Omdömen från Residence Hermitage

 
Residence Hermitage är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Hermitage är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Hermitage

Läs personliga omdömen av Residence Hermitage som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Hermitage. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Markus och familj från Skänninge i Sverige bodde på Residence Hermitage i Pietra Ligure från den 21. till den 28. juli 2012.

Hermitage tycker vi nog standarden var kanske 2+ mer än en trea. Lägenheten var storleksmässigt väldigt bra men trist utrustad med IKEA porslin och kändes ganska oitaliensk. Pool området kändes inte fräscht och här spenderade vi inte någon tid. Närheten till stranden var toppen och staden trevlig.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Pelle med familj från Sverige bodde på Residence Hermitage i Pietra Ligure från den 24. till den 31. juli 2010.

Resan gick bra. Det var naturligtvis lite köer genom Tyskland som man får räkna med. När vi kom fram (ca 14.45) så var Agenzian öppen men det var lång kö. Vi hade svårt att hitta vår parkering och vårt hus när vi kom fram. Vi sprang omkring en del och letade innan vi hittade rätt. Det hade varit bra om vi fått en enkel skiss som beskrev hur huskomplex och parkering fanns.

Vi besökte en fantastisk restaurang som heter La Botte. Mycket prisvärd, god italiensk mat och portioner som räcker till fyra personer. Om man besöker Lignano så bör man besöka La Botte och, man bör äta en klassisk italiensk middag med flera rätter som man delar på.

Stranden var fin och det gick utmärkt att lägga sig längst ned "framför" alla solstolar för att nyttja stranden "gratis" d v s inte behöva hyra solstol. Här fick man ligga på sin handdukt men inte sätta upp en medhavd strandstol. Det fanns dessutom 6 stycken mindre strandremsor som var helt fria.

Om man besöker en vingård så bör man kontrollera att den är öppen. Vi besökte turistbyrån och frågade efter tips på vingårdar. Vi fick bra service men ingen information om att kontrollera öppettider.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 8 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Residence I Morelli

Pietra Ligure, Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Hotel Tigullio

Santa Margherita Ligure

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map