Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Pasquale

Hotel Pasquale- i den gula och orange byggnaden till vänster- sett från vattnet.
 
Hotel Pasquale är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Pasquale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monterosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Populära Hotel Pasquale är ett litet familje hotell med endast 15 rum. Det ligger mitt i hamnen i Monterossos historiska centrum endast ett stenkast från stranden.

Ett smörhål mellan stad och hav
Placeringen gör att utsikten över havet och stranden är en av de bästa i hela Cinque Terre området. Man bor mitt i hamnen där turbåtarna lägger till och var de lokala fritidsfiskarna lägger upp sina små båtar eller annars sitter och roar sig med att spela kort.

Läs mer om Hotel Pasquale

Livlig placering
Monterossos centrum, med många små butiker, cafèer och restauranger ligger endast få meter från hotellet så man måste vara förberedd på att det kan vara förhållandevis livligt under högsäsongen, man måste även vara beredd på att höra tåget som passerar på en bro över centrum. Själva tågstationen ligger ca. 400 meter från hotellet och förbinder Monterosso med de övriga Cinque Terre byarna flera gånger i timmen samt att det finns tågförbindelser till resten av Italien.

Transportmedel och vandringsstigar
Stationen ligger i den nyare delen av byn (där det även finns flera stränder) som förbinds med den gamla delen med en gångtunnel som börjar precis vid hotellet. Kommer man i bil kan man parkera på den offentliga parkeringsplatsen (till ett skyhögt pris) ca. 800 meter från hotellet. För vandringssugna börjar vandringsleden till grannbyn Vernazza i stort sett utanför dörren.

Faciliteter och parkering
Hotellet har en liten reception, hiss, frukostmatsal och bar med uteservering. Observera att det är möjligt att boka parkering mot tillägg. Parkeringsplatsen ligger ca. 900 meter från hotellet och priset inkluderar transport till och från hotellet på ankomst och avresedagen.

Historia och inredning
Hotel Pasquale blev ombyggt till hotell under 60-talet och är därför inte "fött" till att vara hotell. Detta betyder att rummen har olika storlekar och inredning då man var tvungen att respektera de redan uppförda väggarna.
Rummen är fint men enkelt inredda och alla har de havsutsikt. Rummen har telefon, satellit TV (LCD), aircondition, minibar, safety-box, samt badrum med dusch.

Läs om rummen på Hotel Pasquale

Dölj texten
 
 
search map