Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Casa dei Limoni

Casa dei Limonis fina morgonterrass med havsutsikt Casa dei Limoni till höger i bilden Stigen upp till Casa dei Limoni
 
Casa dei Limoni är inte tillgänglig i dagsläget
Casa dei Limoni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monterosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa dei Limoni är namngivet för dess stora citronlund. Med sin havsutsikt, moderna rum med design-inredning och det lugna läget i utkanten av Monterosso är Casa dei Limoni en absolut raritet i området. Vid huset går en vandringsstig och en kort promenad leder ner till Monterossos gamla stadsdel (ca. 200 m), stranden (ca. 500 m) och tågstationen (ca. 1 km).

Ett litet paradis i Cinque Terre

Det gamla bondhuset Casa dei Limoni är genomgående och noggrant renoverat. Man har valt inredning från kända möbeldesigners som t.ex. Kartell. Där utöver är målningar mm specialbeställt för att fasthålla det genomgående citrontema. Ägarna framstället själva citronmarmelad, citronlikören Limoncello och appelsinvarianten Arancino. Man finner även rustika stenväggar i kontrast till glaspartier. Huset ligger i början av Monterosso, ca. 100 meter uppför vandringsstig nr. 9 (ca. 80 breda trappsteg) så man kan därför inte köra hela vägen upp till stället.

Läs mer om Casa dei Limoni

Frukost, faciliteter och atmosfär

Frukosten serveras som buffè inomhus i frukostmatsalen och på den gemensamma terrassen under sommarmånaderna, varifrån man ser ut över Monterossos gamla stadsdel och Medelhavet. Det är tal om en rik och vällagad frukostbuffé som även inkluderar färsk ost, ägg, skinka mm men då det endast finns 6 rum ska man be om dessa råvaror från gång till gång. De 6 rummen ligger på första och andra våningen (utan hiss). Det finns wi-fi vid receptionen. Nere framför den gemensamma terrassen ligger den privata citronlund med solstolar för gästerna. Här kan man njuta av doften och synen av de många citroner - samtidigt som den ger en skön akustisk bakgrund. Trädgården är dessutom fint upplyst om kvällen. Observera att det inte är möjligt att köpa med mat och dryck hem för att njuta av detta på den gemensamma terrassen eller i citronlunden. Dock kan man köpa både mat och dryck på Casa dei Limoni (drycker, mackor och antipasti) till överkomliga priser. Det finns inte någon restaurang på stället så värdarna har inte möjlighet för att tillaga pastarätter eller liknande.

Rummen på Casa dei Limoni

Dubbelrum Standard

Dessa två rum är modernt inredda och har aircondition, telefon, förvaringsbox, vattenkokare, wi-fi, satellit-TV (plattskärm) samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Rummen har delvis utsikt mot havet, citronlunden och Monterossos gamla stadsdel. Extra säng eller barnsäng är inte möjlig här, dessa rum har heller inte kylskåp. Rummen rekommenderas ej för längre vistelser då de inte är så rymliga.

Dubbelrum Deluxe

Dessa två rum är (lite större än standardrummen) modernt inredda och har aircondition, telefon, förvaringsbox, vattenkokare, wi-fi, satellit-TV (plattskärm), litet kylskåp samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Rummen har delvis utsikt mot havet, citronlunden och Monterossos gamla stadsdel. Det ena rummet ligger på första våningen och är till max två personer medan det andra ligger på andra våningen och har plats för en extra säng (för barn).

Dubbelrum Deluxe med balkong

Dessa två rum är (lite större än standardrummen) modernt inrett och har aircondition, telefon, förvaringsbox, vattenkokare, wi-fi, satellit-TV (plattskärm), litet kylskåp samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Rummen har balkong med utsikt mot havet, citronlunden och Monterossos gamla stadsdel. Det finns ej plats för extra säng. Det ena rummet ligger på andra våningen och det andra på tredje (med egen ingång utifrån).

Junior Suite Limone med balkong

De två Junior Suite är modernt inredda och utrustade med aircondition, telefon, förvaringsbox, vattenkokare, wi-fi, satellit-TV (plattskärm), litet kylskåp samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Rummet har en egen ingång, balkong och delvis utsikt mot havet, citronlunden och Monterossos gamla stadsdel. Det är möjligt för en extra säng (även för vuxen). Bra lösning för familjer: Ett deluxe rum med balkong och en Junior Suite som båda ligger på tredje våningen med extern ingång, där balkongerna förenas.

Dölj texten
 
 
search map