Semesterbostad i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Residence Mondial

Det klassiska liguriska landskapet Hotellets panoramiska takterrass Hotellets trädgård Exempel på lägenhet Frukostbuffé Frukostbuffé Exempel på rum Exempel på rum Utsikt till kullarna och tåget på baksidan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästvänliga Mondial i Moneglia är välsignat med ett hav av sköna balkonger och terrasser med utsikt över Medelhavet. Och det är utsikten våra gäster fullkomligen älskar. Dessutom inom ca 500 meter har du stadens mysiga centrum med restauranger, affärer och tågstation och Moneglias fina strand som bjuder på blandad sten- och sandstrand och klart vatten. Utöver ett bra läge Mondial även en stor inomhus pool med ljus och tak.

Du har gångavstånd till allt

Även om hotellet ligger uppe på en höjd (trappor) kan du härifrån snabbt och enkelt ta dig ner till stationen i Moneglia (ca. 200 m) varifrån de fem förtrollande byarna i Nationalparken Cinque Terre endast ligger ca. 15 min bort med tåg. Det finns gratis parkering på stället (efter "först till kvarn" princip) samt möjlighet för garanterad parkering i garage mot betalning. När du ska ut och äta om kvällen finns det flera valmöjligheter nere i Moneglias centrum.

Läs mer om Hotel Residence Mondial

Välj hotellrum eller lägenhet - alltid med terrass

Inne på hotellet ligger rummen och lägenheterna blandat i olika byggnader - enda skillnanden är skåpsköket. Det finns även reception, hiss, frukostmatsal (serveras som buffé men det går inte att äta ute) samt internet-point i TV-rummet. Dessutom erbjuder stället en stor inomhus pool (32 ºC), jacuzzi, litet gym, en skön trädgård, bar och en stor inbjudande takterrass med fantastisk havsutsikt.

Läs om lägenheterna på Hotel Residence Mondial

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Residence Mondial

Läs personliga omdömen av Hotel Residence Mondial som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Residence Mondial. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 59 omdömen från Hotel Residence Mondial

Fantastisk utsikt

Vi spenderade en hel vecka på Hotel Mondial i Moneglia.
Vi vill starta med att lovorda Moneglia som semesterdestiantion! Det var en vacker by med en mysig och avslappnad atmosfär. Massor av turister (många italienare), då vi var där under högsäsongen, men det kändes inte proppfullt.
Ett jättebra val, om man vill uppleva byarna i Cinque Terre utan bo mitt i dem.

Mondial är ett hotell som framstår slitet och som att det har haft sina bästa dagar.
MEN utsikten är fantastisk, städnignen fin, personalen vänlig och hjälpsam samt att frukostbuffén är en av de bättre efter italienska mått.
Det ligger högt upp, vilet betyder att det är en ordentlig vandring/promenad till centrum. Men det är helt fint då det är otroligt vackert och mysigt - men det går inte att gå där med högklackade skor.
Vi hade bokat en lägenhet, men använde inte köket någon gång. Både för att det var för varmt och för långt för att släpa matvaror med upp till hotellet (vi reste med tåg) samt att frukostbuffén var god.

Vi njöt vårt uppehåll här i fulla drag!

Läs mer

Vi älskar hotellet

Fantastiskt, underbart och vackert beläget hotell med otroligt rar och vänlig personal, och så är det skinande rent. Fantastiskt kaffe till frukosten som hade ett helt ok urval, och lika vänlig personal här.

Läs mer

Ett ställe att återkomma till

Vi har hittat vår familjepärla i Moneglia som barnen älskar. Vårt andra besök här levde upp till våra förväntningar återigen...

Läs mer

Bra belägenhet

Hotellet ligger bra i förhållande till station, by och strand. När det inte är väder till att gå på stranden, så har hotellet en fin pool.

Läs mer

Mycket trevligt hotell med fint läge!

Vi trivdes väldigt bra på hotell Monidal. Vi hade en stor terass med härlig havsutsikt! Nära till stationen, city och ännu närmare till en fin liten strand. Bra utrustat kök.

Läs mer

Ett bra boende i en mysig bergsby

Rummet var bra och hade en fantastisk terass med gott om utrymme för solning och sällskapsträffar. Personalen var trevlig och mycket tillmötesgående med information och guidning.

Läs mer
 
search map