Villa i Montemarcello i Ligurien

Casa Anna

 
Casa Anna är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Anna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montemarcello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger i den trevliga orten Montemarcello som är känd för sina trevliga gångstigar som präglar denna kuststräcka i Ligurien. I staden finns flera (goda) matställe, butiker och barer / caféer. Större delen av staden består av smala gator så man kan inte köra med bil inne i centrum av byn. Offentlig parkering finns dock ca. 30 meter från lägenheten.

Panoramiskt men ansträngande

Porto Corvo stranden som ligger under staden når man via en berömd stig som kallas "av de 1000 trappstegen"... En mycket panoramisk stig men också mycket ansträngande. För att komma till stranden ska man gå 200 m ner för gatan och sedan ca. 500 m via ett stigsystem med trappor.

Läs mer om Casa Anna

Hur långt är det till?

Det är 6 km till Lerici, 20 km till Portovenere och ca. 30 km till naturreservatet Le Cinque Terre som är värt att besöka. De nordtoscanska städerna (Lucca, Pisa och Viareggio) ligger inte heller långt bort.

Villan på Casa Anna

Trerumshus med 4 sovplatser

Huset är fördelat på två våningar och är på ca. 70 m². Ingången finner man på en upphöjd första våning där det finns kök med 4 gasplattor, ugn och kylskåp, uppehållsrum med öppen spis samt en liten toalett utan dusch. En ganska brant stentrappa leder upp till andra våningen där det finns sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett, utsikt över Portovenere, sovrum med två enkelsängar, balkong (med utsikt över en gata). Observera att huset inte är utrustat med värmeanläggning.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Anna

Läs personliga omdömen av Casa Anna som ligger i Ligurien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Anna. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Casa Anna

Lugn by

Trevlig lägenhet, men litet kök. Väldigt lugn och sömnig by.

Läs mer

Turistfri semester

Vi kände oss som om vi tillhörde Montemarcellos urbefolkning. Bara ett fåtal vandrare hittade hit under de åtta dagar vi var där. Vildsvinen var uppenbart mycket aktiva i området, men vi stötte dessvärre/lyckligtvis inte på något. Att vi saknade mobiltäckning gjorde semestern extra bra.
Enda minus var att eldstaden var otät (In-Italia kan gärna föra detta vidare, då jag inte tror att värdinnan förstod det).

Läs mer

Charmig och avkopplande italiensk by-idyll

En fantastisk och avkopplande semester utan TV, radio och internet.
Bra service och stor hjälpsamhet trots vår röra med vägbeskrivning m.m. och stor försening.
Vi möttes av vänlighet och leenden, och njöt av den fantastiska naturen och de fina vandringslederna.
Vägen till den närliggande lagunen är en utmaning - men när man väl når ner dit så öppnar sig ett privat paradis :) !

Läs mer

Bedömning av Casa Anna

Läs mer

Line Folsgaard og familie fra Skødstrup boede på Casa Anna i Montemarcello

Tack det var en fin resa!
Som förmedlare får du 5 stjärnor - vi vet att din webbplats fungerar bra. Jag har signalerat vänlighet och kompetens. Den sista e-post strax före avresa med olika praktiska tips och idéer för promenader är en bra idé och en trevlig överraskning.
Hyresavtalet var bra och passar in på beskrivningen. Vi träffade Anna som arbetar mycket vänlig och välkomnande. Vi kunde inte nå henne via telefon, det kommer att vara bra att veta för andra att nätverksförhållandena är lite speciell i Monte Marcello: borde vi verkligen att sitta på första våningen med huvudet ut genom fönstret - Senare i veckan det var en jolly inslag i ljudbild som alla talar av windows - pronto!
Vår enda obs! är att de 2 enkelsängar är helg sängar - det gick nog bra med vår dotter, men två fullvuxna, bredaxlade folk skulle nog tro att de är alltför tunn och mjuk sängar!
Vi hade fantastiskt väder, så vi var mycket på balkongen: några stolar där och ett litet bord skulle vara bra - men vi var sitter bara tittat på golvet - sades Hej och önskade bon appétit oändlighet - trevligt!
Vi tänker tillbaka på Monte Marcello med glädje - en riktigt vacker liten stad och ett trevligt område.

Läs mer

Bedömning av Casa Anna

Läs mer
 
search map