Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence I Morelli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Pietra Ligure är en mycket omtyckt stad med en historisk och en nyare del. Här finns allt du behöver för en trivsam semester och längs kusten hittar du stränder som lockar badsugna resenärer. Som en vacker kuliss ramar de gröna kullarna in den liguriska rivieran. I Morelli ligger i en stilla återvändsgränd, och du kan gå ut och äta utan att ta bilen - närmaste butiker och restauranger ligger inom 500 meter. På stranden, som ligger ca.900 m bort, har Residence I Morelli ett avtal med ett privat bad, där du får rabatt på solstolar och parasoll.

Familjesemester i Ligurien

Den sympatiske ägaren Giovanni Morelli har drivit stället sedan 1979 - och han har skapat en semesterplats med de faciliteter som ofta efterfrågas, nämligen pool, balkong, aircondition och Wi-Fi. I Morelli ligger i utkanten av staden, och du har närmre stadens nyare del än den historiska. In till Basilica di San Nicolo är det ca 1,6 km (till fots) och 2 km om du väljer att ta bilen. Det finns allmänna parkeringsplatser bl.a längs med strandpromenaden. Inom ca 350 meter har du bar/pizzeria och 650 meter bort stöter du på fler matställen. Ca 850 meter från boendet finns en liten mataffär och tobaksbutik.

Ett komfortabelt boende

Andra faciliteter, som kan komma väl till pass, är bar, hiss, frukostmatsal frukosten serveras som buffet från juni till september och betalas på plats), parkeringsplats (gratis och först-till-kvarn) och garage. När du känner för att aktivera dig kan du utmana ditt resesällskap i ett parti tennis. Barnen har ett lekrum och en avgränsad lekplats att vistas på. Du kan göra sköna promenader och cykelturer i området och har du inte med egen kan du på förfrågan och mot avgift hyra en på plats. Det finns dessutom en tvättstuga på stället, vilket kan vara praktiskt för dig som stannar ute en längre tid. Några av faciliteterna (som t.ex.tennis) är mot avgift och betalas på plats.

Läs mer om Residence I Morelli

Lägenhet med tillhörande balkong eller trädgård

De 26 lägenheterna är enkla och en aning omoderna men komfortabla och omtyckta. De har samma faciliteter som pentry med micro och ugn, aircondition (mot avgift), Sat-TV, Wi-Fi, kassaskåp, hårtork, balkong eller trädgård. Om du får en lägenhet med tillgång till trädgård, så kommer där att vara några trappsteg ner från lägenheten.

Läs om l√§genheterna på Residence I Morelli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence I Morelli

Läs personliga omdömen av Residence I Morelli som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence I Morelli. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Residence I Morelli

Bedömning av Residence I Morelli

Vi har i 14 dagar njutit av vår semester på Morelli , vi har njutit av den Italienska vänligheten och öppenheten med tanke på att vi var där med vår hund.
Underbart swimmingpoolområde, själva lägenheten var rymlig och med en härlig terrass som låg i skugga hela dagen, vilket var en stor fördel i 33 graders värme.
Ett ställe vi ser fram emot att komma till igen

Läs mer

Bedömning av Residence I Morelli

Läs mer

Bedömning av Residence I Morelli

Läs mer

Bedömning av Residence I Morelli

Läs mer
 
search map