Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Sant'Anna

 
Residence Sant'Anna är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Sant'Anna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Sant'Anna ligger 600 meter från badorten Pietra Ligure med utsikt över staden, de omkringliggande kullarna och vattnet. I Pietra Ligure finns närmsta inköpsmöjligheter, butiker och restauranger.

På härliga Residence Sant'Anna finns det reception, uppehållsrum med bar och satelit-TV, kiosk, lekrum, tvättrum och hiss. Utomhus finner man en stor terrass, grill-område, bordtennis, lekplats och pool (18 x 8 meter) samt en barnpool (5 x 6 meter) med endast 1 meters djup. Poolerna är öppna från mitten på maj till slutet av oktober, om vädret tillåter. Gästerna kan också använda parkeringsplatsen och/eller hyra garageplats (mot betalning).

Läs mer om Residence Sant'Anna

Lägenheterna som alla renoveras löpande och är enkelt men smakfullt inredda, är alla utrustade med telefon, satelit-TV, förvaringsbox och balkong med stolar, bord och inte minst utsikt över havet.

Lägenheterna på Residence Sant'Anna

Tvårumslägenhet med 3 sovplatser – typ BX3

Lägenheterna är på ca. 30 m². De består av sovrum med 2 sovplatser och en enkelsäng, kök/allrum och badrum. Det kan ställas in en extra (4:e) säng i sovrummet eller i kök/allrummet.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser – typ B5

Lägenheterna är på ca. 35 m². De består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå samt badrum.

Dölj texten
 
 
search map