Hotell i Pietra Ligure i Ligurien

Hotel Minerva

 
Hotel Minerva är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Minerva är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger 50 meter från havet i Pietra Ligure med tillträde till privat strand. Precis bredvid passerar tåget vilket medför en del buller.

På hotellet finns reception, bar, hiss och trädgård med bord och stolar. Gästerna har också möjlighet att slappa vid hotellets pool (12 x 5 meter) som är öppen från april till september. Tycker man att denna pool är för liten är man välkommen att använda den stora poolen på Residence Quattro Stagioni som ligger 200 meter från hotel Minerva och som även har en tennisbana. Det finns också parkering som kan användas mot betalning.

Läs mer om Hotel Minerva

Hotellets restaurang är utrustad med aircondition och frukosten består av en buffé. Till middag kan man välja mellan tre huvudrätter. En gång i veckan serveras större middag med förrätt.

På hotellet finns det 94 rum och alla har telefon, satelitTV och förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch, badkar och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map