Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Le Palme

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett trevligt litet hotell

Le Palme är ett trevligt och komfortabelt hotell. Här finns en reception, bar/lounge och en terrass där du kan njuta av något gott att dricka. Utöver detta finns här ett frukostrum där en förstärkt frukostbuffe (kontinental) dukas fram. Det gästerna uppskattar mest är läget och den vänliga personalen som mer än gärna hjälper dig tillrätta. Speciellt när du kommit hem från en händelserik dag fylld med intryck kan det vara skönt att få kunna slappna av på uteterrassen under ett parasoll eller en palm med något gott att dricka.

Promenera bort till centrum

Hotellet ligger ca en km från stadens gamla centrum där du har trånga gränder och torg, butiker av diverse slag, barer, glassbarer, uteserveringar och flera restauranger. Men du behöver inte gå långt för att få en bit mat i magen, för det finns flera matställen att välja mellan även i den "nyare" delen där Le Palme ligger. Här hittar du även matbutik och glassbar.

Till båten som tar dig längs med den vackra kusten och till de övriga byarna är det ca 950 meter. Du har endast ca 400 meter till stationen om du föredrar att ta dig runt med tåg. Tåget tar dig också in till La Spezia där du hittar allt du behöver.

Läs mer om Le Palme

Komfortabla rum

Det finns totalt 50 rum fördelat på 4 plan. På rummen, som är ca 18 m², finns aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, kassafack, badrum med dusch och hårtork. Internetpoint finns.
Parkering finns utan kostnad men begränsat och går ej att förboka. Skulle det vara fullt hänvisas du till de allmänna parkeringarna.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Grand Hotel Portovenere

Portovenere, Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map