Agriturismo i Pieve Zignago i Cinque Terre

Agriturismo Cocodà

 
Agriturismo Cocodà är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Cocodà är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ligurien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Leta dig in i Liguriens högland där turistmassorna inte sätter sina fötter: Här finner man det äkta och den gästfrihet som symboliserar Agriturismo Cocodà. Rummen är moderniserade i sköna lantliga omgivingar (400 m.ö.h.) med pool och vacker utsikt.

Daniela och Paolo tar emot de besökande som stolta ägare och står själva för den dagliga driften av denna självförsörjande agriturismo (20 hektar mark med skog, vinmarker, olivlundar och köksträdgårdar) med solceller och andra miljövänliga tilltag. Familjens två stora hundar som är ytterst snälla och nyfikna kan ses lekande på stället.

Läs mer om Agriturismo Cocodà

Maken till trevligare agriturismo i Ligurien får man leta länge efter. Maten är i topp, precis som inredning och de grönklädda bergen. Här bor man långt ifrån orosmoment mitt i det gröna landskapet. Poolen (fristående och inte så stor) är pricken över i:et och gör vistelsen behaglig. Vad mer kan man önska sig? Man kan även använda den gemensamma terrassen eller TV-rummet där det även finns wi-fi. Önskar man tillbringa en dag vid vattnet så ligger Levanto och Monterossos sandstränder endast ca. 30 km bort vilket tar ca. 45 - 50 minuter att köra. Vägen ner till agriturismo'n från huvudvägen är inte asfalterad och ganska brant, man ska därför se upp lite om man har en låg sportbil.

Halvpension: Hos Daniela och Paolo äter man gott. I köket finner man antingen Daniela eller en duktig lokal kock med stor kännedom till de lokala traditionerna och rätterna. Förutom fyra vällagade rätter är det även inkluderat vatten, vin och en bitter efter måltiden i halvpensionen. Bara frukosten är en fröjd för ögat med stort urval av hemmalagade marmelader, kakor och annat gott. Önskar man att prova andra matställen i området så står värdparet till förfogande för rådgivning och tips. Närmaste restaurang ligger ca. 2 km bort i Sasseta. Man kan få lunch eller middag från dag till dag efter avtal med ägarinnan Daniela vid ankomst. Det finns dessutom ett gemensamt kylskåp för gästernas användning i ett uppeåhllsrum.

Dubbelrum med fransk balkong
- Gårdens 6 rum är samlade i samma byggnad där de två översta har fransk balkong. Båda rummen är rymliga och inredda med en blandning av antika lokala och moderna indonesiska möbler. Dessa rum har möjlighet för en extra säng för barn. Badrummen är fint inredda med handfat som Paolo själv har gjort, och de har alla toalett, dusch och hårtork. Det finns inte TV på rummen (ägarnas val) men wi-fi mot tillägg.
Dubbelrum med terrass
- Under de två rummen med fransk balkong ligger två rum på första våningen med varsin möblerad terrass och utsikt över landskapet (en stor terrass delad i två). Dessa två rum har en extra säng och möjlighet för en fjärde sovplats. Nedanför (svarar till första våningen på byggnadens motsatta sida) ligger två rum, ett med privat möblerad uteplats och det andra med privat möblerad terrass (båda med utsikt). Alla rum är rymliga och inredda med en blandning av antika lokala och moderna indonesiska möbler. Badrummen är utrustade med designelement och har toalett, hårtork samt dusch. Det finns inte TV på rummen men wi-fi mot tillägg.

Dölj texten
 
 
search map