Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Hermitage

 
Residence Hermitage är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Hermitage är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Hermitage ligger endast 200 meter från havet i en liten oas av lugn och ro. Stället har sin egen privata sandstrand (kan användas mot betalning av tillägg) och pool finns med tillhörande solstolar och parasoller. Pietra Ligures centrum ligger endast 500 meter bort.

Bland faciliteterna på stället kan vi nämna tennisbanor, lekplats på hårt underlag, parkering samt ett stort utomhusområde. Inomhus finner man en stor hall med reception och bar (med lätta lunchmåltider) samt wi-fi ( mot tillägg). Det är tillåtet att ta med husdjur mot extra betalning, de som jobbar här har med sina söta hundar så det är ett barn och djurvänligt ställe.

Läs mer om Residence Hermitage

De totalt 60 lägenheterna (utan aircondition) är fördelade på tre byggnader: Casa Nico, Casa Hermitage och Casa Tennis, som ligger sidan om varandra (alla med hiss). Även om de ligger nära vattnet så har man inte havsutsikt. Alla lägenheter är fint inredda och de har alla balkong.

Läs om lägenheterna på Residence Hermitage

Dölj texten
 
 
search map