Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Cinqueterre

Pris från per pers.
Enstaka rum har vy mot havet, som ligger ca. 100 m bort Hotellets frukostmatsal
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cinqueterre ligger centralt i Monterossos stadsdel Fegina endast ca. 100 meter från havet, ca. 500 meter från tågstationen och ca.1 km ner till den gamla stadsdelen centro storico.

Terrasser fulla av lugn och ro

Hotellet har vid ingången en innergård med fontän - samt en trädgård bakom byggnaden med palmer och barrträd som ger skugga och där man kan sitta och njuta efter en dag full av vandring och upplevelser.

Läs mer om Hotel Cinqueterre

Invändiga faciliteter

Vänder man blicken inått möter man en rymlig hall med bar, hiss och en lounge med TV. Vidare finns det ett extra TV-rum med internet-point och wi-fi (gratis) i receptionen. I frukostmatsalen serveras frukosten som buffé. Notera att hotellets standard inte på något sett "sticker ut", vi talar om ett medelklasshotell med fin placering mitt i Nationalparken Cinque Terre.

Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering. De har ca. 20 platser som inte kan förbokas, men det finns som regel plats för alla. Skulle man ha otur och inte få plats på ankomstdagen kan man välja betalningsparkeringen på gatan eller i den stora parkeringsanläggningen nere vid havet (ca. 150 m bort) för att sedan få en plats på hotellet dagen efter.

Rabattavtal

Det finns inte någon restaurang på hotellet men istället flera restauranger i den lokala stadsdelen Fegina och ännu fler i Monterossos gamla stadsdel. Hotellet erbjuder rabatter med några restauranger - fråga i receptionen för ytterliggare information. Hotellet har även ett avtal med en strand där man kan hyra solstolar och parasoll - detta bokas direkt på plats. Mot betalning kan man boka en tennisbana som ligger ca. 200 meter från hotellet.

Rummen

Hotellets 53 rum är fördelade på 2:a till 5:e våningen, är enkelt inredda och utrustade med LCD satellit-TV, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Alla rum har en fransk balkong (det vill säga, du kan inte gå ut på den). 6 av rummen är enkelrum med en säng på 120 cm, medan nio av rummen är trippel och tre rum är sk. 4-bäddsrum (med riktiga sängar - ej våningssängar). Alla 4-bäddsrum har aircondition, medan flera av de andra rumstyperna också har aircondition (detta kan garanteras vid bokningstillfället om det fortfarande finns tillgängligt). Men i gengäld har de alla takfläkt. Vissa rum har moderniserats och vissa rum på 4:e och 5:e våningen har lite utsikt till havet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Delle Rose

Bonassola, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Il Saraceno

Manarola, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map