Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Perla Marina

 
Residence Perla Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Perla Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Perla Marina ligger ca. 200 meter från vattnet, 150 meter från shoppingmöjligheter och ca. 600 meter från centrum. av Pietra Ligure.

Här finns reception med möjlighet att förvara värdesaker, uppehållsrum, bar, hiss, uteplats med lekplats, bordtennis och en stor pool på 25 x 10 meter med djup från 110 cm till mer än 2 meter. Man kan dessutom mot betalning använda parkeringsplatsen, tvätteri och solstolar och parasoller vid stranden samt tennisbana ca. 400 meter bort. Dessutom kan man låna cyklar på stället.

Läs mer om Residence Perla Marina

Lägenheterna är enkelt möblerade och utrustade med balkong eller terrass, telefon och TV. Observera att parkeringsplats kan efterfrågas men garanteras ej. På plats försöker man tillgodose alla önskemål om parkering men det lämnas tyvärr ingen garanti.

Lägenheterna på Residence Perla Marina

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (B4)

Lägenheterna är på ca. 50 m². De består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, uppehållsrum med enkel bäddsoffa och kokvrå (inkl. kylskåp och ugn), badrum samt terrass.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (B5)

Lägenheterna är på 55 m². De består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå (inkl. kylskåp och ugn), badrum samt balkong.

Tvårumslägenhet med 6 sovplatser (B6)

Lägenheterna är på ca. 55 m². De består av sovrum med dubbelsäng och våningssäng, uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå (inkl. kylskåp och ugn), badrum samt balkong.

Dölj texten
 
 
search map