Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence dei Fiori

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence dei Fiori ligger i lugna omgivningar ca.en kilometer från stranden och likaså från inköpsmöjligheter och restauranger i den trevliga och charmiga badorten Pietra Ligure. Från stället har du utsikt till vattnet och de omkringliggande gröna bergen. Ett ställe där du kan koppla av helt enkelt och där du blir vänligt emottagen.

Slappa intill poolkanten

Rsidence dei Fiori har ett poolområde med en pool på 15x7 m och solstolar, perfekt för dig som vill slappa och bara ta det lugnt. Även barnen har sin lilla del där de kan plaska runt. De har även ett litet lekområde med bl. a pingis och lite annat smått och gott. Dei Fiori har en reception och här finns en bar, trädgård och parkeringsplats till ditt förfogande.

När du känner att stranden lockar kan du bege dig ner mot havet som du har ca 1,2 km bort. Hör med receptionen om du önskar hyra strandplats så hjälper de dig med det praktiska.

Läs mer om Residence dei Fiori

Mysig stad med fint utbud

Du bor en bit inåtlandet och ner till Pietra Ligures centrum och till torget Piazza Martiri della Libertà är det ca 1,4 km. I Pietra Ligure hittar du allt du behöver som butiker, uteserveringar och mysiga restauranger. Inom en kilometer till fots eller ca 1,4 km med bil har du en mataffär där du kan handla hem det mesta av de basvaror du behöver. Dei Fiori erbjuder fri hemleverans av färskt bröd, mjölk och croissants varje morgon och till 10% rabatt, vilket kan vara extra lyxigt.

Det finns parkeringsplatser längs med strandpromenaden men i högsäsong kan det vara svårt att få plats. Vill du låta bilen stå kan du i stället nyttja den shuttleservice som erbjuds vissa bestämda tider och dagar. Hör med receptionen när du checkar in för fler detaljer. Cyklar går att hyra efter tillgänglighet och mot avgift.

Lägenheter med uteplats

Lägenheterna är alla utrustade med Sat-TV, förvaringsbox, Wi-Fi (mot avgift), hårtork, micro och balkong/altan/terrass med två solstolar. Få lägenheter har aircondition (mot förhandsbeställning och tillägg som betalas på plats). Trots förbokning kan aircondition inte bekräftas förrän ankomst till stället. Tvätteri finns mot avgift.

En parkeringsplats ingår, utöver det tillkommer en extra avgift.

Lägenheterna på Residence dei Fiori

Studio m. 2 sovplatser (balkong/terrass/trädgård)

Lägenheterna är på 30 m². De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kök, badrum med toalett och dusch eller badkar samt balkong eller altan med två solstolar.

Lägenhet m. 1 sovrum och 4 sovplatser (balkong/terrass/trädgård)

Lägenheterna är på 40-45 m². De består av sovrum med dubbelsäng och en ev. extra säng, uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, badrum med toalett och dusch eller badkar samt balkong eller altan med två solstolar.

Lägenhet m. 1 sovrum och 5 sovplatser (balkong/terrass/trädgård)

Lägenheterna är på 40-45 m². De består av sovrum med dubbelsäng och en ev. extra säng, uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, badrum med toalett och dusch eller badkar samt balkong eller altan med två solstolar.

Lägenhet m. 2 sovrum och 4/5 sovplatser (2 balkong/terrass)

Lägenheterna mäter 45-50 m². De består av kök med matplats, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, rum med enmansbäddsoffa och extra säng, badrum med toalett och dusch eller badkar samt två balkonger med två solstolar.

Lägenhet m. 2 sovrum och 5/6 sovplatser (2 balkong/terrass)

Lägenheterna mäter 60 m². De består av uppehållsrum med kokvrå och enmansbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, två badrum med toalett och dusch eller badkar samt två balkonger med två solstolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt i Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia

Casa Santi

Pietra Ligure

search map