Omdömen från Hotel Souvenir

Den stämningsfulla uteplatsen med loungestämning
 
Hotel Souvenir är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Souvenir är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monterosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Souvenir

Läs personliga omdömen av Hotel Souvenir som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Souvenir. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ett bra val

Vo bodde i ett rum på tredje våningen med balkong i sju nätter. Rummet var osedvanligt rent. Det var inte så stort, men det vande vi oss vid. Det fanns inte heller mycket skåputrymme, så vi fick inte packat upp.
Wifi är snabbt och mycket stabilt. Luftkonditioneringen är mycket effektiv, och det krävs i sommarvärmen.
Frukosten var bra och den kan intas både utanför på terrassen och innanför i en mycket ljus och ren lokal. Capital TV är igång – så det är 80- och 90-talsmusik till frukosten.
Vi parkerade bilen i hamnen i Fetina, ca 1,1 kilometer från hotellet. Det är lätt att rulla resväskor på strandpromenaden, det är lite svårare den sista biten upp genom gågatan i stan, men det går. Det är trappor upp till hotellet och ingen hiss i byggnaden.
Vi kan rekommendera stället.

Rekommendationer till andra gäster

Beställ bord på restaurangerna så att ni får de bästa platserna.

Hotel Souvenir
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Souvenir
Dubbelrum Superior med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Souvenir

Fräscht hotell med mycket bra läge, nära till huvudgatan
i gamla stan och stranden. Bra utgångspunkt
för utflykter i området.

Hotel Souvenir
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Souvenir
Dubbelrum Junior Suite

Något mindre än förväntat. Förtjänar inte benämningen suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Centralt och gästvänligt

Vår vistelse (14 personer) var av alla till full belåtenhet. Rummen, rent och snyggt. Frukosten gav oss det vi önskade (kostnad för varmt). Allmänna utrymmen disponeras efter behov. Baren serverade dryck efter önskemål. Diverse snacks serverades av barpersonalen.
Vi trivdes ypperligt och fick toppenservice. Vi kommer säkert tillbaka.

Hotel Souvenir
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Souvenir
Dubbelrum Superior med balkong
Dubbelrum Standard Plus med terrass
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 14 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Souvenir

Hotel Souvenir
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Souvenir
Dubbelrum Superior med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Souvenir

Hotel Souvenir
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Souvenir
Dubbelrum Superior med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Centralt och serviceminded hotell

Hotellet ligger super centralt i Monterossos gamla stadsdel i ett lugnt och vackert område. Inte alla rum har samma standard, men vårt hade väldigt hög standard. Välj gärna ett i byggnaden med frukostrestaurangen.
Personalen är väldigt trevlig och vänlig och gör väldigt mycket för att ge den bästa service.
Frukosten består av en härlig buffet, som har ett stort urval jämfört med italiensk standard, väldigt bra.

Rekommendationer till andra gäster

Det ligger många bra och mysiga restauranger i området. Inte alla ser lika spännande ut, men maten har hög kvalitet. Prova ansjovisarna!!
Det är relativt få delikatesser och supermarkeds i stan, men de finns där, så leta bara, coh de har allt man behöver.
Stranden är bra med möjlighet för parassol och solstolar (mot betalning). Lite dyrt med bra standard med sand och mindre småsten samt fina toaletter och omklädningsmöjligheter, Det är möjligt att låna handdukar till att ta med på stranden, av hotellet, mot en deposition dvs gratis.
Det är bra möjligheter för transport till andra städer, men förbered dig på en lång väntetid för att köpa biljett. (Här försöker man att slå DSB i lång väntetid:-))
Vi är mest till strandsemester, vilket stan är perfekt till, men vandringslederna mellan de 5 olika byarna är fantastiska och skall provas.
Allt i allt en riktigt skön semesterdestination med stora möjligheter för alla. Vi vänder helt klart tillbaka.

Hotel Souvenir
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Souvenir
Dubbelrum Superior med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugnt läge

Fint litet hotell som ligger i den gamla stadsdelen (lugnt och fredfullt) ett superställe för att vandra mellan de 5 byarna (dock endast 3 av lederna var öppna) bra service och fint och rent, bra frukostbuffet. Det finns massa ställen som man kan gå ut och äta i stan och inte särskilt langt till något av ställena.
En super upplevelse att vandra mellan de 5 byarna, hårt men definitivt en tur som kan rekommenderas till alla som har en någorlunda kondition.

Rekommendationer till andra gäster

Var ute i god tid speciellt i helgen, vi kom lördag vid lunchtid, där skall ju alla ut och bada, så lite väntetid för att kunna parkera, små vägar till stan, så man skall inte ha bråttom.

Hotel Souvenir
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Souvenir
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lungt läge i Monterosso

Trivsamt, lugnt och fräscht hotell. Rent och snyggt. Ligger mycket fint i de gamla delarna av Monterosso. Nära till allt - vandringsleder, bad, restauranger, butiker, tåg etc. Relativt dyrt hotell.
Alla i personalen trevliga och tillmötesgående! Bra frukost. Saknade någonstans att hänga upp badkläder och handdukar på rummet eftersom vi inte hade balkong. Det löste sig, fick en torkställning utställd på gården :-) Svårt med tv-kanaler som visade fotbolls vm. Gick inte att få in. Synd tyckte vi som gillar att se fotboll. Fick se en match i receptionen tillsammans med den trevlige killen som jobbade då. Han ställde upp trots att det var sent. Tack för det!
Avkopplande stämning på uteplatsen.
Vi trivdes mycket bra här!

Hotel Souvenir
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Souvenir
Dubbelrum Junior Suite

Bra säng. Skönt slippa hetäckningsmattor! Välstädat. Lite trångt och litet för det priset. Skönt med airkondition
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Svårt på rummet, lättare ute på gården
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt hotell med bra läge

Hotellet är beläget i Monterossos gamla del nära allt och bara en kort promenad till stationen. Rent och snyggt med fina allmänna utrymmen. Bra frukost. Enkla rum men sängarna ok och rymligt badrum. Ingen balkong men man kunde sitta ute i trädgården eller på takterassen. Bar om man vill köpa något att dricka. Hjälpsam och trevlig personal.

Hotel Souvenir
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Souvenir
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

endast uppkoppling i allmänna utrymmen ej på rummet
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Vänskapsresa till Monterosso

Vi hade en väldigt trevlig vistelse på Hotel Souvenir under 4 dagar.
Hjälpsam receptionist och väldigt trevlig personal i övrigt. De gemensamma utrymmena var väldigt inbjudande med en läcker frukostsal och utomhusområden. Lugnt och stilla område för bra nattsömn.
Vi kommer gärna tillbaka vid ett senare tillfälle.

Hotel Souvenir
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Souvenir
Dubbelrum Standard
Dubbelrum Standard Plus med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map