Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Souvenir

Den stämningsfulla uteplatsen med loungestämning Den gemensamma takterrassen Utsikt från takterrassen för gemensamt bruk Uteplatsen Superiorrum med terrass Reception Barområde med elegant stenmur och valv Frukostmatsal
 
Hotel Souvenir är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Souvenir är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monterosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellets centrala placering gör det enkelt för dig och betyder att det endast är ca. 200 meter till stranden och ca. 700 meter till tågstationen.

Inbjudande utomhusområden

Mellan de två byggnaderna med rum på Hotel Souvenir hittar man den centrala samlingspunkten, som är en slags uteplats-lounge med ett enormt, karaktärsfullt avokadoträd i mitten och en porlande bäck. Här kan man njuta av varandras sällskap, sitt eget eller en förfriskning från baren. Vill man sitta lite mer privat, kan man söka upp trädgården där bananträd och citronträd. En tredje möjlighet för att njuta av det lugna läget och samtidigt stirra upp i den blå himmelen är från den gemensamma takterrassen, där man har utsikt mot både Monterossos gamla stadsdel och havet i bakgrunden.

Läs mer om Hotel Souvenir

Ovanligt trevlig frukostmatsal och gemensamma utrymmen

I receptionen och det tillhörande barområdet är möblerna noga utvalda och väggarna är skonsamt restaurerade, så valv och nakna stenmurar står i märklig kontrast till designmöblerna. I gemensamma utrymmen finns det wi-fi (inte i trädgården och på takterrassen, men på uteplatsen och i barområdet). Frukostrummet på Hotel Souvenir framstår särskilt lockande med trevliga färger och gott om plats. Frukosten serveras som buffe - och gästerna är välkomna att ta med sig maten ut på uteplatsen, när solens närvaro tillåter.

Avstånd och parkering

Hotellet ligger mitt i den historiska stadskärnan med ca 100 m till Via Roma, där de flesta restauranter och butiker finns. Avståndet till stranden är endast 200 m möjlighet till parkering finns antingen på den stora parkeringsplatsen vid stationen i stadsdelen Fegine (ca 700 m bort) eller vid bakingången till den gamla stadsdelen (ca 300 m bort). Båda är mot betalning, men på den sistnämnda kan man dock om man har otur ha svårt att hitta plats.

Rummen på Hotel Souvenir

Dubbelrum Standard

Dessa 11 rum ligger i samma byggnad som receptionen och är alla utrustade med led-TV (med italienska kanaler) och badrum med toalett och dusch. Två av rummen har plats för en extra säng och ett av rummen har plats för två extra sängar för en familj på fyra personer (ej fyra vuxna). 4-bäddsrummet har våningssäng för barn. Notera att standardrummen inte har aircondition (med dock takfläkt) eller wi-fi, men dock tillgång till wi-fi i gemensamma utrymme.

Dubbelrum Superior

Dessa 5 rum ligger i samma byggnad som frukostmatsalen och har alla badrum med toalett och dusch. Rummen har inte plats för någon extra säng. I förhållande till standardrummen har dessa rum dessutom aircondition, minibar, förvaringsbox, wi-fi och sat-TV.

Dubbelrum Superior med balkong

Dessa 3 rum ligger i samma byggnad som frukostmatsalen och har alla badrum med toalett och dusch. Två av de tre rummen har plats för en extra säng. I förhållande till standardrummen har dessa rum dessutom aircondition, minibar, förvaringsbox, wi-fi, sat-TV och balkong.

Dubbelrum Junior Suite

Dessa 4 sviter ligger i samma byggnad som frukostmatsalen och har alla badrum med toalett och dusch. Alla sviterna har dessutom plats till två extra sängar (våningssäng). I förhållande till standardrummen har dessa rum dessutom aircondition, minibar, förvaringsbox, wi-fi, sat-TV och är större än superiorrummen.

Dölj texten
 
 
search map