Omdömen från Residence Riviera

Hoppa i poolen
 
Residence Riviera är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Riviera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Riviera

Läs personliga omdömen av Residence Riviera som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Riviera. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Riviera

Pietra Ligure som semester-destination

Residence Riviera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Riviera
Lägenhet (superior) m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Riviera

Pietra Ligure som semester-destination

Residence Riviera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Riviera
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bra ställe för priset

Fin lägenhet, underbar pool och vänlig personal.
Dock hade vi utsikt mot en byggarbetsplats från vår balkong.

Pietra Ligure som semester-destination

Där fanns ett fantastiskt bergsområde ända intill trädgården (nästan) - förbi kyrkor och små städet med äkta italiensk stämning (= smala gator).
Härligt vandringsområde (i gråväder - annars för varmt).
Det kunde de på stället gott berätta mera om.
För det upptäckte vi av en tillfällighet.
Det var lite långt för barnen att gå in till centrum av Pietra Ligure p.g.a. värmen.
Men riktigt trevligt när man väl var där.

Residence Riviera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Riviera
Lägenhet (superior) m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fina lägenheter, nära stranden, sämre pool

Fina nyrenoverade lägenheter. Bra utrustade kök. Gångavstånd till stranden. Härlig strandpromenad. Både betalning och gratis strand. Ganska besvikna över poolen. Den var djup över hela. Man skulle simma eller flyta på något varje gång då man inte bottnade. Inte optimalt för unga. Barnpoolen var bara en portabel sak som till tider inte var rengjord. Siesta vid poolen på 3 timmar mitt på dgen, inte angivet i beskrivelsen. Då hade badvakterna paus. Det blev helt för länge en dag då badvakten arbetade hela förmiddagen med att klippa gräs och vattna. När han så till sist kom tillbaka kl. 12:15 kom han bara för att stänga poolen. I tillägg stängde de tidigt på kvällen. Till och med våra mycket badglada barn var väldigt besvikna över poolen och kommenterade det utan att vi sagt något. Hade det stått något om dessa dåliga poolförhållande hade vi valt något annat. Dyr parkering. Det finns en liten till varje lägenhet så det borde vara gratis. Hade vi vetat om den stora kostnadsfria parkeringsplatsen sidan om hade vi inte förbokat plats. Tivoli hela sommaren på granntomten. Mycket stök på kvällen därifrån. Verkar som det är där varje år, så borde stått något om det.

Pietra Ligure som semester-destination

Fint ställe. Fin strand med småsten. Fint för lite snorkling. Lite smådjupt för barnen. Passar bäst för simdugliga. Kort avstånd till andra små städer och Frankrike/Monaco.

Residence Riviera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Lite småsur dam i receptionen. Inte speciellt hjälpsam.
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Riviera
Lägenhet (superior) m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Riviera

Pietra Ligure som semester-destination

Residence Riviera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Riviera
Lägenhet (superior) m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Levde inte upp till förväntnignarna

Ett äldre och slitet lägenhetskomplex, som enligt vår mening inte alls har samma standard som andra av In-Italias 3,5 stjärniga boenden.
Balkongen till lägenheten (4+1 pers) är så liten att man knappt kan sitta fyra personer på den - och där var för övrigt endast tre solar till det lilla trädgårdsbordet.
Lägenheten är placerad med balkongen direkt ut till en byggplats med aktivitet från 7 på morgonen till 19 på kvällen - så hade man vetat det på förhand, hade man nog hittat ett annat ställe.
Den enda gång vi hade behov av receptionen var den inte bemannad - även om det var under dess öppettider.
Alla kvällar var det problem med vattnet i duschen - antingen var där inget vatten, eller så var det inget varmvatten.
Vi visste inte att poolen var 2 meter djup överallt. Hade vi vetat det, hade vi helt säkert valt ett annat ställe. Det är för övrigt för få stolar och liggstolar vid poolen.
Parkeringsplatsen - som man betalar extra för att stå på - är också ställets "avfallsområde", så bilen står parkerad mellan en massa överfyllda containrar.
Kanske bara en massa obetydliga saker, men summan av allt gör att vi är besvikna på stället.
In-Italias service, korrespondance och beskrivning av semesterställena är annars generellt i toppklass, och de flesta av sakerna här ovan kan inte In-Italia lastas för - men några av sakerna borde man kunna ha upplyst oss om på förhand, och stället klassificering på 3,5 stjärnor borde revideras.

Pietra Ligure som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Henrik. Tack för ditt omdöme. Jag är ledsen över att höra att Residence Riviera inte levde upp till er förväntningar. Jag har själv besökt stället många gånger - och vi har primärt get stället 3,5 solar på grund av lägenheternas höga standard och det bra läget i promenadavstånd till både strand och stad. Även receptioner som är bemannade kan under ett ögonblick på dagen vara tomma, då personalen har andra uppgifter. Jag hoppas att problemet med vattnet löstes snabbt. En liten balkong eller en djup pool är inte något som drar ner vår klassificering. Det är tvärtom mycket individuellt vad folk värdesätter. Men vi tar till oss av din information. Varma hälsningar, Allan, In-Italia

Residence Riviera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Riviera
Lägenhet (superior) m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester på den italienska rivieran

Vi hade en härlig semester i en stor lägenhet, vi var fem stycken. Lägenheten hade två stora rum och kökshörna (okej till matlagning hemma med gasspis), två badrum och en bäddsoffa till två i vardagsrummet.
Vi har njutit av vistelsen på Residence Riviera, där att var tillfredsställande med bra service och engelsktalande personal. Lägenheten låg med fin utsikt mot bergen, eller ner mot stan. Vi bodde mellan två städer; Borgio Verezzi och Pietra Ligure. Kan endast rekommendera stället! :)

Pietra Ligure som semester-destination

Vi nyttjade infopunkten i Borgio Verezzi, där det arbetade en mycket trevlig och hjälpsam guide. Hon rekommenderade oss många spännande saker, bland annat en tur upp i bergen till den gamla staden (trevlig stad med bra, men lite dyra, restauranger) - cirka 30 min upp för en mycket brant stig. Gå först vid klockan 18, och hem innan det blir mörkt - eller ta med en pannlampa...
Vi tog också en heldagstur till Genova med tåget. Detta kan också rekommenderas. Vi köpte biljetterna i en tobakskiosk med hjälp av en lapp från infostället. Kom ihåg att stämpla biljetterna på stationen.
Det fanns många bra restauranger i Borgio Verezzi och i Pietra Ligure, men alla tar inte Visa eller Mastercard - vilket gäller många ställen i Italien.

Residence Riviera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Riviera
Lägenhet (superior) m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ralf Welsch

Hej allihop, vi har haft en väldigt skön semester på Residence Riviera och har definitivt inte varit där för sista gången. Allting har fungerat. Stället är perfekt. Poolen har lite för mycket klor.

Pietra Ligure som semester-destination

Under försäsongen helt perfekt! Trevlig strandpromenad / bra restauranger. Stranden är fin men blir bättre i närheten.

Residence Riviera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Riviera
Lägenhet (superior) m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Vackert välskött komplex...

Rena lägenheter, tysktalande reception, trevlig pool (kanske lite för mycket klor), grill, lekplats.

5 min till havet, med fri strand och naturligtvis också med solstolar (betalas).

Vi vill komma tillbaka nästa år.

Tack för allt.

Pietra Ligure som semester-destination

Residence Riviera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Trevligt utanför misshandlad spåret, men du är överallt snabb
 
Själva boendet på Residence Riviera
Lägenhet (superior) m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Riviera

Residence Riviera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Riviera
Lägenhet (superior) m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map