Omdömen från Hotel Leopold

Hotel med panoramisk pool nära Cinque Terre
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Leopold

Läs personliga omdömen av Hotel Leopold som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Leopold. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk utsikt!

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Leopold

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Leopold

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Classic med fransk balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Leopold

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Moneglia

Bra Hotell med trevlig personal.

Rekommendationer till andra gäster

In-Italia tipsade om restaurang. ENOTEC mycket bra och jättegott.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Leopold

Stranden nedanför ett plus....öde på morgonen! Helt ensam och ett varmt hav... Sen kan man med fördel ta en snabb promenad på berget ovanför, en pulshöjare!

Hårda sängar är väl vårt enda klagomål. Ortopediska, enligt ägarinnan. Kanske något för maschistiska tyskar men inget för bredhöftade svenskor.

I övrigt ett trevligt och mycket vackert beläget hotell. Lugnt och tryggt.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic plus) m. havsutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Moneglia

Ett mysigt familjeägt hotell, som ligger en liten bit från Moneglia centrum.
Lite snurriga familjemedlemmar, där den ene inte vet vad den andra gjort.
Lite dålig service på kvällarna i baren. Hotellet ligger så fint o lugnt att man gärna vill sitta där på kvällen, med något gått att dricka. Men tyvärr finns då ingen personal i baren, och de hade dåligt med is och valmöjligheter.
Moneglia är ett perfekt ställa att bo i när man ska besöka cingue Terre. Lätt att ta sig med tåg.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (classic) m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Under medel

Ägarna verkade väldigt trötta och såg ut som att de behövde semester. De bråkade högt flera gånger. Vi hade känslan att vara till besvär.

Det fanns myror på rummet.

In-Italias kommentar

När september kommer, har man på många hotell, arbetat dygnet runt och är trött, men därför skall man ändå inte känna sig till besvär som kund. På min allra första resa till Italien lade jag också märke till att italienarna bråkade mycket. Jag förstod dock att det oftast berodde på det sydländska temperementet - och att det inte är något fel. Kanske var det detsamma här. Vi beklagara att ni inte känt er välkomna på detta hotellet. Mvh Allan.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Classic med fransk balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell med vacker utsikt

Vi besökte Hotel Leopold i mitten av augusti 2014. Vi anlände med tåg och det var lite svårt att hitta, men ägaren mötte upp oss och tog med väskorna. Detta är alltså ett hotell som drivs av en familj och allt vad det innebär. Är man van vid internationella hotell är detta inget för dig, men vi tycker om stämningen på de typiska italienska hotellen. Vi hade beställt ett Superior Room med havsutsikt och rummet var trevligt och utsikten fantastisk. Rummet var rent och snyggt men madrassen var i det hårdaste laget. Vi hade luftkonditionering som fungerade fint. Frukosten var mycket bra med stort utval av pålägg och frukt. Gott kaffe. Vi åt middag på hotellet endast en dag, och som nämnt tidigare i andra reviews så var maten god, men att få menyn uppläst vid frukostbordet och bestämma sig där och då för vad vi skulle äta på kvällen blev lite besvärligt. Särskilt billigt var det inte heller. De rekommenderar vi istället att äta i Moneglia.

Rekommendationer till andra gäster

Restaurangen Tender i Moneglia rekommenderas! God mat och trevlig service. Moneglia är en mysig stad och om möjligt så försök hinna med en av konserterna som arrangeras i kapellet vid kyrkan. Utöver byarna i 5 Terre, där vi tyckte om Manerola och Riomaggiore, kan vi rekommendera att besöka Santa Margherita (och ta båten till Portofino). Genova är också en intressant stad. Vi utnyttjade tåget hela tiden (kom ihåg att stämpla biljetten innan du går ombord på tåget, i en av maskinerna som står på tågstationen). Stranden vid hotellet är ok, men stora vågor kan i perioder göra det farligt att bada.

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum (superior)

Lite hårda madrasser...
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det fungerade bara i närheten av receptionen och ägaren stänger av det när de låser hotellet vid 23-tiden.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Leopold

Hotel Leopold
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Leopold
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map