Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence I Morelli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Pietra Ligure är en mycket omtyckt stad med en historisk och en nyare del. Här finns allt du behöver för en trivsam semester och längs kusten hittar du stränder som lockar badsugna resenärer. Som en vacker kuliss ramar de gröna kullarna in den liguriska rivieran. I Morelli ligger i en stilla återvändsgränd, och du kan gå ut och äta utan att ta bilen - närmaste butiker och restauranger ligger inom 500 meter. På stranden, som ligger ca. 1 km bort, har Residence I Morelli ett avtal med ett privat bad, där du får rabatt på solstolar och parasoll.

Familjesemester i Ligurien

Den sympatiske ägaren Giovanni Morelli har drivit stället sedan 1979 - och han har skapat en semesterplats med de faciliteter som ofta efterfrågas, nämligen pool, balkong, aircondition och Wi-Fi. I Morelli ligger i utkanten av staden, och du har närmre stadens nyare del än den historiska. In till Basilica di San Nicolo är det ca 1,6 km (till fots) och 2 km om du väljer att ta bilen. Det finns allmänna parkeringsplatser bl.a längs med strandpromenaden. Inom ca 350 meter har du bar/pizzeria och 650 meter bort stöter du på fler matställen. Ca 850 meter från boendet finns en liten mataffär och tobaksbutik.

Ett komfortabelt boende

Andra faciliteter, som kan komma väl till pass, är bar, hiss, frukostmatsal frukosten serveras som buffet från juni till september och betalas på plats), parkeringsplats (gratis och först-till-kvarn) och garage. När du känner för att aktivera dig kan du utmana ditt resesällskap i ett parti tennis. Barnen har ett lekrum och en avgränsad lekplats att vistas på. Du kan göra sköna promenader och cykelturer i området och har du inte med egen kan du på förfrågan och mot avgift hyra en på plats. Det finns dessutom en tvättstuga på stället, vilket kan vara praktiskt för dig som stannar ute en längre tid. Några av faciliteterna (som t.ex.tennis) är mot avgift och betalas på plats.

Läs mer om Residence I Morelli

Lägenhet med tillhörande balkong eller trädgård

De 26 lägenheterna är enkla och en aning omoderna men komfortabla och omtyckta. De har samma faciliteter som pentry med micro och ugn, aircondition (mot avgift), Sat-TV, Wi-Fi, kassaskåp, hårtork, balkong eller trädgård. Om du får en lägenhet med tillgång till trädgård, så kommer där att vara några trappsteg ner från lägenheten.

Lägenheterna på Residence I Morelli

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong eller trädgård (4 pers)

Lägenhet till 4 personer på ca. 35 m². Allrum med pentry och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch eller badkar.

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong eller trädgård (5 pers)

Lägenhet till 5 personer på ca. 48 m². Allrum med pentry och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt en enkelsäng, badrum med dusch eller badkar.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong eller trädgård (6 pers)

Lägenhet till 6 personer på ca. 54 m². Allrum med pentry och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum dusch eller badkar.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong eller trädgård (7 pers)

Lägenhet till 7 personer på ca. 60 m². Allrum med pentry och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt en enkelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch eller badkar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Relais del Maro

Borgomaro

search map