Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Orchidea

Pris från per pers.
Separat barnpool till de minsta gästerna Aftonstämning på gemensamma terrassen Poolen är Residence Orchideas helt stora dragplåster Lekplatsen på Residence Orchidea Aktiviteter för barnen på Residence Orchidea Barområde med möjlighet att köpa glass och snacks En litet gym på Residence Orchidea Havet, som skymtas vittnar om Residence Orchideas närhet till stranden Exempel på lägenhetstypen B4 Exempel på lägenhetstypen B4 Exempel på lägenhetstypen C5 Plus Parkeringsplats till gästerna på Residence Orchidea
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Orchidea ligger i ett lugnt bostadskvarter omgivet av palmer och olivträd. Avståndet är dessutom överkomligt: ca. 700 meter till havet och närmaste inköpsmöjligheter samt ca. 900 meter till Pietra Ligures inbjudande centrum.

Faciliteter för hela familjen

På Residence Orchidea finns det reception, gemensamt uppehållsrum, bar, hiss, gym, parkeringsplats (utomhus en plats per lägenhet), bordtennis, lekplats samt solterrass med pool och barnpool där badmössa är krav vid långt hår, vilket i övrigt är ganska vanligt i Italien. Vid de två poolerna som är ställets centrala punkt med lek och skoj finns även toalett och utomhus dusch. Man har verkligen tänk på både stora och små gäster. Mot betalning kan man även använda ställets tvätteri, garage och cyklar till vuxna. Under högsommaren (juli och augusti) arrangeras det olika former av underhållning på stället för både barn och vuxna. Vill ni inte gå till stranden eller centrum (eller för att slippa leta parkeringsplats) så har Residence Orchidea en privat shuttlebus som kör efter en bestämd tidsplan under vardagarna (ej på helgen).

Läs mer om Residence Orchidea

Familjedrivet semesterställe

Residence Orchidea drivs med hjärtat och med ett leende från Cinzia och hennes föräldrar som alla sätter en ära i sitt jobb. Du kommer verkligen känna dig välkommen här. Rådfråga dem gärna på tips på allt från restauranger till utflykter.

Lägenheter med privat uteplats

Lägenheterna är fina och fördelar sig på två byggnader. Det finns hiss på stället. Lägenheterna är alla utrustade med förvaringsbox, satellit-TV, ventilator ( i sovrummen), aircondition i de stora lägenheterna (mot tillägg), kök eller kokvrå (oftast med 4 kokplattor och kylskåp) samt badrum med badrum med toalett och dusch. Alla lägenheter har egen trädgård eller balkong med två solstolar. Wi-fi (mot tillägg) täcker hela stället men signalen kan vara kraftigare i några lägenheter än andra. I receptionen och på gemensamma terrassen är täckningen bäst.

L√§genheterna på Residence Orchidea

Tvårumslägenhet (med balkong/terrass) med 2/4 sovplatser (typ B4)

Dessa lägenheter mäter ca. 40/45 m² och består av uppehållsrum med två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn under 15 år) och kokvrå eller separat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett. Lägenheterna har balkong (enstaka har terrass på markplan). Vid bokning av barnsäng är denna utan sängkläder. Man är också välkommen att själv ta med en barnsäng (0-3 år).

Trerumslägenhet (med balkong och poolutsikt) med 3/6 sovplatser (typ C5 plus)

Dessa lägenheter mäter ca. 60/65 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng (kan delas till enkelsängar), sovrum med bäddsoffa eller dubbelsäng som kan delas samt badrum / toalett. Det finns plats för en extra säng så man kan bo upp till 6 personer. Viktigt: lägenheten kan rymma totalt 3 vuxna och 3 personer upp till max 16 år. Lägenheterna har balkong som vänder mot poolen. Dessa lägenheter har dessutom aircondition som kan beställas mot tillägg. Vid bokning av barnsäng är denna utan sängkläder. Man är också välkommen att själv ta med en barnsäng (0-3 år).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Residence I Morelli

Pietra Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare

search map