Hotell i Pietra Ligure i Ligurien

Hotel Paco

 
Hotel Paco är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Paco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Parco är en sommarsaga. Hotellet har en stor pool på 800 m², barnpool, restaurang och rum med balkong och aircondition. Och med ett läge endast 700 meter från sandstranden och Pietra Ligures gamla stadsdel med butiker och restauranger är Hotel Parco ordentligt intressant.

Massor av vatten: pooler och strand

Poolen är stor och solterrassen med parasoller och solstolar likaså. Barnen kan leka i den separata barnpoolen och till de lite större finns det rutschkana och trampolin. Poolen används även av några privata boende vid sidan av hotellet, men det är plats nog till alla då den är enormt stor. Får man lust till havsvatten så är det endast ca 750 ner till sandstranden i Pietra Ligure längs en trottoar (större delen av vägen). Den bekväme kan välja att åka med det gratis strandshuttle, som kör ut på morgonen och eftermiddagen och tillbaka på kvällen. Som alternativ till allt vatten ligger det bakom hotellet en stor olivlund på ca 600 m² med massor av bänkar - här finns det goda möjligheter till picknick eller bara en stund i skuggan. Man kan också hyra cyklar på hotellet. På hotellet finns det både gratis parkering och garage.

Läs mer om Hotel Paco

Faciliteter som underlättar semestern

Hotel Parco är ett klassikt trestjärnigt hotell med många facilteter. Den invändiga interiören framstår en smula omoderna men det är fint och massor av liv, bl.a. i restaurangen och baren. Till restaurangen kan man köpa halvpension tillägg. Bland andra praktiska bekvämligheter kan man räkna in receptionen, wi-fi i de gemensamma utrymmena, och hiss.

Rummen på Hotel Paco

Enkelrum Standard med balkong

De fyra enkelrummen ligger på andra - femte våning och har alla balkong. Rummen är alla utrustade med aircondition, förvaringsskåp, litet kylskåp, sat-tv och badrum med toalett och dusch eller badkar Dessa rum är inte moderniserade och lägre standard än Superior-rummen.

Dubbelrum Standard med balkong

De nästan 40 Standard-rummen ligger på andra - femte våning och har alla balkong. Rummen är alla utrustade med aircondition, förvaringsskåp, litet kylskåp, sat-tv och badrum med toalett och dusch eller badkar Dessa rum är inte moderniserade och har lägre standard än Superior-rummen. Vissa av rummen har möjlighet till en extra säng.

Dubbelrum Superior med balkong

De 6 Superior-rummen ligger på andra - femte våning och har alla balkong. Rummen är alla utrustade med aircondition, förvaringsskåp, litet kylskåp, sat-tv och badrum med toalett och dusch. Dessa rum är moderniserade, större än Standard - rummen och har utsikt mot poolen. Rummen har möjlighet till två extra sängar på 1½-mans bäddsoffa.

Dölj texten
 
 
search map