Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Cristal

 
Residence Cristal är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Cristal är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Cristal ligger endast 100 meter från havet, 200 meter från shopping möjligheter och 500 meter från centrum. Bara järnvägen skiljer semestercentret från vattnet och man bor således perfekt för att enkelt ta sig runt området med offentlig transport. Dock kan det förekomma buller från förbipasserande tåg.

Stället är uppdelat i tre byggnader som ligger runt om en gemensam trädgård och erbjuder bl.a. parkeringsplats och garage (mot betalning) samt hiss. Dessutom finns det en pool som har öppet från maj till september. Mot betalning kan man hyra cyklar och endast 500 meter från lägenheterna ligger det en tennisbana. Skulle man behöva tvätta upp lite kläder under vistelsen så finns det ett litet tvätteri på stället som går att använda mot betalning.

Läs mer om Residence Cristal

Lägenheterna är alla utrustade med aircondition, telefon, satelit-TV, kylskåp och 3 värmeplattor (gas). Två och trerumslägenheterna kan ligga på loftet med snedtak - enrumslägenheterna gör det alltid.

L√§genheterna på Residence Cristal

Ettrumslägenhet med 3 sovplatser - typ A3

Dessa lägenheter för 3 personer är på ca. 24 m² och består av uppehållsrum med bäddsoffa eller våningssäng och enkelsäng, kokvrå med tre gasplattor samt badrum. OBS: Dessa lägenheter ligger alltid på loftet och har därmed snedtak.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser - typ B4

Dessa lägenheter är på ca. 26 m² och består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med bäddsoffa eller våningssäng, kokvrå med tre gasplattor samt badrum. De kan ligga på loftet.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser - typ B5

Dessa lägenheter för 5 personer är på ca. 30 m² och består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, uppehållsrum med bäddsoffa eller våningssäng, kokvrå med tre gasplattor samt badrum. De kan ligga på loftet.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser - typ C5

Dessa lägenheter för 5 personer på ca. 30 m² består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, uppehållsrum med bäddsoffa eller våningssäng, kök med tre värmeplattor samt badrum. Observera att uppehållsrummet och köket sitter ihop utan dörr i mellan. Dessa kan ligga på loftet.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser - typ C6

Dessa lägenheter för 6 personer är på ca. 37 m² och består av sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och våningsäng, kök med tre gasplattor samt badrum.

Dölj texten
 
 
search map