Omdömen från Hotel La Vigna

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Vigna

Läs personliga omdömen av Hotel La Vigna som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Vigna. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel La Vigna

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Super vistelse

Detta har varit en av de bästa hotellupplevelserna vi någonsin haft. Väldigt fint mottagande, fin och lugn placering, utmärkta rum och god mat. På Hotel La Vigna har vi känt oss som en del av familjen.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Trevligt familjehotell.

Vi bodde 3 nätter på La Vigna och vi gillade det skarpt. Vi blev mycket väl bemötta och vi hade ett fantastiskt rum med "ocean view" och stor altan. Rummen var mycket fräscha och städades jättebra. Fantastisk frukostbuffé där vi tyvärr inte fick välja bord. Litet bra poolområde i anslutning till hotellet som hade lite för få solsängar. Vi åt aldrig på hotellet då vi tyckte menyn om €30/pers var i högsta laget. Hotellet ligger endast 10 min med bil upp för berget vid Moneglia som är en trevlig liten Italiensk badort.

Cinque Terre som semester-destination

Besök gärna Sestri Levante som är en charmig badort norr om Moneglia och varför inte ta en Marble Tour i Carrarras och titta på marmorbrotten.

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
4-bäddsrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fint hotell med 1/4, 1/2 eller helpension

Hotellet är gammalt, lite slitet, men välhållet. Det är en fantastisk utsikt ner över dalen till Moneglia. Frukostbuffén är överdådig och det finns något för alla; om man tycker om sött eller sunt.
Vi åt middag där 3 kvällar, och det var okej mat, men riktigt bra stämning och och trevligt att vara där.
Familjen är tillmötesgående och mycket hjälpsam.
Det var inget kylskåp på vårt rum (vet inte om det finns i de andra rummen) så det är barpriser när du ska ha något kallt att dricka.

Rekommendationer till andra gäster

Varese Liguria i bergen är värd en utflykt.
Ät mycket fisk och skaldjur - det är den bästa maten i området!

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum med balkong

Gammal murad altan. Rummet ligger i botten av hotellet med utsikt mot bergen, morgonsol. Inget kylskåp.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Många gäster på liten plats.
Restaurang

Superb frukostbuffé. Middag var i pensionatstil: mat lagad till många.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superbra

Alldeles trevligt hotell med vänliga värdar. Vi njöt av vårt uppehåll väldigt mycket - både stället och servicen.

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Väldigt trevliga

Vi bodde där en vecka och personalen, hotellet och restaurangen var alla mycket bra. Kan rekommendera helpension, vi tyckte maten var bättre där än inne i stan

Rekommendationer till andra gäster

prata med personalen på hotellet om utflykter

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel La Vigna

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Vackra vyer

Fint modernt rum och ett härligt badrum där allt fungerar, förutom otillräcklig belysning i ansiktet när man t ex rakar sig.
Mycket fin och ren swimmingpool.
Vi fick ett mycket trevligt mottagande av familjen som äger hotellet. De visade mycket vänlighet och hjälpsamhet under hela vistelsen. Hotellet verkar nästan som ett dansk pensionat där de flesta människor känner varandra och kommer regelbundet. Så gott som alla hotellets gäster kom från Tyskland.
Vi hade inte middagen inkluderad, men åt där ett par kvällar. Det var rikligt med mat och man fick ta mer om man ville, men det var mycket tung mat och inte så spännande.
Vägbeskrivningen borde förklara bättre var man ska svänga av när man kommer till Moneglia.
Den mycket smala vägen på 3 km till hotellet är något riskabel att köra på, eftersom man i många av kurvorna inte kan se mötande trafik.

Rekommendationer till andra gäster

Ät inte middag på hotellet. För samma belopp som man betalar där, kan man få bra mat med vin på en restaurang nere i Moneglia.

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Vigna

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super nice hotel

Vi bodde här 1 natt låg uppe i bergen med pool fina ljusa stor rum vilken mat o bra pris också.
eftersom detta ligger uppe i bergen och det är slingriga vägar dit är det kanon att resturangen var mycket bra. Poolen var nice o avsvalkande efter en hel dags bilkörning.
Kan tänka oss bo här ett par nätter nästa gång vi ska besöka Italy!

Rekommendationer till andra gäster

Lite kringelkrokvägar dit men väl värt att ha som utgångs punkt för sina besök i 5 terre eller som ett stopp över på väg söderut. Boka ingen resturang utan ät på hotellet, även barnen får vad dom vill av ägarna :)

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

5*
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Sole la Fenice

Tremosine, Lombardiet

Residence La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map