Hotell i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Villa Edera

 
Hotel Villa Edera är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Edera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moneglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Edera är ett trevligt familjeägt hotell, som ligger i en stor trädgård i centrum av den mysiga lilla staden Moneglia.

Det ligger förhållandevis högt i en grön trädgård med palmer och doftande buskar av lavendel och rosmarin, och trädgården inkluderar också en liten vinmark, som ramar in den lilla promenaden in till centrum fint. Det finns gott om små sittplatser, så det är lätt att hitta ett hörn, var man kan slå sig ner och läsa en bok eller njuta av ett lokalt Cinque Terre-vin - samtidigt som man kan blicka ut över de omkringliggande bergen.

Läs mer om Hotel Villa Edera

Det är bara 200 meter till stranden och även stationen ligger på samma avstånd, vilket gör hotellet till ett perfekt val för den som önskar kombinera en badsemester med dagsutflykter till de små Cinque Terre byarna. Samtidigt tar det inte mer än 15 minuter att köra till Sestri Levante, dör det också finns en påfart till motorvägen, om man vill köra lite längre bort.

Hotellet har funnits i familjen Schiaffinos ägo i mer än 40 år, och det är nu de två vuxna döttrarna tillsammans med barnbarnen som driver stället, men de äldre är fortfarande med i det dagliga arbetet. Den ursprungliga villan fungerar idag som privat boende för familjen, och hotellet har vuxit i storlek i olika omgångar, varför man nu har en kombination av traditionell och modern stil.

Hotellet har en stor utomhus pool med separat barnavdelning. Det finns en litet fitnessrum, precis som det också finns sauna (används mot betalning). Det finns ett stort gemensamt uppehållsrum, som bland annat inkluderar reception, hiss, lounge, bar samt två restauranger, där man bl.a. serverar glutenfria måltider (detta gäller också för frukostbuffén). Det finns möjlighet för parkering utomhus, alternativt i garage.

Villa Edera har totalt 27 fint inredda rum, som är fördelade på tre olika kategorier:

- Enkelrum standard: har telefon, satellit-TV, säkerhetsbox, aircondition samt badrum med dusch och hårfön. Rummen är små och har mestadels utsikt mot parkeringsplatsen.
- Dubbelrum comfort: har telefon, satellit-TV, säkerhetsbox, aircondition samt balkong eller terrass och badrum med dusch och hårfön. Möjlighet till extra säng för barn upp til max. 15 år.
- Dubbelrum superior: är stora och har telefon, satellit-TV, säkerhetsbox, aircondition, balkong eller terrass samt badrum med dusch, hårtork, badtofflor och badrock.

Dölj texten
 
 
search map