Omdömen från Alla Collina sul Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Alla Collina sul Mare

Läs personliga omdömen av Alla Collina sul Mare som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Alla Collina sul Mare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Alla Collina sul Mare

Pompeiana som semester-destination

Alla Collina sul Mare
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Alla Collina sul Mare
Trerumslägenheten Casa Marisa med 4/5 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Alla Collina sul Mare

Jättefint och mysigt ställe. Lugnt oh vackert. Nino som äger stället har varit till stor hjälp. Vi har fått färska grönsaker marmelad och underbara färska fikon. Nära 3km bilvägen till havet kanske 1,5 km om man går. Ganska brant uppför men med lire kondis i backfickan så går det bra. En testurang men den kan besöka flera gånger, prova pizzan. Enkelt. Ha små förväntningar så blir du överraskad. Rent snyggt ta med pannlampa så kan du läsa i sängen. Vidunderlig utsikt. Du kommer att trivas.

Alla Collina sul Mare
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Alla Collina sul Mare
Trerumslägenheten L'Angolo del Mare med 4/5 sovplatser
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Fantastisk semester i familjära och vackra omgivningar

Strakt efter ankomsten blev vi mottagna av Nino som tog sig tid för oss på ett enastående vis. Efter uppackning körde Nino mig runt i hela staden för att visa var man kan äta och bada. Lägenheten ligger i fantastiskt vackra och lantliga omgivningar, som förutom syrsornas sång är helt tysta. Det är bekvämt avstånd till landsortens gator med äkta italiensk stämning och fler badstränder, de är barnvänliga och villa av upplevelser med snorkling etc. Färskvattensjön var för liten till att bada, för att det hade varit en för torr vinter. I bergen bakom staden, finns många autentiska småstäder som bjuder på flodbadning och bra restauranger. Semesterlägenheterna är med andra ord en perfekt bas för en familjevänlig upplevelsesemester eller kanske bara till att sitta på terrassen och njuta av lugn och ro. Inte att förglömma, så är det också mycket rent i lägenheten. Nino kom ständigt med frukt och grönt, hemlagad marmelad, oliver samt vin och frågade oss hur vi hade det. Nino var mycket hjälpsam med förslag till upplevelser i lokalområdet och var orsaken till att vi fick en väldigt fin upplevelse och semester i Ligurien.

Rekommendationer till andra gäster

Ta en dag och kör upp i bergen bakom Pompariana mot häxstaden Triora. Ät lunch på vägen och bada i floden i Molini di Triora. Hemtiden går över Doceacqua och Perinaldo där det finns gamla fästningnar att se, och bra restauranger att äta på.
Det är endast en timmes bilfärd till fransk rafting och andra flodaktiviteter (nicereafting.com) i staden Breuil-sur-Roya. Cykeltigen mellan Sanremo och S. Lorenzo al Mare är också värd att utforska. Det går bra att hyra cyklar i S .Stefano al Mare.

Alla Collina sul Mare
Rent och fint

Allt fungerade och var rent och fint.
Gästvänlighet

Italienarna är mycket hjälpsamma och försöker att förstå samt bli förstådda.
Placering

Mycket vackert med utsikt genom dalen till Medelhavet. Nära vandringsstigar i bergen och avslappning vid stranden.
 
Själva boendet på Alla Collina sul Mare
Trerumslägenheten L'Angolo dei Fiori med 4/5 sovplatser

Ligger bra, nedanför staden med en stig till stranden. Ren och fin med aircondition till de varma nätterna. Härlig terrass med morgon- och kvällssol samt utsikt över Medelhavet.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Skön lägenhet/utsikt

Ninos vänlighet kan inte beskrivas.. Vi fick bara den bästa välkomst. Han överraskade oss med godsaker från hans egen produktion. Det fanns dock endast ett badrum i lägenheten så vi kan inte ge det 5 stjärnor. Det var stora nivåskillnader i byn, så var försiktig om er bil är låg. Absolut ett ställe som vi gärna skulle besöka igen. Familjen Jensen.

Alla Collina sul Mare
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Alla Collina sul Mare
Trerumslägenheten Casa Marisa med 4/5 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Det bästa av Ligurien

Pompeiana har allt man behöver; en marcelleria, en panettiera. Köp korv, kött, ost och bröd. Nino fixar fram grillen, sitt egna vin, frukt, grönsaker och fikonmarmelad. Snacka om närodlat, bättre kvalitet får du inte. Sedan finns ju även en trattoria och en bar förstås... Pompeiana är en klassisk gammal Ligurisk liten by, som ligger i perfekt läge några km från havet - perfekt kombo.
Skön atmosfären skapas av den urgamla arkitekturen i Pompeiana.
Genom härliga Nino får du alla tips du behöver och lite till för utflykter, restauranger i området. Men på Italienska förstås..

Rekommendationer till andra gäster

Hyr en cykel i Riva Ligure eller Arma di Taggia och cykla på den 3 mil långa, nedlagda järnvägen längs kusten. Ta med badkläder. Inga backar!

Alla Collina sul Mare
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Utmärkt!

Vi var lyckosamma och var de enda som hyrde hos Nino (husägaren) en 14-dagarsperiod i maj, och det var bra då det nog annars varit rätt lyhört mellan bostäderna. Husen är enkla och enkelt inredda, men köket är bra utrustat.

Det var mycket avslappnande att vara här då det ligger lite bort från "allt" och är lugnt och fridfullt. Även om det är en kort väg ner till stranden (badning, cykling, butiker) är det få turister i Pimpeiana.

I områder finns flera möjligheter för promenader/vandring men det är bäst att ta bilen en kort tur till starten av de flesta. Nino är en aktiv man och är hjälpsam med utflyktstips (han kan tyska och franka, och behjälplig engelska). Han dukade också upp med frukt och grönt från egen trädgård (sallad, avokado, citron, oliver, olivolja) samt färska ägg och hemlagad marmelad.

Alla Collina sul Mare
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Alla Collina sul Mare
Trerumslägenheten L'Angolo dei Fiori med 4/5 sovplatser

De är enkla men man är inte där för att sitta inne...
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Lone og familie fra Silkeborg boede på Alla Collina sul Mare i Pompeiana

Vi kom på lördag 14/07/12 på. 17:00. Vi var positivt av vår värd som var helt ok - du hittar inte många värdar som kommer att göra så mycket för dina gäster. Problemet var att det var så mycket buller från grannar som hörde på radion hela dagen och talade så högt att vi var tvungna att ta ifrån alla söndag. Måndag började med att de höll på att bygga ett hus upp vägen och det fanns maskiner som gjorde buller hela dagen, så vi var tvungna att också köra. Tisdag Jag gick till husmor och hade det inte varit eftersom våra barn kom onsdag hade vi åkt därifrån. På kvällen kl . 21:00 till 01:00 när slutligen grannar gick fanns en skrappen från grodor - Jag har aldrig upplevt något liknande, så vi var tvungna att vara inne. Tisdag vi var tur att grannarna var hemma och motorer och lastbilar hade lämnat, så vi var lugn och kunde slutligen få vara ute på vår terrass i lugn och ro. Det var det enda jag vill ha på semester.

Lägenheten var verkligen fin och ren. Det fanns en ugn och tvättmaskin och utsikterna verkligen diskretion. Vi saknade solstolar - det var där för de andra lägenheterna men inte för oss. Vi hittade aldrig den konstgjorda sjön.

In-Italias kommentar

Vi kan inte göra något åt andra gäster, men vi hade gärna följt upp situationen och talat med ägaren om ni hade hört av under vistelsen. Vänlig hälsning Allan, In-Italia

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Marie med sällskap från Angered Göteborg i Sverige bodde på Alla Collina sul Mare i Pompeiana från den 7. till den 14. juli 2012.

Väldigt trevligt att ni tar kontakt efter hemresan! Lämnar gärna kommentarer om denna fantastiska by.

Vi hade inga problem med att hitta huset i Pompeiana, tack vare GPS:en. Väl framme fick vi ett gott mottagande av den charmerande värden Nino. Lägenheten var helt ok, rent och fräscht, t o m tvättmaskin fanns. Det vore bra om ni berättar att det är våningssäng i det ena sovrummet. Nu funkade det för oss ändå, men jag tror att om ett äldre par skall sova i den så får de problem.

Terrassen var den del som var bäst med hela huset. Vilken utsikt!!! Nino var och hälsade på oss nästan dagligen för att kolla så att vi hade det bra. Han kom med bra tips på vad man kunde åka och titta på. 2 gånger överraskades vi med välfyllda korgar med grönsaker, olivolja, oliver, marmelad, färska fikon och vin. Så generöst! Själva Pompeiana var väldigt charmigt! Mysiga små gator och trevligt folk. Vi var upp i byn och åt 2 gånger under veckan (restaurangen vid kyrkan). Fantastisk mat och gott vin. Bra service. Fanns ca 5 bord så jag rekommenderar er att boka bord under högsäsong.

Skulle gärna återvända igen till denna lilla pärla!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Il Risveglio

Imperia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map