Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Quattro Stagioni

 
Residence Quattro Stagioni är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Quattro Stagioni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Quattro Stagioni består av fyra byggnader, som ligger i ett grönt, lugnt område mellan fruktplantager och olivträd. Från bygganden är det ca. 400 meter till stranden, ca. 200 meter till inköpsmöjligheter och ca. 600 meter till centrum.

Till Residence Quattro Stagioni hör reception med möjlighet för förvaring av värdesaker, uppehållsrum, bar, restaurang (öppen från slutet av maj till slutet av september), trädgård, lekområde, parkeringsplats och hiss (en av byggnaderna har dock inte hiss). Till stället hör det dessutom pool (öppen från 1 april till slutet av säsongen), barnbassäng, tennisbanor och cyklar och från slutet av maj till mitten av september arrangeras det kvällsunderhållning två gånger om veckan vid poolen. Solstolar och parasoll kan hyras på stranden.

Läs mer om Residence Quattro Stagioni

Lägenheterna är enkelt möblerade och har alla telefon och satellit-TV.

Lägenheterna på Residence Quattro Stagioni

Enrumslägenhet med 3 sovplatser (A3 b)

Lägenheterna är på ca. 35 m². De består av uppehållsrum med två dubbla bäddsoffor och kokvrå (med kyslskåp och gas eller elektrisk spis), badrum och balkong eller trädgård.

Tvårumslägenhet på loftet med 6 sovplatser (B6 m)

Lägenhetern är på ca. 70 m². De består av uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå (med kylskåp och gas eller elektrisk spis), sovrum med dubbelsäng och två utdragssängar och badrum. Rummet på loftet har en balkongdörr med fönster, dock ingen balkong. Det finns fläkt men ingen aircondition.

Tvårumslägenhet med 6 sovplatser (B6 b)

Lägenheterna är på ca. 55 m². De består av uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå (med kylskåp och gas eller elektrisk spis), sovrum med dubbelsäng och två utdragssängar, badrum och balkong eller trädgård.

Dölj texten
 
 
search map