Omdömen från Hotel Leopold

Hotel med panoramisk pool nära Cinque Terre
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Leopold

Läs personliga omdömen av Hotel Leopold som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Leopold. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ett stort men underbemannad hotellet

Det verkar vara den enda personalen inte ens har tid att säga "Arrivadeci" när vi checkar ut från hotellet, blir det lite fånigt. Hon sprang runt dygnet runt och missade förmodligen inte hälften av vad hon ville fånga. Det var alltid tomt för både ost och skinka, som var i stort sett vad de hade att erbjuda, när vi kom ner till frukost. Hon lyckades aldrig att lägga fram igen när hon hade mer än tillräckligt för att täcka / rensa bordet, kör ner i lobbyn för sina gäster att få checka ut, etc. Poolområdet var imponerande och elegant, men vattnet så inte särskilt ren ut. Spa bestod lika död hudceller som vatten. Den senare var troligen en överdrift. Vi blev lovade en lägenhet med utsikt. Det hade inte. Hade de bort skogen innan vi skulle se havet. Null komma Niks internet i vår "lägenhet" som var närmast garage anläggning på toppen av hotellet. Stora stranden ett par hundra stegen nedan. Det finns också en god fisk restaurang. 15 minuters promenad över kullen över till staden och tåg. Jag skall anbeale endast en av de Cinque Terre städer, är Manarola överlägset kallast, åtminstone för de fotoentusiaster. Här rekommenderas ett bad i "lagunen" nere vid havet. Känn dig fri att notera att de flesta av bilderna av Vernazza, som många säger är den vackraste staden i fem, är tagen från ett flygplan. Det finns en anledning till det. "Kärleksstigen" mellan Manarola och Riomaggiore stängdes på grund av jordskred i 2012. Det är fortfarande stängd 2016. Detta är information som inte talas mycket om någon på nätet eller på informationstavlor Välkomna

Cinque Terre som semester-destination

Coolt att ha varit där. Fick ta många snygga bilder. Men städerna runt Gardasjön är ännu bättre för de flesta familjer jag skulle tänka.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Familjerum (A4) för 4 pers. m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Inte ren nog för min smak
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

En vecka i Moneglia

Jättefint Hotel väldigt rent och snyggt med en bra frukost. Leopold verkar skötas av de två ägarna vilka verkade minst sagt utarbetade.
Leopold ligger lite utanför Moneglia men inte längre än att det är en trevlig prommenad på ca 5 min in till själva "centrum".
Vårt rum hade en helt enastående utsikt över havet.
ca 3-5 minuter till stranden där det finns både privat strand (som kostar) och en kommunal del som är fri.
Om wifi är viktigt så finns det bara I receptionen och inte på rummen.
Den största nackdelen var väl alla skyltar som talade om vad man inte fick göra på Leopold.

Cinque Terre som semester-destination

Det ligger en liten privat strand längst bort helt framför Leopold där de också har en restaurang. Vid en första anblick så ser den inget vidare ut men de hade mycket bra mat och placeringen ngn meter ovan havet précis I strandkanten var också fin. Hade jag vetat om den hade jag ätit där fler ganger än sista kvällen.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic plus) m. havsutsikt och balkong

Vårt rum var litet
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Hemtrevligt hotell

Fantastiskt hotell med magisk utsikt. Vi var supernöjda med hotellet och ägarna var mycket trevliga och tillmötesgående. Rummen är små men har sitt charm. Man får inte glömma att det inte finns AC.

Cinque Terre som semester-destination

Vackra byar vid kusten. Smidigt att ta sig till en av de fem byarna med tåget. Man kan vandra genom byarna eller ta en båttur.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic plus) m. havsutsikt och balkong

Tyvärr blev de fel i bokningen då vi fick en terass när vi egentligen ville ha balkong. Terassen låg för nära inpå träd och växter vilket gjorde det till en gömd plats med begränsad utsikt. Hotellägarna hjälpte till med att byta rum för oss så det var inga problem att få de rummet med balkong som vi hade tänkt oss från början.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fanns inga på rummen utan endast på specifika platser
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bra läge

Vi hade en härlig vecka med kort avstånd till stranden och staden. På hotellet kan du äta gott. Vi blev väl mottagna. De följande dagarna vi såg värdarna var de mycket upptagna, och den manliga värd röt ofta, men inte på gästerna, men det var något tröttsamt att lyssna på. Den sista eftermiddagen vi var där, det fanns hantverkare i vårt rum eftersom luftkonditionen inte fungerade. De var där i 5 timmar och vi erbjöds inte någon ersättning (Vi hade nog väntat att de skulle erbjuda något utan vi har även att be om det)

Cinque Terre som semester-destination

Restaurang Assirto i staden, är en annorlunda upplevelse, som är värt att ta ... boka ett bord!

In-Italias kommentar

Hi Birgitte. Tack för din feedback. Det hjälper oss att ha både positiva och negativa kommentarer. Jag beklagar att det har förekommit problem med luftkonditionering men är glad att höra att trots allt reparerades i tid. Som för den höga röst, det är så möjligt att det finns en kulturell skillnad mellan Italien och Skandinavien. Många italienare höja ofta rösten och tala livlig utan att det är något speciellt i det. Hälsningar Allan / In-It

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic plus) m. gemensam terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester på hotel Leopold

Vi hade tre underbara dagar på hotellet
Utsikten därifrån är fantastisk.
Poolområdet är vackert och även därifrån du har en fin vy.
Värdarna är trevliga och tillmötesgående , men har nog att göra, eftersom dessa är de två som står för det mesta.
Maten är top notch, men kom tidigt till frukost om du vill ha ost och liknande. Inte allt fylls på.

Cinque Terre som semester-destination

Restaurang Tender i staden är också värt ett besök

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic) m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackra och fridfulla hotell i vackra omgivningar

Hotel Leopold ligger strax utanför staden. Gångavstånd till staden 5-10 min. innebär att du enkelt kan komma in i staden om du behöver det, och kan lätt dra sig ur stadens lite livligare puls, om du behöver det.
Hotellet är mycket rent, med mycket gästvänliga ägare och personal som hela tiden ser till att allt är i sin ordning.
Det är möjligt att äta middag på hotellet. Vi gjorde tre gånger i 10 dagar. Alla gångerna var en riktigt bra upplevelse, de gör bra mat. Det fanns extra överraskningar i form av italienska specialiteter och dessert varje gång.
Vi har haft mycket terrassen, pool och utomhus bubbelpool, som är stor efter en lång vandring

Cinque Terre som semester-destination

Cinque Terre bör nog besökas på en annan tid än i juli. Det var verkligen en hel del människor i städerna.
Vi lärde oss snabbt att gå bort från de viktigaste gatorna och upp kullar, sedan försvann de flesta turister, och vi fick några underbara upplevelser.
Vi tog tåget till Corniglia - enligt vår mening den vackraste staden det fanns inte så många turister där. Kanske beror det på att man bara kan komma dit till fots eller med tåg? Vi gick från Corniglia till Vernazza, som var absolut "fruktansvärt" eftersom det var många turister. Det var som att vara på en konsert där du inte ens kan bestämma vart du vill gå. Turen var underbar att gå och kan göras av de flesta. Jag rekommenderar att du går emot oss, det vill säga från Vernazza till Corniglia, som möjligheten att Corniglia är fantastiskt och som skrivet, är verkligen fredliga staden och skulle vara trevligt att hamna i efter en lång vandring.
Vi seglade också från Moneglia till Portovenere. Portovenere är en härlig stad, där vi gick upp till den gamla ruin och upp i de högsta gatorna - 150 stegen i lägsta liggande. Vi seglade också hem och på vägen hem stod vi i Riomaggionore återigen en mycket, mycket turister, trångt.
Cinque Terre är vackert men slår inte Norge :-)


















Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic plus) m. gemensam terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Vi använde nätet mycket, eftersom det inte var så tillgänglig. Det gjorde oss ingenting.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk utsikt

Vi hade rum 19, översta våningen, stor balkong med fri utsikt över Medelhavet , även när vi låg i sängen, - och med cikadorna som enda ljudbild - 6 stjärnor i den femte
Värdarna försöker driva hotellet mycket personligen, bl. a. med att dekorera med sina egna och äkta (!) antikviteter, men vi såg det som en professionell och ointresserade och utan nerv och energi som faktiskt kan vara, även på en hektisk dag.
Så 5 stjärnor på plats och vyer, tre för känslan av "homeliness".
PS: Vi har varit i 5 hotell under de senaste 14 dagarna och här vi såg minst entusiastiska värdar i förhållande till personlig service.

Cinque Terre som semester-destination

Vi besökte Portofino med utgångspunkt på S. Margherita - prova buss den ena vägen , det är en upplevelse och segla den andra (!) - Det är en helt annan upplevelse.

In-Italias kommentar

Hej Ole - tack för din recension. Jag uppskattar också ditt samtal, där du fick chansen att förklara saker och ting lite mer nyanserad. Tack för samtalet och hoppas på att höra av dig Hälsningar Allan / In-Italia

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt hotell men stor skillnad på rummen

Vi hade bokat ett familjerum! Fick ett rum i källaren, med en mycket mörk ingång, med pentry och "säng" 2 madrasser där barnen skulle sova - några trappor ner var sovrummet, stort och fint! Terrassen låg ut mot parkeringsplatsen och de som bodde ovanför oss hade ingång här !!!!
Snabbt fick tag i ägaren, vi erbjöds en ny (endast tillgängligt) till en extra kostnad på 300 euro! Detta var en mycket stor lägenhet!
Familjerummet lever inte upp till normal standard för det priset

Cinque Terre som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Diana. Tack för din feedback. Det är alltid bra för oss att få feedback. Vi har besökt familjerum på Hotel Leopold många gånger. Vi känner väl rum nr 4, som jag först fick tilldelad -. Som ligger i anslutning till en parkeringsplats - precis som det framgår av beskrivningen på vår hemsida. Rummet är inte i källaren, men på marknivå som de andra familjerum. De är dock i sluttande terräng så att det kanske. kan känna att sätt jämfört med vad vi är vana vid hemma. Jag kan tänka mig att du flyttat till familjen rumsnummer 3, vilket är mer än dubbelt så stor, har en verklig kök och fler vyer - och därmed dyrare. Som vi har beskrivit på vår hemsida, så att du betalar i familjerum främst för extra utrymme och mer utrymme. Cinque Terre är mycket populär - och mot bakgrund av det faktum att hotellet har både pool, havsutsikt och gångavstånd till tågstationen, stranden och stadens centrum, är priset lägre än genomsnittet för området. Kom ihåg att priset är för fyra personer till rummet 4 hade två separata rum och att frukost ingår. Jag hoppas att mitt svar skulle kunna förbättra det lite bättre för dig. Hälsningar Allan / In-Italia

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Familjerum (A4) för 4 pers. m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Leopold

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Familjerum för (A1) 4/5 pers. m. begränsad havsutsikt och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell

Härligt hotell. Balkongen har en vacker utsikt över Medelhavet. Rent och fint. Rart och omtänksamt värdpar, som är där från morgon till kväll. De har omöjligt tid att fixa allt, så därför är det lite väntetid i reception och i baren. God mat och vackert läge med trappa ner till vattnet. Internet fungerar endast vid receptionen och på första våningen.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map