Villa i Montemarcello i Ligurien

Casa Anna

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger i den trevliga orten Montemarcello som är känd för sina trevliga gångstigar som präglar denna kuststräcka i Ligurien. I staden finns flera (goda) matställe, butiker och barer / caféer. Större delen av staden består av smala gator så man kan inte köra med bil inne i centrum av byn. Offentlig parkering finns dock ca. 30 meter från lägenheten.

Panoramiskt men ansträngande

Porto Corvo stranden som ligger under staden når man via en berömd stig som kallas "av de 1000 trappstegen"... En mycket panoramisk stig men också mycket ansträngande. För att komma till stranden ska man gå 200 m ner för gatan och sedan ca. 500 m via ett stigsystem med trappor.

Läs mer om Casa Anna

Hur långt är det till?

Det är 6 km till Lerici, 20 km till Portovenere och ca. 30 km till naturreservatet Le Cinque Terre som är värt att besöka. De nordtoscanska städerna (Lucca, Pisa och Viareggio) ligger inte heller långt bort.

Villan på Casa Anna

Trerumshus med 4 sovplatser

Huset är fördelat på två våningar och är på ca. 70 m². Ingången finner man på en upphöjd första våning där det finns kök med 4 gasplattor, ugn och kylskåp, uppehållsrum med öppen spis samt en liten toalett utan dusch. En ganska brant stentrappa leder upp till andra våningen där det finns sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett, utsikt över Portovenere, sovrum med två enkelsängar, balkong (med utsikt över en gata). Observera att huset inte är utrustat med värmeanläggning.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map