Semesterbostad i Pompeiana i Ligurien

Alla Collina sul Mare

En naturlig sjö ca. 1000 meter bort Stranden i närheten
 
Alla Collina sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Alla Collina sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pompeiana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Alla Collina sul Mare är fyra fina semesterlägenheter på Den Italienska Rivieran. De ligger en bit från kusten men har ändå havsutsikt. Den närliggande lilla landsbyn Pompeiana når man via en liten pittoresk stig som kantas av olivträd och liguriska små gränder och det är endast 3 km. ner till stranden och staden Riva Ligure.

Privat terrass och fina kök

Alla lägenheter har privat terrass med havsutsikt så måltider ute i det fria är här garanterat. Utöver Medelhavet har man från terrassen utsikt mot Liguriens berg, områdets drivhus, Pompeiana och Riva Ligure som ligger nere vid kusten. Alla kök är välutrustade och bjuder på ett litet start-kit med kökssvamp, hushållsrulle mm för den första diskningen. Dessutom finns det gratis parkering för alla gäster.

Läs mer om Alla Collina sul Mare

Karismatisk leende ägare och utmärkta råvaror

Stället drivs av den karismatiske Nino, som odlar frukt och grönt samt blommor, och de ställer alltid fram årstidens råvaror till gästerna för fritt nyttjande. Så kommer man i den rätta säsongen kan man vara lyckosam att få smaka de goda fikon som växer på grunden eller de fina oliver eller söta druvor. Er man i tvivel om var man ska börja dagen så fråga Nino. Han har alltid en god idé, en rolig historia och en fantastisk kännedom till lokalområdet, och han älskar att berätta och förklara. Fråga exempelvis till den vackra naturliga sjö som ligger en överkomlig promenad från stället, och som inbjuder med det vackraste, blå vatten långt nere under en kontrastfull vägbro.

Lägenheterna på Alla Collina sul Mare

Trerumslägenheten L'Angolo dei Fiori med 4/5 sovplatser

L'Angolo dei Fiori ligger i en självständig byggnad tillsammans med Tutti Frutti och L'Angolo del Mare. Lägenheten består av ett uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor), sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och möjlighet för en extra säng, och ett badrum med toalett och dusch. Till lägenheten hör en privat möblerad terrass med havsutsikt. Här finns inte tv.

Trerumslägenheten Tutti Frutti med 4/5 sovplatser

Tutti Frutti ligger i en självständig byggnad tillsammans med L'Angolo dei Fiori och L'Angolo del Mare. Lägenheten består av ett uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor) och möjlighet för en extra säng, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och ett badrum med toalett och dusch. Till lägenheten hör en privat möblerad terrass med havsutsikt. Här finns inte tv.

Trerumslägenheten L'Angolo del Mare med 4/5 sovplatser

L'Angolo del Mare ligger i en självständig byggnad tillsammans med L'Angolo dei Fiori och Tutti Frutti. Lägenheten består av ett uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (med möjlighet för en extra säng) och ett badrum med toalett och dusch. Till lägenheten hör en privat möblerad terrass med havsutsikt. Här finns inte tv.

Trerumslägenheten Casa Marisa med 4/5 sovplatser

Casa Marisa ligger i ett hus inne i Pompeiana ca 200 m. från stället. Lägenheten (på ca. 75 m²) består av ett uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor), möjlighet för en extra säng, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Till lägenheten hör en privat möblerad terrass på 20 m² med havsutsikt. Här finns inte tv

Dölj texten
 
 
search map