Villa i Moneglia i Cinque Terre

Maison Belvedere

Pris från per pers.
Utsikt över Moneglia från terrassen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Högt över Medelhavet i centrum av den lilla trevliga staden Lemeglio, varifrån man har den mest vidunderliga utsikten över berg och hav, hittar man Villa Belvedere, som också är närmaste granne till lägenheterna Cielo e Mare. Det tar bara ca. 5 min att köra ner till Moneglia och stranden, och ca. 15 min att köra till Sestri Levante, som är en verklig pärla. Från stationen i Moneglia tar det bara 15-30 min att ta sig till de berömda byarna i Cinque Terre.

Upplev charmiga Moneglia

Vägen från Moneglia är ca. 2 km lång. Den är brant och kurvig men i gott skick och asfalterad, så det är inga problem att ta sig upp, om man inte lider av höjdskräck förstås. Kom ihåg att handla i Moneglia, för det finns inga butiker i Lemeglio. Närmaste restaurang ligger på vägen och är riktigt bra, inte minst om man gillar fisk. Annars finns det många restauranger i själva Moneglia som även har ett charmigt centrum, och de små landsbyarna omkring.

Sympatisk ägare

Villa Belvedere ägs av den mycket sympatiska herr Franco som även driver lägenheter på Appartamenti Giada, som In-Italia förmedlat i många år. Han står för den dagliga driften tillsammans med sin medhjälp fru Rita. Hon är underbar, med en ängels tålamod och hjälpsam som få. Både Franco och Rita vet i stort sett allt om området och är man på jakt efter något specifikt hjälper de gärna till.

Italiensk inredning & pool

Villan öppnades för uthyrning våren 2008. Huset är inte på något sett modern, men allt är fint och välhållet, det finns många faciliteter, och rengöringen är i topp. Till villan hör också en privat trädgård med fristående pool och fin utsikt, möblerade terrasser och balkong, från vilken man har en förtrollande utsikt över havet och Moneglia by. Inredningen är italiensk, alltså funktionell med en blandning av moderna och antika möbler. Det hör gratis parkering till villan. Dock är parkeringsmöjligheterna inne i centrum ytterst begränsade, så små bilar rekommenderas.

Goda faciliteter

Villa Belvedere är på två våningar. Från trädgården kommer man in i uppehållsrummet, som har bord och stolar, två bäddsoffor, den ena för två personer och den andra är som två enkelsängar, dessutom finns det vitrin- och klädskåp. I hallen finns ett badrum med dusch, varifrån man kommer in i ett annat uppehållsrum, som dels fungerar som matrum, och var det samtidigt finns en dubbel bäddsoffa samt satellit-TV med decoder till CD ocg DVD. Det finns nytt kök med 4 plattor, ugn, kylskåp, tvättmaskin och diskmaskin. Det är direkt utgång till trädgården, var det finns en gammal pizzaugn, en grill samt toalett med dusch.

Terrass med panoramautsikt

Från uppehållsrummet finns en stor marmortrappa som leder upp till andra våningen var det finns ett uppehållsrum med TV, fåtölj samt en soffa som ev. kan användas som bäddsoffa. Härifrån är det utgång till en stor terrass, från vilken man har en panoramisk utsikt. Det finns två stora sovrum med dubbelsäng, samt ett mindre rum med två enkelsängar. Här hittar man ytterligare ett badrum med dusch och toalett på andra våningen, och man har havsutsikt från alla tre sovrum.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Villa Altar

Bolano, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map