Omdömen från Hotel La Vigna

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Vigna

Läs personliga omdömen av Hotel La Vigna som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Vigna. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Hotell med ett spännande läge och trevlig personal.

Om man inte har något emot att färdas runt lite och gärna vill semestra med mindre barn, utan att behöva tänka på att laga mat så är detta ställe ett bra alternativ. Det är ett okej poolområde och det är en barnvänlig inställning här. Om man hellre föredrar stranden så kräver det att man går ett längre stycke eller tar en buss eller bilen, men det kan vara svårt att hitta perkering. Om mangärna vill uppleva Cinque Terre eller området mellan La Spezia och Genova, så ligger det hotellet verklign bra, då Moneglia har en tågstation och parkering vid stationen.
Det som var bäst var den trevliga och hjälpsamma hotelpersonalen. Vårt rum var modernt och fräscht, men tyvärr hade vi en trist utsikt mot motorvägen. Det är god mat i restaurangen och vill passa de flesta. Vi hade samma bord i restaurangen under hela veckan och tyvärr var det inte den bästa placeringen så vi kunde inte se den fina utsikten till vattnet. Det hade varit på sin plats att få en form av kompensation och som plåster på såren, för att vi inte kunde se utsikten. Här på hotellet är det verkligen en italiensk atmosfär när det kommer till barn och det resulterar i att ljudnivån i restaurangen var väldigt hög. Vi tycker att det kunde ha varit en bättre service och bemanning i baren samt receptionen. Totalt sett var detta absolut ett fint ställe att tillbringa semestern på, om man löser logistiken och antingen väljer ett rum med havsutsitk eller är okej med att inte se den.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum m. balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Vigna

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum m. havsutsikt och liten balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Super vistelse

Detta har varit en av de bästa hotellupplevelserna vi någonsin haft. Väldigt fint mottagande, fin och lugn placering, utmärkta rum och god mat. På Hotel La Vigna har vi känt oss som en del av familjen.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum m. balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Trevligt familjehotell.

Vi bodde 3 nätter på La Vigna och vi gillade det skarpt. Vi blev mycket väl bemötta och vi hade ett fantastiskt rum med "ocean view" och stor altan. Rummen var mycket fräscha och städades jättebra. Fantastisk frukostbuffé där vi tyvärr inte fick välja bord. Litet bra poolområde i anslutning till hotellet som hade lite för få solsängar. Vi åt aldrig på hotellet då vi tyckte menyn om €30/pers var i högsta laget. Hotellet ligger endast 10 min med bil upp för berget vid Moneglia som är en trevlig liten Italiensk badort.

Cinque Terre som semester-destination

Besök gärna Sestri Levante som är en charmig badort norr om Moneglia och varför inte ta en Marble Tour i Carrarras och titta på marmorbrotten.

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
4-bäddsrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fint hotell med 1/4, 1/2 eller helpension

Hotellet är gammalt, lite slitet, men välhållet. Det är en fantastisk utsikt ner över dalen till Moneglia. Frukostbuffén är överdådig och det finns något för alla; om man tycker om sött eller sunt.
Vi åt middag där 3 kvällar, och det var okej mat, men riktigt bra stämning och och trevligt att vara där.
Familjen är tillmötesgående och mycket hjälpsam.
Det var inget kylskåp på vårt rum (vet inte om det finns i de andra rummen) så det är barpriser när du ska ha något kallt att dricka.

Rekommendationer till andra gäster

Varese Liguria i bergen är värd en utflykt.
Ät mycket fisk och skaldjur - det är den bästa maten i området!

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum m. balkong

Gammal murad altan. Rummet ligger i botten av hotellet med utsikt mot bergen, morgonsol. Inget kylskåp.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Många gäster på liten plats.
Restaurang

Superb frukostbuffé. Middag var i pensionatstil: mat lagad till många.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superbra

Alldeles trevligt hotell med vänliga värdar. Vi njöt av vårt uppehåll väldigt mycket - både stället och servicen.

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum m. balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Väldigt trevliga

Vi bodde där en vecka och personalen, hotellet och restaurangen var alla mycket bra. Kan rekommendera helpension, vi tyckte maten var bättre där än inne i stan

Rekommendationer till andra gäster

prata med personalen på hotellet om utflykter

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum m. balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel La Vigna

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum m. balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Vackra vyer

Fint modernt rum och ett härligt badrum där allt fungerar, förutom otillräcklig belysning i ansiktet när man t ex rakar sig.
Mycket fin och ren swimmingpool.
Vi fick ett mycket trevligt mottagande av familjen som äger hotellet. De visade mycket vänlighet och hjälpsamhet under hela vistelsen. Hotellet verkar nästan som ett dansk pensionat där de flesta människor känner varandra och kommer regelbundet. Så gott som alla hotellets gäster kom från Tyskland.
Vi hade inte middagen inkluderad, men åt där ett par kvällar. Det var rikligt med mat och man fick ta mer om man ville, men det var mycket tung mat och inte så spännande.
Vägbeskrivningen borde förklara bättre var man ska svänga av när man kommer till Moneglia.
Den mycket smala vägen på 3 km till hotellet är något riskabel att köra på, eftersom man i många av kurvorna inte kan se mötande trafik.

Rekommendationer till andra gäster

Ät inte middag på hotellet. För samma belopp som man betalar där, kan man få bra mat med vin på en restaurang nere i Moneglia.

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Vigna
Dubbelrum m. havsutsikt och liten balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Vigna

Hotel La Vigna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map