Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Casa Santi

 
Casa Santi är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Santi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietra Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Santi ligger vackert på en sluttning ovanför staden Pietra Ligure med 180 graders panorama utsikt över havet och de närmaste städerna längs kusten. Inredningen är smakfull och det finns en lite trädgård med pool och jacuzzi.

Få goda råd till en lyckad vistelse

Huset har varit i familjen Santis ägor i flera generationer och idag är det de två söta systrarna Patrizia och Maura som äger och driver stället. 2006 inredde de 5 lägenheter och Casa Santi öppnade 2007 när renoveringen var klar. Patrizia bor själv på bottenvåningen och hon hjälper gärna till med goda råd för en oförglömlig semester.

Läs mer om Casa Santi

Utmärkt utgångspunkt

Huset ligger mitt i vinmarkerna i utkanten av den lilla byn Ranzi och det är bara 2 km till motorvägsavfarten Pietra Ligure (och ja, bilarna kan ses och höras) och ca. 4 km till staden med samma namn. Därför är Casa Santi ett otroligt bra val som utgångspunkt till de som önskar bo i lugn och ro men samtidigt gärna vill kunna utnyttja de spännande utflyktsmöjligheterna i Ligurien utan att man behöver lägga alltför mycket tid på besvärlig transport. I Ranzi, inom gångavstånd (max 1 km), hittar man en affär som har färskt bröd, en restaurang och en trattoria som även gör pizzor.

Pool med panoramisk utsikt

Huset ligger på slutet av en liten återvändsgata och erbjuder gratis parkering (1 plats till varje lägenhet) samt en härlig solterrass med pool varifrån man har en fantastisk utsikt över kusten.

Wellness-center

I wellness-centret kan kroppen kureras i både finsk bastu, turkiskt bad och i jacuzzin. Området är öppet från kl. 15:00 till 19:00 mot tillägg (antingen dagspris eller veckopris) - och man får tilldelat handdukar, badrockar och badtofflor.

Ljusa och smakfulla lägenheter

Alla lägenheter är mycket smakfullt inredda och har balkong och/eller terrass med havsutsikt, aircondition, satellit-TV, ADSL Wi-Fi, tvättmaskin, två gasplattor, ugn, kyl och frys, strykjärn, förvaringsbox samt badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork. Man har lagt stor vikt på inredning, kvaliten, val av färger och inte minst val av tyger, textilier samt de små detaljerna som ger stället sin alldeles speciella prägel.

Lägenheterna på Casa Santi

Trerumslägenhet Mimosa m. 4/6 sovplatser

Ligger på tredje våningen och består av kök / uppehållsrum med bäddsoffa för två, rum med dubbelsäng, rum med två enkelsängar och takfönster, badrum med dusch och toalett, samt balkong och stor terrass med havsutsikt.

Trerumslägenhet Olivo med 4/6 sovplatser

Ligger på andra våningen och består kök / uppehållsrum med bäddsoffa för två, balkong och terrass med havsutsikt, rum med dubbelsäng och privat badrum med dusch, rum med två enkelsängar, som kan sättas samman till en dubbelsäng samt badrum med badkar och toalett.

Trerumslägenhet Rosmarino m. 4-6 sovplatser (2:a våningen)

Ligger på andra våningen och består av stort kök / uppehållsrum med bäddsoffa för två, rum med dubbelsäng, rum med två enkelsängar, gästtoalett samt badrum med dusch och toalett, balkong och terrass med havsutsikt.

Tvårumslägenhet Basilico med 2-4 sängar (1:a våningen)

Ligger på första och består av kök / vardagsrum med bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng samt badrum med WC och badkarl och två terrasser med havsutsikt.

Tvårumslägenhet Limone m. 2/4 sovplatser (2:a våningen)

Ligger på tredje våningen och består av kök / Uppehållsrum med bäddsoffa för två och en liten balkong med havsutsikt, rum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map