Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Cristal

 
Residence Cristal är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Cristal är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Cristal ligger endast 100 meter från havet, 200 meter från shopping möjligheter och 500 meter från centrum. Bara järnvägen skiljer semestercentret från vattnet och man bor således perfekt för att enkelt ta sig runt området med offentlig transport. Dock kan det förekomma buller från förbipasserande tåg.

Stället är uppdelat i tre byggnader som ligger runt om en gemensam trädgård och erbjuder bl.a. parkeringsplats och garage (mot betalning) samt hiss. Dessutom finns det en pool som har öppet från maj till september. Mot betalning kan man hyra cyklar och endast 500 meter från lägenheterna ligger det en tennisbana. Skulle man behöva tvätta upp lite kläder under vistelsen så finns det ett litet tvätteri på stället som går att använda mot betalning.

Läs mer om Residence Cristal

Lägenheterna är alla utrustade med aircondition, telefon, satelit-TV, kylskåp och 3 värmeplattor (gas). Två och trerumslägenheterna kan ligga på loftet med snedtak - enrumslägenheterna gör det alltid.

Lägenheterna på Residence Cristal

Ettrumslägenhet med 3 sovplatser - typ A3

Dessa lägenheter för 3 personer är på ca. 24 m² och består av uppehållsrum med bäddsoffa eller våningssäng och enkelsäng, kokvrå med tre gasplattor samt badrum. OBS: Dessa lägenheter ligger alltid på loftet och har därmed snedtak.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser - typ B4

Dessa lägenheter är på ca. 26 m² och består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med bäddsoffa eller våningssäng, kokvrå med tre gasplattor samt badrum. De kan ligga på loftet.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser - typ B5

Dessa lägenheter för 5 personer är på ca. 30 m² och består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, uppehållsrum med bäddsoffa eller våningssäng, kokvrå med tre gasplattor samt badrum. De kan ligga på loftet.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser - typ C5

Dessa lägenheter för 5 personer på ca. 30 m² består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, uppehållsrum med bäddsoffa eller våningssäng, kök med tre värmeplattor samt badrum. Observera att uppehållsrummet och köket sitter ihop utan dörr i mellan. Dessa kan ligga på loftet.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser - typ C6

Dessa lägenheter för 6 personer är på ca. 37 m² och består av sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och våningsäng, kök med tre gasplattor samt badrum.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Cristal

Läs personliga omdömen av Residence Cristal som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Cristal. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Överraskad

Mycket gott bemötande från beställning till boende.

Läs mer

Fredrik med familj från Götene i Sverige bodde på Residence Cristal i Pietra Ligure från den 16. till den 23. juli 2011.

Det mesta på Crystal var bra, det var rent när vi kom, bilderna på nätet beskriver väl hur det ser ut och bemötandet var jättebra. små anmärkningar:
Adressen i färdbeskrivningen är inte rätt det är inte nummer 115 på gatan utan mycket lägre. WIFI fanns vid poolen och det var mycket uppskattat, hade varit ännu bättre om det funnits i lägeheten (vi bodde i ett litet hus bakom själva residencet). Totalt så är vi jättenöjda med resan.

Läs mer

Anna med sällskap från Svalöv i Sverige bodde på Residence Crystal i Pietra Ligure från den 30. augusti till den 6. september 2008.

Tack för visat intresse.Vi har verkligen haft en jättelyckad resa. Vi var 2 familjer a 4 vuxna och 3 barn som alla tog tåget ner till Pietra Ligure för en vecka med sol och mysiga utflykter. Resan ner gick över förväntad och tiden bara flög iväg. Hotellet var bra mycket bättre än vi någonsin hade vågat hoppats på med en jättemysig trädgård, urgullig personal och ett kanon läge. Nära till stad och strand. Visst förde det en del väsen med sig men vi hade öronproppar med och klarade oss utmärkt! Pietra i sig själv är en liten mysig stad som kanske blir lite trist om man bara stannar där men det ligger ju fantastiskt till för att ta sig runt. Vi gjorde utflykter till de närliggande städerna såsom Genoa, Imperia och Monaco. En tur upp i bergen hanns oxå med. På vägen hem åkte vi en dag tidigare och stannadetill i Milano en natt. Toppen! Det har funkat jättesmidigt med tåg o buss och vi har inte saknat bil en dag! Tidpunkten var oxå perfekt..den värsta turistruschen hade lagt sig, vädret var lagom och priserna bättre. Ska vi klaga på något så var det maten..den var en besvikelse! Microlagad pasta är kanske inte vad man tänker på när man tänker Italien!För att sammanfatta det hela har vi alla haft en fantastisk resa och vi kommer definitivt att utnyttja In-Italia igen!!! Tack för mycket god service!

Läs mer

Ingegerd med familj och vanner från Gemla i Sverige bodde på Residence Crystal i Pietra Ligure från den 25. juni till den 2. juli 2005.

Hotellets läge, trädgård och pool var jättebra. Däremot var informationen dålig från hotellets sida. Vi fick fråga var vi kunde bada, fick då en biljett till hotellets strand. (Det fanns de som bott nästan hela veckan utan att vetat om detta.) Kylskåpet stängdes av för avfrostning sista natten, vilket gjorde att det var blött i kylskåpet och all matsäck fördärvad. Staden var mysig och det kändes lite av italiensk atmosfär.

Läs mer

Bedömning av Residence Cristal

Läs mer

Bedömning av Residence Cristal

Läs mer
 
search map