Omdömen från Hotel Leopold

Hotel med panoramisk pool nära Cinque Terre
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Leopold

Läs personliga omdömen av Hotel Leopold som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Leopold. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Leopold - en härlig upplevelse

Härligt och vackert beläget hotell, fantastisk utsikt och en riktigt god frukostbuffé.
Poolen är också fin, med ett härligt relax-område. Värdparet är flinka, men inte så naturligt tillmötesgående mot sina gäster. Härlig möjlighet för bad i havet mycket nära hotellet.

Cinque Terre som semester-destination

Fantastiskt besök i Cinque Terre med Cinque Terre-kortet - kan rekommenderas.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Familjerum (A3) för 4/5 pers. m. begränsad havsutsikt och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Leopold

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Liguriens lilla pärla

Helt fantastisk hotel med utsikt mot Liguriska havet. Bra rum bra frukost. Vi åt två utmärkt kvällsmenyer på hotelet. Hotelet kändes familjärt mycket bra för avkoppling eftersom det inte ligger inne i Moneglia.

Cinque Terre som semester-destination

Vi besökt givetvis den fem byarna. Tyvärr fick vi göra det med tåg och buss eftersom samtliga leder var avstängda på grund av ett kraftigt regnoväder.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Lucia och Leo var helt fantastiska de levde verklige försitt hotel.
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic) m. balkong/terrass

Vi hade som Lucia sa en väldig tur vi fick ett superior rum längst upp med terass ut mot Liguriska Havet.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast möjlighet till WiFi i receptionen/baren.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bra utgångsläge för Cinque Terre och solsemester

Du har 3 minuter till järnvägsstationen och Cinque terre. Rummen som vetter mot havet har fin utsikt. Bara ner för trappan så är du på stranden.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge, rent. speciella värdar

Vi har haft semester, inte billig. Kanske p.g.a läget. Två värdar som kör runt och säger att det mesta är förbjudet.
Tex, flytta solstolar, inte att vi fick tillsägelse men det fanns tecken överallt på vad som var förbjudet. Do not get it. Alla gäster uppförde sig bra.
Du har ingen aning om vad du betalar för, gå till den kommunala stranden som är mycket bättre än den som ligger nedanför hotellet. Ett hotell med klass måste ha Wifi på rummen.
Staden Mognelia är en ganska så sömning stad i september. Men caféet Hemmingway är underbart och har gratis wifi.
Det borde vara kylskåp på rummet.

Cinque Terre som semester-destination

Fantastikst, även i regnet med paraplyer och regnskydd. Vi var här i mitten på september. Dåligt väder så båtarna gick inte mellan byarna, men tågen körde stor upplevelse.

In-Italias kommentar

Hi Anne. Tack för din feedback. Området Cinque Terre har kommit på Unescos lista och är mycket populär och därför lite dyrare än många andra destinationer. Hotel Leopold fortfarande långt under den nivå som du betalar för ett hotell med havsutsikt och pool på andra håll i området. Hotellrum Ligurien är i allmänhet små, eftersom terrängen är bergig, och utrymme är en lyxartikel. Därför finns det ofta inget kylskåp i rummen. Som framgår av vår hemsida, kan du på Leopold be om ett kylskåp är ganska fri. Vi behöver bara få veta om det. När det gäller de fastställda regler på plats, är det helt enkelt eftersom det inte finns två människor är likadana och värdar vill att alla ska ha en bra semester. Hälsningar Allan, In-Italia

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett hotell på en av de bästa platserna, men .....

Hotellet ligger med en magnifik utsikt. Tyvärr kommer du inte att känna sig speciell och särskilt välkommen. Har sett andra recensioner över flera år, Att andra tror att hotellet värdarna är mycket upptagen osv, men tror inte att det är korrekt. De har helt enkelt inte möjlighet / vinst eller tillräckligt med personal
 att driva ett sådant hotell. Om du ser trött och tråkig, då är det självklart att gäster inte känner sig särskilt välkomna. Dessutom tyvärr upplevde vi "Leopold" som en person som framför allt inte vill folk stannade på hotellet mer än nödvändigt. Vi tillät oss att sitta i receptionen efter hårt regn och sedan det såg ut som vädret bättre själv, han högt runt och nästan skrek som kunde väl gå en promenad, besöka Portofino eller många andra städer (som vi tidigare hade besökt) alla i vår uppfattning att han trodde att vi kan mycket väl "vidta åtgärder". Denna litania han skrek upp till 5 gånger så du så småningom ville antingen skrika tillbaka eller söka fly från rummet du väntar på ska städas. Dessutom har de inte möjlighet att ta betalt med kreditkort (hade kontaktat banken ......... Skitsnack). Det finns ingen "säker" på utrymmen, vilket är oacceptabelt, särskilt eftersom receptionen är obemannad och alla nycklar är att ta som på ett "smörgåsbord". Jag tror att det är dags att i-Italia tar ett allvarligt samtal med hotellet om de vill fortsätta att representera / sälja stanna där. In-Italia är välkomna att kontakta mig för ytterligare information.

Cinque Terre som semester-destination

OK och intressant

In-Italias kommentar

Hello Aage. Tack för din feedback. Jag är ledsen att höra att Hotel Leopold inte har varit det rätta valet för dig. Jag vill betona att många gäster är mycket nöjda med hotellet och att vårt samarbete kommer naturligtvis att fortsätta. Jag tar naturligtvis dina kommentarer i beaktande. Hälsningar Allan, In-Italia

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint

OK
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Förfärligt, se komentar
Placering, Placering

Det bästa vi har sett
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Usel
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Fin
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe

Det var inte lätt att hitta den "värme" av värdarna. Värdinnan har svarat på frågor, men saknade karisma och värme. Kort och kontanter. Värd sura och inte mycket tillmötesgående , ingen ögonkontakt . Mor-till skillnad från söt och trevlig. Det fanns alltför många "inte" tecken uppsatta överallt . Vi vet mycket väl vad du kan och inte kan under en vistelse på hotellet. Kan en sådan är inte alltid avgöra vilken som skulle ta frukost (det fanns 2 rum). Vid mottagandet, kom vi en timme före incheckning, vi bad om vi vill ha en kopp kaffe - som vi snyggt svarade ja, och lite vatten. Vi fick detta, och var tvungen att betala för det på engång. Det är inte för pengarnas skull, men det lät mer som en "deal" nu när vi kom och var helt utmattad i värmen. Kvällsmåltid , kan du köpa, var något att skriva hem om.

Cinque Terre som semester-destination

flera vandringsleder i området är under renovering, de närmaste 5 åren, så du måste undersöka tillgängligheten innan du åker dit, om målet är vandring. Det är en fantastisk upplevelse att vandra i det vackra området.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Classic med fransk balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

inte använt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Myror överallt

På vår andra dag hade vi hundratals myror marcherande genom vårt rum och till och med i våra resväskor! Vi sa till ägaren om detta problem, och det enda hon sa var: ja, jag vet, men vi kan inte göra något år det för vi är i naturen och detta händer hela tiden.
Efter att jag hotat att åka till ett annat hotell då jag inte ville sova bland alla insekter, bad hon slutligen någon att komma och städa vårt rum och spraya insektsspray. Detta hjälpte bara delvis, då myrorna kom in från el-öppningar i väggen.
Vi beslöt oss för att stanna resterande nätter för att det var för besvärligt att hitta ett annat ställe att bo på i Augusti som låg nära havet.

Några plus: utsikten, poolen och det faktum att det är nära till Cinque Terre.
Men, jag skulle inte åka dit med barn - de är väldigt strikta med att man ska duscha innan man badar i poolen, man får inte flytta sängar osv.

Så om du funderar på att boka detta hotell, skulle jag först tänka på detta.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint

Myror överallt.
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Väldigt tydligt att de har en preferens vad gäller typ av gäst
Placering, Placering

Bra läge, havsutsikt och nära Moneglia
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic) m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Härligt men opersonligt

Du har förmodligen tenderar att tro att vistelsen kommer att vara mer personlig och mysig när du väljer en mindre plats så är inte fallet här. Värdarna var mega upptagna så man nästan tyckte synd om dem - som definitivt borde vara flera anställda, särskilt på frukost, vi var tvungna att be dem att komma mer på disken flera gånger (de var helt enkelt tom länge innan stängningstid). Ingen atmosfär i baren

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)

Mycket liten dusch - vi fick ett kylskåp vara .. Med det lät som en moped - så vi var tvungna att stänga av på natten. fin utsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerar på ett litet område på terrassen vid receptionen
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Stänger kl 17???
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell med direkt utsikt över Medelhavet

Hemma från Hotel Leopold i Moneglia, Ligurien är vi eniga om att dit vill vi gärna igen. Trevligt, rent hotell som ligger på en sluttning där man från poolen på 1:a "hyllan" och jacuzzin på 2:a "hyllan" har direkt utsikt över Medelhavet. Det finns endast 26 rum vilket gav en skön, intim atmosfär där man snabbt kom i kontakt med andra gäster, både skandinaver och andra nationaliteter. Moneglia är trevlig och avslappnad stad med flera trevliga restauranger där vi framför allt vill framhäva 'Sciamadda', som vi besökte flera gånger. Men alla ställe hade trevlig och vänlig betjäning, där vissa språksvårigheter blev övervunna med teckenspråk och skratt! Vi rekommenderar att man går in och ser kyrkan som ligger på torget vid stadens välbesökta bagare. Det ser inte mycket ut för världen utifrån men är otroligt fin inuti.

Cinque Terre som semester-destination

Vi tog på heldags seglingstur från Moneglia till Cinque Terre. Tisdag och torsdag kan man segla ned till alla byarna, gå av där man vill och ta nästa båt vidare. På så vis upplevde vi 3 av byarna. De är charmiga men slitna och dessvärre, på den tidpunkten vi var där fulla av turister, så det kunde vara svårt att få den optimala upplevelsen och de "rätta" bilderna. Men vi var där och det var trevligt.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic plus) m. havsutsikt och balkong

Fint rum med 'italiensk balkong' och fantastisk utsikt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map