Omdömen från Hotel Residence Mondial

Det klassiska liguriska landskapet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Residence Mondial

Läs personliga omdömen av Hotel Residence Mondial som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Residence Mondial. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk utsikt

Vi spenderade en hel vecka på Hotel Mondial i Moneglia.
Vi vill starta med att lovorda Moneglia som semesterdestiantion! Det var en vacker by med en mysig och avslappnad atmosfär. Massor av turister (många italienare), då vi var där under högsäsongen, men det kändes inte proppfullt.
Ett jättebra val, om man vill uppleva byarna i Cinque Terre utan bo mitt i dem.

Mondial är ett hotell som framstår slitet och som att det har haft sina bästa dagar.
MEN utsikten är fantastisk, städnignen fin, personalen vänlig och hjälpsam samt att frukostbuffén är en av de bättre efter italienska mått.
Det ligger högt upp, vilet betyder att det är en ordentlig vandring/promenad till centrum. Men det är helt fint då det är otroligt vackert och mysigt - men det går inte att gå där med högklackade skor.
Vi hade bokat en lägenhet, men använde inte köket någon gång. Både för att det var för varmt och för långt för att släpa matvaror med upp till hotellet (vi reste med tåg) samt att frukostbuffén var god.

Vi njöt vårt uppehåll här i fulla drag!

Cinque Terre som semester-destination

Vi reste med tåg, vilket absolut kan rekommenderas. Man kommer enkelt och smidigt runt med tåg i detta område.
Vi akn absolut rekommendera att man tar en båttur och stiger av och på i de fem byarna i Cinque Terre. Det är lite dyrt men absolut värt pengarna.
Kom ihåg bra skor!

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell och bra läge samt trevlig personal. Fin inomhuspool

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Familjerum med terrass och begränsad havsutsikt

Vi fick inte någon terrass på bottenplan som vi hade beställt, men ett rum med balkong istället
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Residence Mondial

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Ett ställe att återkomma till

Vi har hittat vår familjepärla i Moneglia som barnen älskar. Vårt andra besök här levde upp till våra förväntningar återigen...

Cinque Terre som semester-destination

Lättåtkomlig destination på många sätt, framförallt genom tågförbindelserna, även båtturer. Lite väl mycket folk i Chinque Terre även i början av juni men otroligt vackert och väl värt besök...maten är alltid god!

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Dubbelrum med balkong / terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Funkar i receptionen men inte att arbeta i
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Hotel Residence Mondial

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Dubbelrum med balkong / terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bra belägenhet

Hotellet ligger bra i förhållande till station, by och strand. När det inte är väder till att gå på stranden, så har hotellet en fin pool.

Cinque Terre som semester-destination

Det finns bra lokala vandringsturer, så man behöver inte att åka till Cinque Terre, för att uppleva den vackra kusten till fots. Moneglia är en mysig by med bra restauranger - hotellet erbjuder endast frukost.

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Dubbelrum med balkong / terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Residence Mondial

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass och havsutsikt)

Vi stördes av ljuden från grannlägenheten. Vår nattsömn stördes av barn som grät. Det var endast begränsat med havsutsikt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket trevligt hotell med fint läge!

Vi trivdes väldigt bra på hotell Monidal. Vi hade en stor terass med härlig havsutsikt! Nära till stationen, city och ännu närmare till en fin liten strand. Bra utrustat kök.

Cinque Terre som semester-destination

Cinque terre var fantastiskt fint! Det bästa var vandringen mellan byarna. Väl i byarna var det extremt mycket folk (första veckan i augusti) vilket gjorde att vi tyckte det var väldigt skönt att bo i Moneglia där det var lugnare och mindre folk.

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Residence Mondial

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Dubbelrum med balkong / terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Backigt och vackert

Hotellet var fint och man talade bra engelska i receptionen. Hotellet ligger högt upp vilket innebär många trappor ner till centrum och stranden. Inga problem för oss men för äldre eller småbarn kan det vara jobbigt. Vi blev rejält svettiga av att ta oss från tågstationen med resväskorn även om det låg nära.

Vi bodde i lägenhetsrum med pentry, allt som behövdes fanns. Städningen skedde endast var tredje dag vilket vi inte hade fått någon information om. Helt ok men funderade varför de aldrig kom först.

I bokningsbekräftelsen stod det att det krävdes 200 € kontant i deposition samt 50€ i avgift för slutstädning. Detta var inget som togs upp eller behövdes för oss, kanske informationen behöver uppdateras.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida
 

Liknande ställen

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Terrazza Sessanta

Monterosso

Hotel La Marina

San Bartolomeo al Mare

search map