Omdömen från Hotel Leopold

Hotel med panoramisk pool nära Cinque Terre
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Leopold

Läs personliga omdömen av Hotel Leopold som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Leopold. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Supersemester!

Det var ett härligt hotell med havsutsikt och man kunde ligga i sängen och lyssna till havet, vackert! Ett ställe vi gärna kommer tillbaka till.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic plus) m. havsutsikt och balkong
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ok vistelse

Ok till priset - lite tråkig frukost - endast frun på hotellet talar engelska - resten, inkl. värden förstår inte ett ord engelska eller tyska.
Värden är sur och inte tillmötesgående, det verkar som att gästerna stör honom!

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Familjerum (A3) för 4/5 pers. m. begränsad havsutsikt och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rekommenderas

Fint hotell med bra service. Fina, rena rum. Vi var väldigt nöjda med att ha utsiktsterrass med skugga om kvällarna. Fint att ha pool och solsängar på hotellet samtidigt som det bara är några trappsteg ner till havet. Tio minuters promenad till den charmiga lilla staden. Väldigt bra med tågstationen precis i närheten - detta ger bra möjligheter för utflykter.

Rekommendationer till andra gäster

Är på restaurangerna på bakgatorna, där italienarna äter. Bra mat och stämning.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic plus) m. havsutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Vackert ställe

Moneglia och hotell Leopold var helt perfekt för oss. Vi hyrde ett familjerum för 5 personer och fick en fin sittplats ute vid poolen. Hotellet ligger på en ganska brant höjd, med gångavstånd till både centrum och stranden. Hotellet var trevligt, med vänlig och glada anställda. Vi blev gott emottagna och när vi kom på eftermiddagen ordnade de med middag till oss på hotellet samma kväll. Vi hittade många bra restauranger i stan. Restaurangen Tender gillade vi mycket. Annars fanns de många små bagerier med massa goda bakverk runt om i stan.
Hotel Leopold var ett lugnt och bra hotell med fantastiskt läge. Poolområdet var faktiskt så fint som bilderna visar. Vi hade en lägenhet till fem personer. Helt ok lägenhet med luktade lite fuktigt på badrummet - inte tillräckligt med ventilation här.
Stället låg som perfekt utgångspunkt för att utforska Cinque Terre och områdena däromkring.
Hotellet och staden kan varmt rekommenderas.

Rekommendationer till andra gäster

Använd er av offentlig transport. Det är smalt och trångt i staden. Tåg är nog bästa sätt att ta sig runt.
Fin strand i centrum, långgrund för barnen.
Hyra av solsängar ökar i pris beroende på månad.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Familjerum för (A1) 4/5 pers. m. begränsad havsutsikt och terrass

Badrummet drar ner betyget då det var trångt och fuktigt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Önskar wifi på fler ställen än de gemensamma utrymmena
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Hotel Leopold, jag kommer tillbaka!

Moneglia och Hotel Leopold var en otroligt fin plats. Vi spenderade lite tid på att komma dit (flög till Milano), men det var det värt! Hotellets placering var väldigt flott, och det var i promenadavstånd till centrum. Första kvällen tackade vi ja till middag på hotellet. Det var en upplevelse och vi fick smaka på det autentiska italienska köket. Näta dag åt vi i stan, men sista kvällen fick vi samma goda matupplevelse som första kvällen. Frukosten var på samma sätt mycket bra. Rummen var rena och trevliga. Bra sängar och en njutbar utsikt.

Rekommendationer till andra gäster

Ät på hotellet. Jag gick upp och joggade/gick på morgonen - fina stigar!

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic) m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Läget

Härligt läge vid havet, avslappnad atmosfär (familjehotell)

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Classic med fransk balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe!

Superiorrummen var precis som utlovat med en fantastisk utsikt över havet från terrassen. Rena och fina rum, men byte av handdukar och sängkläder dagligen.

Vänlig och hjälpsam personal.

Rekommendationer till andra gäster

Väldigt enkelt att ta tåget till Cinque terre. Lika enkelt var det att ta tåget till Santa Margherita Ligure och därefter buss 5 min til Portofino.

OBS: På tågstationerna i Cinque Terre är det stor risk att bli bestulen på sina ägodelar. Det är unga zigenare som klär ut sig till turister och frågar om tågtider och hjälp med vägbeskrivningar. Ett mycket stort problem enligt turistbyrån och polisstationen. Detta är inte ett problem inne i städerna, där de blir bortvisade av lokal polis.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell, vacker placering, härligt poolområde och fantastisk frukost

180 graders havsutsikt från vårt superior rum, smakfullt inrett. God frukost.
Vi tyckte i början att det fanns många förbud. Efter vi hade sett hur några gäster uppförde sig vid frukosten, fick vi full förståelse för riktlinjerna.
Det finns gamla kommentarer om värden. Nu vet vi vem som varit förebild för Pang i Bygget (Fawlty Towers). Han är inte obehaglig, så njut av föreställningen. Med humor. Rejält sett arbetar värdparet för sitt eget hotells rykte.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni tar tåget så kontrollera tågtiderna. Vi kom rätt snabbt till La Spezia, där vi trodde vi kunde komma till en av dem små byarna vid kusten. Trevlig bar vid stationen.
Praktfullt matställe i vårt lokala by: A X på gatan Via Vittorio Emanuelle 94. Nytt ställe med god mat och trevliga värdar.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Ej provat. Såg fantastisk ut.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Familjehotell med vacker utsikt

Hotellet är njutaktigt, precis som InItalias beskrivning och bilderna ljuger inte. Ligger vid en trevlig stad, där det finns, även i starten av säsongen, öppna restauranger. Utanför säsong finns inga lunchmöjligheter runt hotellet (strandrestaurangen öppnar först i maj). Men det är inte långt till staden och läget gör det också möjligt för dagsturer, så det var inget problem. Vi hade en kylväska med, som vi satte i badrummet till kalla drycker. Det var inte så mycket liv på det gemensamma området, men det var vi beredda på så det gjorde inte så mycket. Bra mottagning av vänliga värdar.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast i gemensamma utrymmen kring receptionen.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell med fantastisk placering

Bra hotell med trevlig personlig personal - mycket vänliga och hjälpsamma människor.
God frukost och trevlig atmosfär.

Rekommendationer till andra gäster

Kan rekommenderas till vuxen publik - inte till barnfamiljer.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast möjligt på nedre våningsplanen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map