att bara besöka det under dagen, som så många gör när de tar sig fram och tillbaka till och från Nationalparken Cinque Terre. Det positiva för dig är att båten stannar till strax intill hotellet, endast ett par hundra meter bort, vilket gör det enkelt för dig att ta dig såväl till de fem byarna som till La Spezia och dess stora utbud.

Att äta gott är en del av semestern

I Portovenere finns det gott om bra restauranger och uteserveringar även om staden inte är så stor. Så på kvällen kan du strosa längs kajen, där det ena matstället avlöser det andra, och välja ut just din favorit. Eller varför inte bara slå dig ner för något gott att dricka och koppla av till den vackra utsikten över havet och de intilliggande kullarna.
Även på hotellet är det möjligt att dinera. Palmaria serverar traditionella rätter (fisk och skaldjur) med elegans och på grund av sina stora fönsterpartier bjuds du på en vacker utsikt över staden.

Ljusa och komfortabla rum

Du kan välja mellan olika rumstyper, (totalt 47 rum) där några har balkong/terrass och havsutsikt. Alla typerna är ljusa och komfortabelt inredda och kan ha antingenĀ en queensize säng eller 2 sk. twinsängar, så har du specifika önskemål kan du lägga in om detta vid ditt bokningstillfälle. Faciliteterna är de samma; luftkonditionering (bestäms av hotellet när den ska sättas på), Wi-Fi, Sat-TV, minibar, kassafack och badrum med dusch och hårtork

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map