Omdömen från Hotel Residence Mondial

Det klassiska liguriska landskapet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Residence Mondial

Läs personliga omdömen av Hotel Residence Mondial som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Residence Mondial. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra belägenhet

Hotellet ligger bra i förhållande till station, by och strand. När det inte är väder till att gå på stranden, så har hotellet en fin pool.

Cinque Terre som semester-destination

Det finns bra lokala vandringsturer, så man behöver inte att åka till Cinque Terre, för att uppleva den vackra kusten till fots. Moneglia är en mysig by med bra restauranger - hotellet erbjuder endast frukost.

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Dubbelrum med balkong / terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Residence Mondial

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass och havsutsikt)

Vi stördes av ljuden från grannlägenheten. Vår nattsömn stördes av barn som grät. Det var endast begränsat med havsutsikt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket trevligt hotell med fint läge!

Vi trivdes väldigt bra på hotell Monidal. Vi hade en stor terass med härlig havsutsikt! Nära till stationen, city och ännu närmare till en fin liten strand. Bra utrustat kök.

Cinque Terre som semester-destination

Cinque terre var fantastiskt fint! Det bästa var vandringen mellan byarna. Väl i byarna var det extremt mycket folk (första veckan i augusti) vilket gjorde att vi tyckte det var väldigt skönt att bo i Moneglia där det var lugnare och mindre folk.

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Residence Mondial

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Dubbelrum med balkong / terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Backigt och vackert

Hotellet var fint och man talade bra engelska i receptionen. Hotellet ligger högt upp vilket innebär många trappor ner till centrum och stranden. Inga problem för oss men för äldre eller småbarn kan det vara jobbigt. Vi blev rejält svettiga av att ta oss från tågstationen med resväskorn även om det låg nära.

Vi bodde i lägenhetsrum med pentry, allt som behövdes fanns. Städningen skedde endast var tredje dag vilket vi inte hade fått någon information om. Helt ok men funderade varför de aldrig kom först.

I bokningsbekräftelsen stod det att det krävdes 200 € kontant i deposition samt 50€ i avgift för slutstädning. Detta var inget som togs upp eller behövdes för oss, kanske informationen behöver uppdateras.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Ett bra boende i en mysig bergsby

Rummet var bra och hade en fantastisk terass med gott om utrymme för solning och sällskapsträffar. Personalen var trevlig och mycket tillmötesgående med information och guidning.

Cinque Terre som semester-destination

I Moneglia finns det många bra restauranger och det kändes som om vilken restaurang man än valde fick man god service och mycket god mat.
Genom att ta en servering som inte ligger mitt i centrum kan man få små tips på ställen att titta på utav ortsbefolkningen, våga ta steget utanför centrum.
Att åka tåg i området är ett bra sätt att ta sig fram på. De är mycket hjälpsamma i biljettluckorna och förklarar hur man ska göra för att ta sig fram på bästa sätt.

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Dubbelrum med balkong / terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Hade varit skönt med en utomhuspool.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bästa semestern

Bra rum. Rent. Trevlig personal. Bra pool inomhus och liten bubbelpool ute på terassen.
Vårt rum hade direktutgång dels till stor egen veranda och den gemensamma terassen.
FANTASTISK utsikt!
Bra wi-fi överallt. Moneglia är en jättemysig liten stad med många bra restauranger
Med otrolig mat. Vattnet jätteklart, mest stenstrand men finns också sandstrand.
Jättebra ställe att åka till med halvstora barn. Mycket trappor och brant så inget för barnvagn.
Tyst och lugnt på hotellet.
Bra tågförbindelser till fantastiska utflyktsmål.
Bästa semestern! Tack Marcus för att du fick mig att boka detta!
Kommer definitivt använda In-Italia igen!

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Högt upp så man måste orka gå i trappor
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Familjerum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Hotel Residence Mondial

Perfekt placering i förhållande till Cinque Terre.
Kort avstånd till tågstationen.
Fint hotell. Lugna omgivningar.

Cinque Terre som semester-destination

Enkelt att ta tåget mellan de olika städerna.
Vi tog också en tur till Portofino halvön.
Först tåget till Camogli och båt därifrån runt halvön med stopp på flera platser. Tog returen från Rapallo.

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Dubbelrum med balkong / terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Härlig vistelse på fint hotell i höjderna med skön havsutsikt

Vi bodde i 10 dagar på ett dubbelrum på översta våningen. Här var den finaste havsutsikten, som vi kunde njuta från vår balkong. Riktigt bra och trevlig betjäning på hotellet. God frukostbuffé, fin invändig pool. Fin trädgård med solstolar. 5-10 minuters promenad till centrum.

Cinque Terre som semester-destination

Förutom vandring i berömda Cinque Terre vill vi också rekommendera att gå från Moneglia till andra städer som bjuder på fantastisk utsikt.

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Dubbelrum med balkong / terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Residence Mondial

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Residence Mondial
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Mondial
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Hotel Tigullio

Santa Margherita Ligure

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante

search map