Villa i Moneglia i Cinque Terre

Maison Belvedere

Utsikt över Moneglia från terrassen
 
Maison Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Maison Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moneglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Högt över Medelhavet i centrum av den lilla trevliga staden Lemeglio, varifrån man har den mest vidunderliga utsikten över berg och hav, hittar man Villa Belvedere, som också är närmaste granne till lägenheterna Cielo e Mare. Det tar bara ca. 5 min att köra ner till Moneglia och stranden, och ca. 15 min att köra till Sestri Levante, som är en verklig pärla. Från stationen i Moneglia tar det bara 15-30 min att ta sig till de berömda byarna i Cinque Terre.

Upplev charmiga Moneglia

Vägen från Moneglia är ca. 2 km lång. Den är brant och kurvig men i gott skick och asfalterad, så det är inga problem att ta sig upp, om man inte lider av höjdskräck förstås. Kom ihåg att handla i Moneglia, för det finns inga butiker i Lemeglio. Närmaste restaurang ligger på vägen och är riktigt bra, inte minst om man gillar fisk. Annars finns det många restauranger i själva Moneglia som även har ett charmigt centrum, och de små landsbyarna omkring.

Läs mer om Maison Belvedere

Sympatisk ägare

Villa Belvedere ägs av den mycket sympatiska herr Franco som även driver lägenheter på Appartamenti Giada, som In-Italia förmedlat i många år. Han står för den dagliga driften tillsammans med sin medhjälp fru Rita. Hon är underbar, med en ängels tålamod och hjälpsam som få. Både Franco och Rita vet i stort sett allt om området och är man på jakt efter något specifikt hjälper de gärna till.

Italiensk inredning & pool

Villan öppnades för uthyrning våren 2008. Huset är inte på något sett modern, men allt är fint och välhållet, det finns många faciliteter, och rengöringen är i topp. Till villan hör också en privat trädgård med fristående pool och fin utsikt, möblerade terrasser och balkong, från vilken man har en förtrollande utsikt över havet och Moneglia by. Inredningen är italiensk, alltså funktionell med en blandning av moderna och antika möbler. Det hör gratis parkering till villan. Dock är parkeringsmöjligheterna inne i centrum ytterst begränsade, så små bilar rekommenderas.

Goda faciliteter

Villa Belvedere är på två våningar. Från trädgården kommer man in i uppehållsrummet, som har bord och stolar, två bäddsoffor, den ena för två personer och den andra är som två enkelsängar, dessutom finns det vitrin- och klädskåp. I hallen finns ett badrum med dusch, varifrån man kommer in i ett annat uppehållsrum, som dels fungerar som matrum, och var det samtidigt finns en dubbel bäddsoffa samt satellit-TV med decoder till CD ocg DVD. Det finns nytt kök med 4 plattor, ugn, kylskåp, tvättmaskin och diskmaskin. Det är direkt utgång till trädgården, var det finns en gammal pizzaugn, en grill samt toalett med dusch.

Terrass med panoramautsikt

Från uppehållsrummet finns en stor marmortrappa som leder upp till andra våningen var det finns ett uppehållsrum med TV, fåtölj samt en soffa som ev. kan användas som bäddsoffa. Härifrån är det utgång till en stor terrass, från vilken man har en panoramisk utsikt. Det finns två stora sovrum med dubbelsäng, samt ett mindre rum med två enkelsängar. Här hittar man ytterligare ett badrum med dusch och toalett på andra våningen, och man har havsutsikt från alla tre sovrum.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Maison Belvedere

Läs personliga omdömen av Maison Belvedere som ligger i Cinque Terre. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Maison Belvedere. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Maison Belvedere

Makalös utsikt, perfekt ställe som utgångspunkt för att se området. Moneglia är en mycket trevlig liten stad, med bra badstrand inom promenadavstånd. Huset är bra inrett, men med äldre möbler - men rent och fint.

Läs mer

Bedömning av Maison Belvedere

Läs mer
 
search map