Semesterbostad i Monterosso i Cinque Terre

Casa Palasgio

 
Casa Palasgio är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Palasgio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monterosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Palasgio är en trevlig liten lägenhet som är helt nyrenoverad (2008) och som ligger i centrala Monterosso med fönster mot det lilla torget och få minuters promenad från hamnen och stranden.

Lägeheten är ännu så ny att alla detaljer inte var helt på plats den dag fotografen var förbi. Det finns numera tavlor på väggarna och satellit-TV vilket bidrar till att göra lägenheten mer hemtrevlig. Dessutom finns det aircondition.

Läs mer om Casa Palasgio

På kort gångavstånd finner man flera inköpsmöjligheter och hela staden är full av små trevliga caféer och goda restauranger ifall man inte vill laga mat hemma varje kväll. Ankommer man i bil är man tvungen att parkera på den betalningsparkering som finns i det historiska centrum endast 50 meter från lägenheten.

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser
- Lägeheten är inte stor men optimalt möblerad. Det finns ett litet vardagsrum med matplats, bäddsoffa för en person, kök med 4 kokplattor samt kylskåp med frysfack och aircondition. Det finns ett separat sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map