Omdömen från Hotel Leopold

Hotel med panoramisk pool nära Cinque Terre
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Leopold

Läs personliga omdömen av Hotel Leopold som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Leopold. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Jane och Lars från København Ø bodde på Hotel Leopold i Moneglia

Vi var verkligen nöjda med vår vistelse på Hotel Leopold. Bra service, trevliga människor som ägde hotellet. När det gäller mat, rekommenderar vi att du växlar mellan maten på hotellet (som kan vara lite monotont efter några dagar) och restauranger i stan. Framför allt rekommenderar vi starkt restaurang Assirto, Via V. Emanuele 118, Moneglia. Inte billig men minnesvärd mat och service och servitören (ägaren) hade en imponerande kunskap om sina närområden. Hotellet har ett fantastiskt läge och vi var mycket nöjda med vårt rum högst upp med en vacker terrass. Och vi har varit mycket nöjda med den behandling som vi fick på In-Italia, tack för det!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Håkan och resesällskap från Lidingö i Sverige bodde på Hotel Leopold i Moneglia från den 8. till den 10. juli 2012.

Hotel Leopold är ett bra hotell och med bra service. Rekommenderar dels att man absolut bokar plats för bilen och dels att man avnjuter en middag i hotellets restaurang. Vad som saknas i specen är väl att det ligger en campingplats bredvid hotellet, borde vara med.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Kirsten og rejsefælle fra Værløse boede på Hotel Leopold i Moneglia

Jag har fått riktigt bra service från er sida på kontoret.
Men jag vill bara kommentera hotellstandard . Vi köpte ett superior rum med balkong - som är den dyraste kategorin. Rummet hade både en balkong och havsutsikt, men storleken var under all kritik att vara en "superior" rum. Bara utrymme för dobbetsengen och en garderob. Jag kunde förbereda framtida gäster att även om du köper den dyraste kategorin, det är den vy du betalar för - hela rummet var inte bättre. Vi bör omfatta uppmärksammas även påfyllning av tvål osv, det är oftast något som bara sker automatiskt i kategorin.

In-Italias kommentar

Skillnaden mellan rumskategorier som Standard och Superior är inte nödvändigtvis i rummets storlek, men kan lika gärna vara anläggningar, plats, inredning eller vy. På Hotel Leopold är en kategori skillnaden mellan Standard och Superior i ett bättre läge och garanterad luftkonditionering. Dessutom är hotellet 3 stjärna som är en mid-range, även om du bokar en Superior. Vänlig hälsning Allan, In-Italia

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Ove och Malin från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Leopold i Moneglia från den 10. till den 14. juli 2012.

Resan gick bra och vi har haft en mycket bra upplevelse i Moneglia och Ligurien. Vi vandrade efter Chinque Terre vilket var en fantastiskt fin och vacker upplevelse. Man kanske inte ska göra som vi och ta alla byarna i en följd, speciellt som en av lederna var avstängd (mellan Manarola & Corneglia) och man fick gå en annan väg som var relativt jobbig, men väldigt fin. Det fanns ett alternativ att ta buss istället, vilket var bra. Vi hade träningsvärk i 2 dagar efter en hel dags vandring :-)
Vad gäller hotellet så tycker vi att det var ett fint hotell med fantastisk utsikt. Ägarna kändes dock lite buttra och loja enligt vår uppfattning. Det saknas också skyltar till hotellet från stationen vilket gjorde att vi kom fel och inte hittade. Detta drabbade flera gäster där vi vid ett tillfälle av en händelse var på turistinfon på tågstationen samtidigt som ett par som vi sedan hjälpte fram till hotellet.
Moneglia var en fin liten by/stad med en bra strand, bra restauranger och lugn och skön miljö. Vi fastnade speciellt för en mycket bra och trevlig "vineria" där de serverade rätter från havet. Rest. Assirto hade en härligt entusiastisk ägare som berättade om meny och dryck med en härlig inlevelse. Och maten var såklart väldigt bra.
Slutligen så är vi mycket nöjda med er som researrangör. Ni har varit mycket hjälpsamma hela tiden och varit snabba att svara på våra frågor.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map