Hotell i Portofino i Ligurien

Hotel Eden

Hotel Eden ligger 50 m från Portofinos stämningsfulla torgplats
 
Hotel Eden är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Eden är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Portofino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Eden är stolt att vara det enda hotellet med trädgård mitt i Portofino. Det familjeägda hotell ligger på en smal gata och när man först går in genom smidesgrinden ser man den vackraste trädgård med palmer och andra exotiska plantor. Det är en lyx med en sådan vacker trädgård endast 50 m från Portofinos centrala torg vid den lilla pittoreska hamnen La Piazzetta ... eller mer korrekt: Piazza Martini dell'Olivetta.

Utöver den vackra trädgården är Hotel Edens fördelar utan tvivel den centrala belägenheten och hotellets trevliga stämning. Här finns inga design ikoner eller minimalism - men en hemtrevnad med klassisk genovesisk inredning.

Läs mer om Hotel Eden

Hotellet, som öppnade 1962, har reception, bar och frukostmatsal (buffé) - om sommaren serveras den naturligtvis i trädgården. Alla rum ligger på första eller andra våningen och har aircondition, säkerhetsbox, TV (inte satellit), internet och privat badrum med toalett och dusch.

De 12 rummen är rena och trevliga och motsvarar den förväntade standarden på ett trestjärnigt hotell. Ingen av rummen har havsutsikt men en kort promenad från hotellet för både till butiker på Via Roma, restaurangerna på torget, yachterna vid hamnpromenaden, den högtliggande gula kyrkan San Giorgio, fästningen San Giorgio Brown och det majestätiska fyrtornet vid slutet av Portofino-udden. Närmaste strand är en liten strand i utkanten av staden och annars sandstranden i Paraggi-lagunen ca. 2 km mot Santa Margherita Ligure.

Offentlig parkering i staden kostar ca. 20 euro i dygnet.

Dölj texten
 
 
search map