Omdömen från Hotel Leopold

Hotel med panoramisk pool nära Cinque Terre
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Leopold

Läs personliga omdömen av Hotel Leopold som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Leopold. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Leopold

Cinque Terre som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Leopold

Hotellet levde helt upp till våra förväntningar.
Fantastisk utsikt från vårt rum (rum 219 eller 319) högst upp, man kan inte få bättre.
Trevliga och rara värdar, som dock var mycket upptagna.
Men allt som allt ett trevligt hotell och en bra upplevelse.
Vi rekommenderar att boka vistelse via In-Italia, vi har vänt oss till dem tre gånger nu och man får bra och informativ service. Men viktigast av allt är, att det man ser och läser på deras hemsida om hotell etc – det är också vad man får när man kommer dit.
Så tack till dem för en bra semester.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Jättefint hotell

Leopold är precis rätt för oss. Det ligger vackert, har fin utsikt från många av rummen och även stranden är en av de bästa. Detta eftersom det finns en bra liten restaurang helt nere på stranden - (otroligt, och i ett skjul) och för att kvaliteten på vattnet är mycket, mycket hög. Rent och klart varje dag.
Vi hade ett superior-rum med utsikt och en stor balkong med solstolar. Bra idé. Några av rummen saknar luftkonditionering. Vi fick ett sådant av misstag den första natten eftersom något krånglade på hotellet. Det var outhärdligt varmt. Men det var ju övergående.

Hotellet är ett familjehotell och familjen svarar för allt - även stämningen och den ändrar sig dag för dag. MEN standarden är hög och det är definitivt den bästa frukosten vi någonsin fått på ett hotell i Italien. Där finns ALLT. Hemlagad marmelad, sju olika sorters yoghurt, müsli, cornflakes, croissanter, ägg, frukt av alla de slag, bröd och kakor i mängder. Bästa kaffet - eftersom det gjorde till varje enskilt bord. Jag har säkert glömt något ...

Rekommendationer till andra gäster

Ät på restaurangen Assitoria i grannstaden Mognelia. Fantastiskt mat. Ser inget speciellt ut, liknar mest en vinbar. Men maten är av hög klass medan prisnivån är medel.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Leopold

Cinque Terre som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

underbart

Mysig familje hotell som låg perfekt till , rent och mycke god frukost och vilken härlig personal.
Det enda nackdelen var att man inte hade Wi-Fi i rummet och vi fick betala kontant när vi skulle checka in ,det gick inte att betala med kort .

Vi vill gärna åka tillbaka.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fin hotell med kanonläge

Trevligt hotell med mycket vänlig personal. Det är ett mindre hotell och personalen har ofta flera funktioner så lobbyn är inte alltid bemannad. Rummet var stort, fint och härligt rent. Utsikten var kanon, men det är den inte från alla rum. Hotellet ligger nära en lokal strand, men vågorna var mycket höga när vi var där. Ganska kul om man är en god simmare. Då vi hade barn med valde vi att gå till stranden inne i stan (10 minuters promenad) som är mer skyddad, men där är ändå stora roliga vågor att kasta sig i.
Poolen på hotellet är också riktigt fin. Frukosten var av god kvalitet. Endast kontantbetalning på hotellet.

Rekommendationer till andra gäster

Vi var där två övernattningar. Vi vill rekommendera att stanna längre om man vil utforska omgivningen. Staden är liten och otroligt mysig!

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Familjerum för (A2) för 4 pers. m. begränsad havsutsikt och liten terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Leopold

Ett mycket pittoreskt hotell. Läget var fantastiskt - vackert, lugnt och nära bad, byn samt till tåget till Cinque terre. Bra utgångspunkt för att utforska Cinque terre området. Liten men fin pool, som dock snabbt blev full om fler än tre badade samtidigt. Stranden var väldigt bra, med solstolar och badhytter att hyra, toalett och dusch samt bra lunchrestaurang. Mycket folk dock, mest italienare, vilket i och för sig var trevligt! Familjerummet var rent och ok standard - men avsaknaden av AC var ett stort minus, det blev väldigt varmt i den över 30 gradiga hettan i juli. Minus här också till In-italia som inför resan bedyrade att det skulle vara ok utan AC, men rummet hade bara ett fönster, dvs ingen genomströmning av luft alls. Det fanns inte fönster på toaletten heller, där en varmvattenberedare satt, så där blev det ännu varmare. Våra tonåringar förväntades sova i en barnvåningssäng, sonen är 1,88 m så det blev svårt. Som tur var fanns en extra säng som kunde dras fram som han kunde ligga på. Ungdomarnas sovplats var i köksalkoven där det blev ännu varmare då den låg längst in i rummet och långt från det enda fönstret. Efter lite diskussion krävde vi och fick en bordsfläkt som komplement till takfläkten i rummet. Dessa fick vara på högsta fart hela nätterna, samtidigt som fönster och dörr fick vara öppna. Inte idealiskt sovarrangemang i en vecka! Duschkabinen i badrummet var minimal. Hade ngn av oss varit överviktig hade vi inte kommit in. Sammanfattningsvis är detta ett charmigt ställe, men bokar man familjerum bör man veta att det är läget man betalar för - inte komforten.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Familjerum för (A1) 4/5 pers. m. begränsad havsutsikt och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Trevligt familjehotell

Fint litet hotell med fantastiskt läge vid havet. Rum utan AC.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic) m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Leopold

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mysigt hotell Leopold

Hotell Leopold i Moneglia ligger som de flesta hotell med utsikt lite otillgängligt om man ska gå med sitt bagage från tågstationen i värmen! Det är inte långt men känns så i uppförsbackarna/trapporna. Jag tror dock man kan be om att bli hämtad. Väl uppe är det värt det! Mysigt, rent, fräscht, trevligt! Frukosten är fantastisk med mycket fräsch frukt och utsikten från frukostmatsalen är makalös! Poolområdet är uppskattat, här finns skugga och härlig svalka!
Rummen känns personliga och även här är utsikten magisk! På avstånd men ändå nära till byn med flertalet restauranger, flera stränder! En pärla nära Cinque Terre (går båtar från Moneglia till byarna, mycket rekommenderar) och storstaden Genua men inte i smeten.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic) m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map