Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Villa Steno

 
Hotel Villa Steno är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Steno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monterosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Steno är ett trevligt litet familjeägt hotell med bara 17 rum som ligger i centrum av Monterossos gamla stadsdel med en fantastisk utsikt över staden och havet.

Hotellet ägs av familjen Pasini, som också har Hotel Pasquale nere vid hamnen. På Villa Steno möts man av Matteo och hans fru som erbjuder en härlig atmosfär som gör att alla känner sig som hemma.

Läs mer om Hotel Villa Steno

Hotellet ligger längst bergssluttningen, en bit från stranden och havet och är därmed omgivet av lugn och ro som också utmärker denna del av staden. Kommer man från centrum kan man ta en genväg genom den trädgård som hör till hotellet och efter att ha klättrat upp för de många trapporna på vägen kan man skönt luta sig tillbaka med en kall drink på hotellets terrass. Kommer man i bil, kan man köra ända fram till dörren och det finns en liten parkeringsplats på hotellet. Man ska inte låta sig skrämmas av tillfartsvägen - när man väl ankommer fram till hotellet är allting fint och härligt.

Hotellet ligger som sagt på bergssluttningen. Det är byggt i flera våningar och man har utnyttjat platsen optimalt, man inte ska ha för höga förväntningar på gemensamma utrymmen på hotellet. Det finns en liten reception med internetpoint, det finns bar och ett kombinerat uppehålls- och frukostrum, ett litet bibliotek, samt möjlighet för att nyttja en gemensam terrass med utsikt över staden och havet. Det är dessutom möjligt att äta frukosten ute på den panoramiska terrassen. Frukosten består bland annat av deras egna marmelader som t.ex. aprikos, citrus och appelsin.

Rummen är alla fina men enkelt inredda och de flesta har en liten balkong eller terrass varifrån man kan se mot centrum och havet. De flesta av terrasserna/balkongerna har morgonsol. Då rummen ligger på olika våningar och vinklar kan man inte räkna med havsutsikt från samtliga rum. De vanliga standardrummen har varken balkong eller havsutsikt men dock fönster. De fyra trippelrummen består av antingen ett stort rum eller två små och har antingen balkong eller uteplats. Av de två fyrabäddsrummen består det ena av två rum och det andra av två avdelningar, som kan stänga av men en skjutdörr. Rummen har telefon, satellit-TV, airconditon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett och dusch.
OBS: Hotellet ska bokas i mycket god tid då det är ytterst populärt!

Dölj texten
 
 
search map