Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Riviera

Hoppa i poolen Omgivet av palmer och annat grönt Koppla av på terrassen Balkong till en av lägenheterna Fina och moderna lägenheter
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Riviera ligger i utkanten av Pietra Ligure, i gröna omgivningar omringade av en olivlund. Det finns gott om plats på stället: både en stor gemensam terrass, en poolanläggning med barnpool, solsängar och parasoll, samt en rymlig parkeringsplats. Därutöver finns det reception, hiss, frukostrestaurang där du mot en liten avgift kan äta en enklare frukost som serveras som en buffé. Det finns dessutom ett område med lekplats till de yngsta resenärerna.

Du kan låta bilen stå

Från ditt boende har du ett par kilometer in till stadens gamla centrum där du har de mysiga gränderna och de fina torgen. Ner till stranden har du cirka 400 meter och du når den via tunnlar som går under järnvägen.
Residence Riviera har ett avtal med en lido (d.v.s strand) där du får rabatt - men du kan också välja att bada på den offentliga stranden som är gratis. Det finns till och med en hundstrand i området, om människans bästa vän har följt med på semestern. Det är också vid strandpromenaden du hittar den närmsta restaurangen, alltså cirka 400 meter från hotellet.

Du kan hyra cyklar på Residence Riviera; de har fem cyklar som inte kan förbeställas, men nyttjas efter principen "först-till-kvarn". För små ärenden och små turer kan de nyttjas grati. Om du vill ha dem hela dagen betalar du en liten avgift på plats.

Under sommaren slår ett tivoli upp intill Residence Riviera, till mångas glädje. Vi vill dock uppmärksamma dig om detta då det kan upplevas som störande. Poolen stänger för siesta mitt på dagen.

Läs mer om Residence Riviera

Komfortabla lägenheter

Du kan välja mellan två storlekar beronede på hur stor plats du vill ha. Lägenheterna är alla utrustade med aircondition och wi-fi samt balkong.

Läs om l√§genheterna på Residence Riviera

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map