Hotell i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Villa Edera

 
Hotel Villa Edera är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Edera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moneglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Edera är ett trevligt familjeägt hotell, som ligger i en stor trädgård i centrum av den mysiga lilla staden Moneglia.

Det ligger förhållandevis högt i en grön trädgård med palmer och doftande buskar av lavendel och rosmarin, och trädgården inkluderar också en liten vinmark, som ramar in den lilla promenaden in till centrum fint. Det finns gott om små sittplatser, så det är lätt att hitta ett hörn, var man kan slå sig ner och läsa en bok eller njuta av ett lokalt Cinque Terre-vin - samtidigt som man kan blicka ut över de omkringliggande bergen.

Läs mer om Hotel Villa Edera

Det är bara 200 meter till stranden och även stationen ligger på samma avstånd, vilket gör hotellet till ett perfekt val för den som önskar kombinera en badsemester med dagsutflykter till de små Cinque Terre byarna. Samtidigt tar det inte mer än 15 minuter att köra till Sestri Levante, dör det också finns en påfart till motorvägen, om man vill köra lite längre bort.

Hotellet har funnits i familjen Schiaffinos ägo i mer än 40 år, och det är nu de två vuxna döttrarna tillsammans med barnbarnen som driver stället, men de äldre är fortfarande med i det dagliga arbetet. Den ursprungliga villan fungerar idag som privat boende för familjen, och hotellet har vuxit i storlek i olika omgångar, varför man nu har en kombination av traditionell och modern stil.

Hotellet har en stor utomhus pool med separat barnavdelning. Det finns en litet fitnessrum, precis som det också finns sauna (används mot betalning). Det finns ett stort gemensamt uppehållsrum, som bland annat inkluderar reception, hiss, lounge, bar samt två restauranger, där man bl.a. serverar glutenfria måltider (detta gäller också för frukostbuffén). Det finns möjlighet för parkering utomhus, alternativt i garage.

Villa Edera har totalt 27 fint inredda rum, som är fördelade på tre olika kategorier:

- Enkelrum standard: har telefon, satellit-TV, säkerhetsbox, aircondition samt badrum med dusch och hårfön. Rummen är små och har mestadels utsikt mot parkeringsplatsen.
- Dubbelrum comfort: har telefon, satellit-TV, säkerhetsbox, aircondition samt balkong eller terrass och badrum med dusch och hårfön. Möjlighet till extra säng för barn upp til max. 15 år.
- Dubbelrum superior: är stora och har telefon, satellit-TV, säkerhetsbox, aircondition, balkong eller terrass samt badrum med dusch, hårtork, badtofflor och badrock.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Villa Edera

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Edera som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Edera. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Villa Edera

Läs mer

Mats och fru från Falun i Sverige bodde på Hotel Villa Edera i Moneglia från den 1. till den 5. juni 2008.

Hotellet fick vi reda på att vi var dom första från In-italia som bodde där. Boendet levde klart upp till förväntningarna, det var rent snyggt och väldigt lugnt trots närhet till tågstation, det passar pefekt att bo om man vil vandra i cinque terra området.Frukosten var bra personlalen väldigt bra speciellet ägarinnan som pratade mkt bra engelska.

Tips till dom som ska resa dit! Vi flög till Bergamo( Ryan Air) det är ett bättre alterntiv att flyga till Pisa eller Nice det är nämligen samma tåglinje som går förbi Mongelia.Hyr inte bil!!!!

Har ni flera frågor är ni välkomna att höra av er

Tack så mkt för hjälpen.

Läs mer

Maud med sällskap från VÄXJÖ i Sverige bodde på Hotel Villa Edera i Moneglia från den 6. till den 10. juni 2008.

Hej! Vi är otroligt nöjda med vår Italien-resa. Allt från boende till tågtider har fungerat till 100%. Boendet var av högsta klass, människorna var trevliga, och inte minst var omgivningarna hisnande vackra. Det vi kanske uppskatte mest var det lugn som rådde vid hotellområdet (inget brus av trafik och liknande) endast en härlig orkester av fåglar, då och då en tupp som gol i fjärran eller en gök som gav läte. Vi kan med det varmaste rekommendera denna resa till andra. Hälsningar Maud

Läs mer

Bedömning av Hotel Villa Edera

Läs mer

Bedömning av Hotel Villa Edera

Läs mer

Bedömning av Hotel Villa Edera

Läs mer
 
search map