Semesterbostad i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Residence Mondial

Pris från per pers.
Det klassiska liguriska landskapet Hotellets panoramiska takterrass Hotellets trädgård Exempel på lägenhet Frukostbuffé Frukostbuffé Exempel på rum Exempel på rum Utsikt till kullarna och tåget på baksidan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mondial i Moneglia är välsignat med ett hav av sköna balkonger och terrasser med utsikt över Medelhavet. Inom 500 meter finner man både Moneglias fina strand, centrum med restauranger, affärer och tågstation. Mondial har även en stor inomhus pool med ljus och tak.

Gångavstånd till allt

Härifrån kan man enkelt gå ner till stationen i Moneglia (ca. 200 m) varifrån de fem förtrollande byarna i Nationalparken Cinque Terre endast ligger ca. 15 min i tåg bort. Det finns gratis parkering på stället (efter "först till kvarn" princip) samt möjlighet för garanterad parkering i garage mot betalning. När man ska ut och äta om kvällen finns det flera valmöjligheter nere i Moneglias centrum (gångavstånd på ca. 500 m).

Välj hotellrum eller lägenhet - alltid med terrass

Inne på hotellet ligger rummen och lägenheterna blandat i olika byggnader - enda skillnanden är skåpsköket. Det finns även reception, hiss, frukostmatsal (serveras som buffé men det går inte att äta ute) samt internet-point i TV-rummet. Dessutom erbjuder stället en stor inomhus pool (32 ºC), jacuzzi, litet gym, en skön trädgård, bar och en stor inbjudande takterrass med fantastisk havsutsikt.

Rummen på Hotel Residence Mondial

Dubbelrum med balkong / terrass (inkl. frukost)

De 30 rummen har alla balkong eller terrass (storlek varierar) och vetter mot baksidan, där man kan höra tåget passera i närheten. Även om rummen inte har havsutsikt så är utsikten till kullarna och de liguriska pastellfärgerna inte så tokigt. Rummen är utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV samt badrum med toalett och dusch. Endast två av rummen har plats för en extra säng medan två andra har plats för hela två extra sängar (där ett av dessa består av två rum).

Dubbelrum med balkong / terrass och havsutsikt (inkl. frukost)

Dessa 5 rum har alla balkong eller terrass (storlek varierar) med havsutsikt. Rummen är utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV samt badrum med toalett och dusch. Extra säng möjligt i enstaka rum.

Familjerum med terrass och begränsad havsutsikt (inkl. frukost)

Dessa 3 rum ligger på markplan och har en egen terrass med begränsad havsutsikt (begränsad för det finns ett buskage och en offentlig avfallssortering i ena hörnet). Det har alla aircondition, minibar, sat-TV, och badrum med toalett och dusch. Skillnaden på de två familjerummen är att du ska välja detta om du prioriterar mer rymliga rum (dessa består av två rum) och en rymlig terrass - och gärna kan kompromissa lite med havsutsikten.

Familjerum med balkong och havsutsikt (inkl. frukost)

Dessa 2 rum ligger högre upp än de andra familjerummen, och har egen balkong med direkt havsutsikt. De har aircondition, minibar, sat-TV, och badrum med toalett och dusch. Skillnaden på de två familjerummen är att du ska välja detta om du prioriterar havsutsikt - i gengäld är själva rummen och uteområdet mindre än de andra familjerummen.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass)

Dessa 10 lägenheter har alla balkong eller terrass (storlek varierar) och vetter mot de gröna kullarna på baksidan där tåget passerar i närheten. Även om rummen inte har havsutsikt så är utsikten till kullarna och de liguriska pastellfärgerna inte så tokigt. De liknar hotellrummen men sängen i vardagsrummet kan vara antingen en dubbelsäng eller en dubbel bäddsoffa. Förutom samma utrustning som hotellrummen finner man skåpskök med kylskåp och två kokplattor.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong/terrass och havsutsikt)

Dessa 7 lägenheter har alla balkong eller terrass (storlek varierar) med havsutsikt. Förutom samma utrustning som de rummen finner man skåpskök med kylskåp och två kokplattor.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map