Omdömen från Residence Cristal

 
Residence Cristal är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Cristal är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Cristal

Läs personliga omdömen av Residence Cristal som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Cristal. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Överraskad

Mycket gott bemötande från beställning till boende.

Residence Cristal
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Cristal
Trerumslägenhet med 5 sovplatser - typ C5
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Fredrik med familj från Götene i Sverige bodde på Residence Cristal i Pietra Ligure från den 16. till den 23. juli 2011.

Det mesta på Crystal var bra, det var rent när vi kom, bilderna på nätet beskriver väl hur det ser ut och bemötandet var jättebra. små anmärkningar:
Adressen i färdbeskrivningen är inte rätt det är inte nummer 115 på gatan utan mycket lägre. WIFI fanns vid poolen och det var mycket uppskattat, hade varit ännu bättre om det funnits i lägeheten (vi bodde i ett litet hus bakom själva residencet). Totalt så är vi jättenöjda med resan.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anna med sällskap från Svalöv i Sverige bodde på Residence Crystal i Pietra Ligure från den 30. augusti till den 6. september 2008.

Tack för visat intresse.Vi har verkligen haft en jättelyckad resa. Vi var 2 familjer a 4 vuxna och 3 barn som alla tog tåget ner till Pietra Ligure för en vecka med sol och mysiga utflykter. Resan ner gick över förväntad och tiden bara flög iväg. Hotellet var bra mycket bättre än vi någonsin hade vågat hoppats på med en jättemysig trädgård, urgullig personal och ett kanon läge. Nära till stad och strand. Visst förde det en del väsen med sig men vi hade öronproppar med och klarade oss utmärkt! Pietra i sig själv är en liten mysig stad som kanske blir lite trist om man bara stannar där men det ligger ju fantastiskt till för att ta sig runt. Vi gjorde utflykter till de närliggande städerna såsom Genoa, Imperia och Monaco. En tur upp i bergen hanns oxå med. På vägen hem åkte vi en dag tidigare och stannadetill i Milano en natt. Toppen! Det har funkat jättesmidigt med tåg o buss och vi har inte saknat bil en dag! Tidpunkten var oxå perfekt..den värsta turistruschen hade lagt sig, vädret var lagom och priserna bättre. Ska vi klaga på något så var det maten..den var en besvikelse! Microlagad pasta är kanske inte vad man tänker på när man tänker Italien!För att sammanfatta det hela har vi alla haft en fantastisk resa och vi kommer definitivt att utnyttja In-Italia igen!!! Tack för mycket god service!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 5 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Residence I Morelli

Pietra Ligure, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map