Semesterbostad i Monterosso i Cinque Terre

Terrazza Sessanta

 
Terrazza Sessanta är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Sessanta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monterosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Sessanta ger familjer eller en liten grupp vänner på sju personer möjlighet att bo tillsammans i eftertraktade Monterosso i Cinque Terre. Bekvämligheterna står på rad: privat terrass med havsutsikt och ca. 50 meter från sandstranden, restauranger och affärer samtidigt som man finner järnvägsstationen ca. 350 meter bort.

Smidigt och lätt

Man kan antingen komma hit med kollektivtrafik. Eller kan man ankomma i bil och parkera i det privata garaget som hör till lägenheten (i samma byggnad) - vilket i Monterosso är en ovanlig lyx. Hursomhelst, kommer man inte behöva bilen under vistelsen, vare sig man vill vandra mellan byarna i Cinque Terre, lata sig på Monterosso sandstrand eller besöka andra närliggande städer, eller kanske åka på dagsturer till Pisa eller Lucca. Allting fungerar bäst till fots eller med tåg. Notera att garaget rymmer en vanlig personbil - inte större fordon som minibussar eller stora personbilar. Då bör man istället parkera på de offentliga p-platser ca. 100 meter bort mot betalning på plats.

Läs mer om Terrazza Sessanta

Lägenhet med plats för alla

Lägenheten ligger i stadsdelen Fegina där även stadens tågstation ligger. Fegina är förbunden med den gamla stadsdelen centro storico genom en gångtunnel som ligger ca. 350 meter bort. Fastigheten, som inrymmer lägenheten ligger på första raden ut till havet. Lägenheten ligger på 4:e våningen och det finns ingen hiss men dock det nämnda garaget på bottenvåningen.

Lägenheten på Terrazza Sessanta

Trerumslägenhet med 5/7 sovplatser (med terrass & havsutsikt)

Lägenheten mäter ca. 85 m² och fördelar sig på två våningsplan. Nederst finner man ett stort vardagsrum med matplats för 7 personer, kök (med kylskåp och elektrisk ugn) och en dubbel bäddsoffa. Dessutom finner man på detta våningsplan ett sovrum med dubbelsäng och havsutsikt och ett badrum med toalett och badkar. Ovanför (vindsvåning med sluttande väggar) finns ett sovrum för två personer och etn avdelning med en enkelsäng. Det finns också ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har inte aircondition men man finner gratis wi-fi förbindelse, TV med italienska kanaler och tvättmaskin. Från lägenheten har man utgång till en privat möblerad terrass med havsutsikt. Här kan man sitta ca. 6 personer och äta tillsammans.

Dölj texten
 
 
search map