Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel La Villa degli Argentieri

 
Hotel La Villa degli Argentieri är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Villa degli Argentieri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monterosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo på första parket mot Medelhavet i det undersköna Monterosso precis vid stranden med strandpromenaden, restauranger och glada turister som kommer till Le Cinque terre för att njuta av det goda livet. Hotel La Villa degli Argentieri har det perfekta läget i stadsdelen Fegina nära både strand och Monterossos gamla stadsdel.

Hotel La Villa degli Argentieri är en fin Ligurisk villa med massor av balkonger och havsutsikt. Interiören avspeglar det maritma läget och är genomgående i hela hotellet. Till höger från ingången ligger receptionen och till vänster frukostrummet med buffet. Här finns naturligtvis även hiss. Parkera kan man göra på den stora offentliga parkeringsplatsen mittemot hotellet och man har här nära till offentlig och privata badstrand samt till Monterossos tågstation.

Läs mer om Hotel La Villa degli Argentieri

Hotellet har även en solterrass som är mycket populär. Här finns solstolar och utomhus dusch. Härifrån kan man under sena timmar njuta av att se solen gå ner.

Dubbelrum Standard
De två dubbelrummen är eleganta och har bägge aircondition, minibar, satellit-tv, safetybox, elektriska persienner med fjärrkontroll och eget badrum med toalett, dusch med vattenmassage oich hårtork. Dessa rum har inte havsutsikt. En extra säng är möjlig.
Dubbelrum Deluxe med balkong och begränsad havsutsikt
De fem deluxrummen är eleganta och har alla aircondition, minibar, satellit-tv, safetybox, elektriska persienner med fjärrkontroll och eget badrum med toalett, dusch med vattenmassage och hårtork. Dessa rum är lite större än standardrummen och ligger på andra eller tredje våningen de har alla balkong och den begränsade havsutsikten beror på de höga och gröna pinjeträden som kastar en svalkande skugga men som tar en bit av utsikten. En extra säng är möjlig.
Junior Suite med balkong och havsutsikt
Junior Suiten är elegant och har aircondition, minibar, satellit-tv, safetybox, elektriska persienner med fjärrkontroll och eget badrum med toalett, dusch med vattenmassage oich hårtork. Junior Suiten är lite större än deluxrummen och ligger på tredjerummet och har balkong och havsutsikt. En extra säng är möjlig.

Dölj texten
 
 
search map