Omdömen från Hotel Cinqueterre

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Cinqueterre

Läs personliga omdömen av Hotel Cinqueterre som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Cinqueterre. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Inte vad som beställts

När vi bokade hotellet la vi till lite extra eftersom vi uppskattar en balkong och vi beställde det den här gången.

Men vi fick ett rum utan balkong och utanför fönstret kunde vi se ut på, det enda ljus vi hade var från ett takfönster :-(.

Så vi betalat för något som vi inte har fått.

Cinque Terre som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Birgitte och Bent. Tack för din feedback. Jag är ledsen att höra att du inte har rummet, som jag hade beställt. Men det var inte en balkong utan en fransk balkong. Hade ni hört av er så hade vi kunnat rätta till det på en gång. Jag har nu varit i kontakt med hotellet, som ber om ursäkt. Jag skickar dig ett privat mail ang. Återbetalnings. Hälsningar Allan, In-Italia

Hotel Cinqueterre
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Cinqueterre
Dubbelrum

ingen altan
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Ingen nätverksanslutning i våra rum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Cinqueterre

Hotel Cinqueterre
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Cinqueterre
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Toppen

Vi rekommenderar varm Hotel Cinqueterre och kommer att åka tillbaka i september ett annat år.

Hotel Cinqueterre
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Cinqueterre
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt hotell som kan rekommenderas

Vi är mycket nöjda med vår vistelse på hotel Cinqueterre. Rummet var bra, vi fick tom havsutsikt, läget var bra även om det är en liten bit in till centrum. Personalen var vänlig och frukosten rejäl, vilket var skönt när man skulle ut och vandra.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni tycker om att vandra, bli inte bekymrade om den stora leden mellan byarna är avstängd. Vi tog den längre vägen mellan Corniglia - Manarola - Riomaggiore och även om det är väldigt brant uppför kände vi oss nöjda. Här var inte så mycket folk och man har ju en fantastisk utsikt.


Hotel Cinqueterre
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Cinqueterre
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade inte alltid på rummet.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Lugn

Vacker plats som alla kan resa till både med båt och tåg.

Hotel Cinqueterre
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Cinqueterre
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Elisabeth och man från Bankeryd i Sverige bodde på Hotel Cinqueterre i Monterosso från den 27. september till den 1. oktober 2012.

Vi har haft det mycket bra, fint hotell med vänlig personal. Tyvärr var inte den blå leden öppen pga olycka så vi fick endast gå röda leder. Vi flög med Ryan -Air och pga att det va en tidig flygning hem åkte vi till Pisa dagen innan och bodde på hotell nära centralen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 6 Vuxna
Namn
Poul og Lene från Danmark bodde på Hotel Cinqueterre i Monterosso

Vår resa till Monte Rosso gick bra och som förväntat. Hotel Cinque Terre var mycket trevligt, centralt beläget, god hushållning och mycket vänlig och välkomnande service. Vi rekommenderar detta hotell till andra

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Santa Caterina Park Hotel

Sarzana, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Il Saraceno

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map