Semesterbostad i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Residence Mondial

Det klassiska liguriska landskapet Hotellets panoramiska takterrass Hotellets trädgård Exempel på lägenhet Frukostbuffé Frukostbuffé Exempel på rum Exempel på rum Utsikt till kullarna och tåget på baksidan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästvänliga Mondial i Moneglia är välsignat med ett hav av sköna balkonger och terrasser med utsikt över Medelhavet. Och det är utsikten våra gäster fullkomligen älskar. Dessutom inom ca 500 meter har du stadens mysiga centrum med restauranger, affärer och tågstation och Moneglias fina strand som bjuder på blandad sten- och sandstrand och klart vatten. Utöver ett bra läge Mondial även en stor inomhus pool med ljus och tak.

Du har gångavstånd till allt

Även om hotellet ligger uppe på en höjd (trappor) kan du härifrån snabbt och enkelt ta dig ner till stationen i Moneglia (ca. 200 m) varifrån de fem förtrollande byarna i Nationalparken Cinque Terre endast ligger ca. 15 min bort med tåg. Det finns gratis parkering på stället (efter "först till kvarn" princip) samt möjlighet för garanterad parkering i garage mot betalning. När du ska ut och äta om kvällen finns det flera valmöjligheter nere i Moneglias centrum.

Läs mer om Hotel Residence Mondial

Välj hotellrum eller lägenhet - alltid med terrass

Inne på hotellet ligger rummen och lägenheterna blandat i olika byggnader - enda skillnanden är skåpsköket. Det finns även reception, hiss, frukostmatsal (serveras som buffé men det går inte att äta ute) samt internet-point i TV-rummet. Dessutom erbjuder stället en stor inomhus pool (32 ÂșC), jacuzzi, litet gym, en skön trädgård, bar och en stor inbjudande takterrass med fantastisk havsutsikt.

Rummen på Hotel Residence Mondial

Dubbelrum med balkong / terrass

De 30 rummen har alla balkong eller terrass (storlek varierar) och vetter mot baksidan, där man kan höra tåget passera i närheten. Även om rummen inte har havsutsikt så är utsikten till kullarna och de liguriska pastellfärgerna inte så tokigt. Rummen är utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV samt badrum med toalett och dusch. Endast två av rummen har plats för en extra säng medan två andra har plats för hela två extra sängar (där ett av dessa består av två rum).

Dubbelrum med balkong / terrass och havsutsikt

Dessa 5 rum har alla balkong eller terrass (storlek varierar) med havsutsikt. Rummen är utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV samt badrum med toalett och dusch. Extra säng möjligt i enstaka rum.

Familjerum med terrass och begränsad havsutsikt

Dessa 3 rum ligger på markplan och har en egen terrass med begränsad havsutsikt (begränsad för det finns ett buskage och en offentlig avfallssortering i ena hörnet). Det har alla aircondition, minibar, sat-TV, och badrum med toalett och dusch. Skillnaden på de två familjerummen är att du ska välja detta om du prioriterar mer rymliga rum (dessa består av två rum) och en rymlig terrass - och gärna kan kompromissa lite med havsutsikten.

Familjerum med balkong och havsutsikt

Dessa 2 rum ligger högre upp än de andra familjerummen, och har egen balkong med direkt havsutsikt. De har aircondition, minibar, sat-TV, och badrum med toalett och dusch. Skillnaden på de två familjerummen är att du ska välja detta om du prioriterar havsutsikt - i gengäld är själva rummen och uteområdet mindre än de andra familjerummen.

Studiolägenhet m. balkong/terrass

Dessa 10 lägenheter har alla balkong eller terrass (storlek varierar) och vetter mot de gröna kullarna på baksidan där tåget passerar i närheten. Även om rummen inte har havsutsikt så är utsikten till kullarna och de liguriska pastellfärgerna inte så tokigt. De liknar hotellrummen men sängen i vardagsrummet kan vara antingen en dubbelsäng eller en dubbel bäddsoffa. Förutom samma utrustning som hotellrummen finner man skåpskök med kylskåp och två kokplattor.

Studiolägenhet m. havsutsikt och balkong/terrass

Dessa 7 lägenheter har alla balkong eller terrass (storlek varierar) med havsutsikt. Förutom samma utrustning som de rummen finner man skåpskök med kylskåp och två kokplattor.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map