Semesterbostad i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Residence Mondial

Det klassiska liguriska landskapet Hotellets panoramiska takterrass Hotellets trädgård Exempel på lägenhet Frukostbuffé Frukostbuffé Exempel på rum Exempel på rum Utsikt till kullarna och tåget på baksidan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästvänliga Mondial i Moneglia är välsignat med ett hav av sköna balkonger och terrasser med utsikt över Medelhavet. Och det är utsikten våra gäster fullkomligen älskar. Dessutom inom ca 500 meter har du stadens mysiga centrum med restauranger, affärer och tågstation och Moneglias fina strand som bjuder på blandad sten- och sandstrand och klart vatten. Utöver ett bra läge Mondial även en stor inomhus pool med ljus och tak.

Du har gångavstånd till allt

Även om hotellet ligger uppe på en höjd (trappor) kan du härifrån snabbt och enkelt ta dig ner till stationen i Moneglia (ca. 200 m) varifrån de fem förtrollande byarna i Nationalparken Cinque Terre endast ligger ca. 15 min bort med tåg. Det finns gratis parkering på stället (efter "först till kvarn" princip) samt möjlighet för garanterad parkering i garage mot betalning. När du ska ut och äta om kvällen finns det flera valmöjligheter nere i Moneglias centrum.

Läs mer om Hotel Residence Mondial

Välj hotellrum eller lägenhet - alltid med terrass

Inne på hotellet ligger rummen och lägenheterna blandat i olika byggnader - enda skillnanden är skåpsköket. Det finns även reception, hiss, frukostmatsal (serveras som buffé men det går inte att äta ute) samt internet-point i TV-rummet. Dessutom erbjuder stället en stor inomhus pool (32 ºC), jacuzzi, litet gym, en skön trädgård, bar och en stor inbjudande takterrass med fantastisk havsutsikt.

Läs om lägenheterna på Hotel Residence Mondial

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map