Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Riviera

Pris från per pers.
Hoppa i poolen Omgivet av palmer och annat grönt Koppla av på terrassen Balkong till en av lägenheterna Fina och moderna lägenheter
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Riviera ligger i utkanten av Pietra Ligure, i gröna omgivningar omringade av en olivlund. Det finns gott om plats på stället: både en stor gemensam terrass, en poolanläggning med barnpool, solsängar och parasoll, samt en rymlig parkeringsplats. Därutöver finns det reception, hiss, frukostrestaurang där du mot en liten avgift kan äta frukost som serveras som en buffé. Det finns dessutom ett område med lekplats, volleyboll, badminton och andra aktiviteter.

Du kan låta bilen stå hela semestern

Med endast 1,5 km till den gamla stadsdelen i Pietra Ligure, och cirka 400 meter till stranden, kan du lätt ta dig runt under semestern - och hela familjen kan underhållas oavsett vad de önskar uppleva. Residence Riviera har ett avtal med en lido där ni får rabatt - men ni kan också välja att bada på den offentliga stranden som är gratis. Det finns till och med en hundstrand i området, om människans bästa vän har följt med på semestern. Det är också vid strandpromenaden ni hittar den närmsta restaurangen, cirka 400 meter från hotellet. Du kan hyra cyklar på Residence Riviera; de har fem cyklar som inte kan förbeställas, men nyttjas efter principen "först-till-kvarn". För små ärenden och små turer kan de nyttjas grats, medan du betalar en liten avgift om du vill använda dem hela dagen.

L√§genheterna på Residence Riviera

Tvårumslägenhet med 4+1 sovplatser (med balkong)

Dessa lägenheter består av ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med bäddsoffa och kokvrå (med kyl, frys och 4 kokplattor) och badrum med toalett och dusch eller badkar. Lägenheterna är alla utrustade med aircondition och wi-fi. Lägenheterna har en separat ingång från utsidan - och de har alla balkong. Det finns plats för en extra säng så man bor totalt 5 personer (extrasängen betalas på plats).

Trerumslägenhet med 6+1 sovplatser (med balkong)

Dessa lägenheter består av två sovrum, ett vardagsrum med bäddsoffa och kokvrå (med kyl, frys och 4 kokplattor) och badrum med toalett och dusch eller badkar. Lägenheterna är alla utrustade med aircondition och wi-fi. Lägenheterna har en separat ingång från utsidan - och de har alla balkong. Det finns plats för en extra säng så man bor totalt 7 personer (extrasängen betalas på plats). Dessa tvårumslägenheter består i praktiken av en 1-rums och en 2-rums, så man har två kök och två badrum.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi, Ligurien

Populärt i Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Residence Orchidea

Diano Marina

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare

search map