Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Cinqueterre

Pris från per pers.
Enstaka rum har vy mot havet, som ligger ca. 100 m bort Hotellets frukostmatsal
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cinqueterre har, som sagt, ett mycket bra läge. Hotellet ligger i den stadsdel som kallas Fegina. Här bor du lugnt och skönt trots att du endast har ca. 100 meter till havet, ca. 500 meter till tågstationen och ca.1 km ner till den gamla stadsdelen centro storico. Det kan med andra ord knappast bli bättre.

Unna dig total avkoppling

Hotellet har vid ingången en innergård med fontän samt en liten trädgård bakom byggnaden med palmer och barrträd som ger skugga. Här kan du sitta och njuta med goda drycker efter en dag full av vandring och upplevelser.

Läs mer om Hotel Cinqueterre

Hotellet har en del faciliteter

Trots att detta är ett enklare hotell erbjuder det en viss komfort. Vänder du blicken inåt ser du en rymlig hall med bar, hiss och en lounge där det finns en TV. Vidare finns det ett extra TV-rum med internet-point och wi-fi (gratis) i området runt receptionen. I frukostmatsalen serveras frukosten som buffé. Notera att hotellets standard inte på något sett "sticker ut", vi talar om ett medelklasshotell med fin placering mitt i Nationalparken Cinque Terre.

Det finns möjlighet till parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering. De har ca. 20 platser som inte kan förbokas, men det finns som regel plats för alla. Skulle du ha otur och inte få plats på ankomstdagen kan du välja allmän parkering, mot avgift, på gatan eller i den stora parkeringsanläggningen nere vid havet (ca. 150 m bort) för att sedan få en plats på hotellet dagen efter.

Du har allt inom promenadavstånd

Det finns inte någon restaurang på hotellet men istället flera restauranger i den lokala stadsdelen Fegina och ännu fler i Monterossos gamla stadsdel. Som hotellets gäst har du rabatt på några av restaurangerna - fråga i receptionen för ytterliggare information. Hotellet har även ett avtal med en strand där du kan hyra solstolar och parasoll - detta bokas direkt på plats. Mot betalning kan du boka en tennisbana som ligger ca. 200 meter från hotellet.

Du bor i komfortabla rum

Hotellets 53 rum är fördelade på 2:a till 5:e våningen, är enkelt inredda och utrustade med LCD Sat-TV, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Alla rum har en fransk balkong (det vill säga, du kan inte gå ut på den). En del rum har dubbelsäng och andra twinbäddar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Delle Rose

Bonassola, Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Il Saraceno

Manarola, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map