Omdömen från Hotel Villa Steno

 
Hotel Villa Steno är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Steno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monterosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Steno

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Steno som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Steno. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Christina, Kenneth och Filip från Anderslöv i Sverige bodde på Hotel Villa Steno i Monterosso från den 21. till den 24. maj 2009.

Monterosso var en trevlig stad med väldigt trevlig personal på restauranger, i butiker och framförallt på vårt hotell.Boendet levde mer än väl upp till våra förväntningar. Vi har bott på många hotell i europa som har lovat mycket men inte levt upp till löftet. Paret som drev hotellet var VÄLDIGT trevliga, med bra frukost, snygga och fräscha rum. Med 135 trappsteg upp till hotellet från gågatan så var det skönt att avsluta dagarnas promenader, phuu!!! Tips till andra resenärer är att äta på restaurangen som ligger vid stranden, under järnvägsspåret. Med staden i ryggen och havet framför, så ligger restaurangen till vänster under järnvägsspåret. Minns inte vad den heter men prova på ett smakprov på havets läckerheter, ca. 6-8 olika små rätter. Toppengott och trevlig personal. Vi åt där på rekommendation av hotellets ägare. Dessutom får n Ni på In-Italia bra betyg för hur ni hanterade Er kontakt med oss p.g.a stoppet in till Monterossa när Giro de Italia pågick. Tusen tack! Vi kommer att anlita Er igen när vi flyger till Italien. Tack för oss för denna gången!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
BENGT med sällskap från LOMMA i Sverige bodde på Hotel Villa Steno i Monterosso från den 25. till den 29. oktober 2008.

Hej!Våra förväntningar på naturupplevelsen infriades mer än väl.Staden var fin liksom de andra städerna i området. Tänker speciellt då på Vernazza, som var en genuin stad. Fina vandringar.
Bästa staden att bo i var med all säkerhet Monterosso. Var även i La Spezia.Perfekt tid att åka. Var i sista momangen. Fyra nätter var i längsta laget. Två hela dagar räcker om man endast ska vandra mellan de fem byarna.I övrigt nöjda med er och värdfolket på hotellet.Kollade med andra ställen, som hade betydligt billigare boende och med rum som inte har "bunkerkaraktär, som rummen utan balkong på Villa Steno. Värdfolket jättevänliga. Något för dyrt tycker vi.Vi åkte tåg från Bergamo, dit vi flög. Resan gick via Milano. Tog ca 4 timmar och kostade 50 euro per person t/r. Fin upplevelse för att se lite av landsbygden i Italien. Perfekt tidspassning mm att åka tåg i detta land

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Monica med sällskap från Lerum i Sverige bodde på Hotel Villa Steno i Monterosso från den 30. augusti till den 2. september 2008.

Vi är 4 verkligen jätte nöjda resenärer. Jag har varit ett antal gånger både i Cinque Terre och Siena men aldrig bott bättre än denna gången. På bägge ställena! Hotellen med sina centrala lägen, rena, snygga, mycket trevlig personal. Vi kommer alltid att återkomma till Er med bokning av rum. Det har hanterats mycket skickligt av Er och rosor i massor för Er vänlighet!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map