Omdömen från Vandra i Cinque Terre i 8 dagar

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Vandra i Cinque Terre i 8 dagar

Läs personliga omdömen av Vandra i Cinque Terre i 8 dagar som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Vandra i Cinque Terre i 8 dagar. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Vandra i Cinque Terre i 8 dagar

Hotel Palme i Monterosso ligger mycket bra till, nära strand och vandringsleder. Bra frukost och trevlig personal. Bra med parkerng på innergård.
Hotel CDH La Spezia ligger bra till med hiss direkt till gamla stan och i mysiga kvarter. Gångavstånd till järnvägsstation. Fräscht. Bra frukost och trevlig personal. Mycket trångt i parkeringsgarage.

Cinque Terre som semester-destination

Vandreferie i Cinque Terre - 8 dage
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Vandra i Cinque Terre i 8 dagar
Paketresa 7 nätter i dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map