Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Villa Accini

 
Hotel Villa Accini är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Accini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monterosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Accini är ett litet trevligt hotell i Monterosso med 11 rum som alla har aircondition samt att här finns en trevlig trädgård med solstolar. Från denna vackra liguriska 1800-tals villan går det en väg ner till stranden (ca. 150 meter), tågstationen och shoppinggatan i Monterossos stadsdel Fegina (man ska gå igenom en tunnel för att komma till den gamla stadsdelen).

Hotellets största fördel är den vackra villan, utomhusarealerna, det korta avståndet till havet och inte minst deras gratis parkering, medans nackdelen är järnvägen som går ca. 100 m från hotellet. Men då tåget går igenom hela Monterosso är det svårt att undgå det. I gengäld så har alla rum dubbelglasade fönster. Frukosten som serveras som buffè kan man inta i fruskostsalen eller utomhus om vädret tillåter.

Läs mer om Hotel Villa Accini

Rum
- De 11 rummen är enkelt inredda och de har aircondition, satellit-tv, telefon, internet (via modem), minibar, safetybox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Tre av rummen har plats för en extra säng, medans några rum har plats för 2 extra sängar (till par med barn).

Dölj texten
 
 
search map