Hotell i Moneglia i Cinque Terre

Hotel La Vigna

Pris från per pers.
Hotellets fasad mot havet Hotellets baksida med utsikt till höjddragen Blommor Se avståndet till motorvägen i bakgrunden Familjen som står för driften
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du vill ha frisk luft, utsikt och stora öppna ytor så är Hotel La Vigna i samhället San Saturnino helt perfekt. Det är lätt att komma ner till centrala Moneglia där det finns både stadsliv och fin sandstrand. Hotellet har förutom gratis parkering också ett rabatt-avtal med en parkeringsplats i Moneglia, vilket gör strandturen och tågturen till Cinque Terre lättare.

Goda möjligheter till restaurangbeök

Hotel La Vigna har en egen restaurang med panoramautsikt där du kan äta antingen à la carte eller boka halvpension, som betalas på plats. I halvpension ingår fyra rätter som präglas av det lokala och italienska köket. Restaurangen är också öppen för externa gäster. Frukostbuffén serveras som buffé - och ofta kan du även njuta av en lätt lunch i restaurangen. Vill du prova andra restauranger finns det en trattoria (Trattoria Pagliettini) 2 km bort i det lilla samhället Comeglio och i övrigt vimlar Moneglia (3 km bort) av matställen.

Pool och andra praktiska faciliteter

Förutom receptionen och baren har hotellet också hiss och tvättservice (mot betalning). Poolen ligger uppe för sig själv i lugn och ro, omgiven av solstolar och parasoller. Vid poolen finns även en stenläggning med ett litet vattenfall - och det är lätt att komma i och upp igen då poolen har tillgång via en bekväm trappa, och till och med inbyggd bänk.

Rummen på Hotel La Vigna

Dubbelrum med balkong

Dessa sex rum har har alla balkong med utsikt till baksidan och de gröna sluttningarna. Rummen är utrustade med aircondition, satellit-TV, Wi-Fi, förvaringsbox, litet kylskåp (i vissa) samt badrum med toalett och dusch. En extra säng är möjlig. Dessa rum på baksidan kommer också höra ett svagt ljud från motorvägen som passerar ca. 200 m bort. Vissa rum har moderniserats och verkar särskilt fina - men icke-uppgraderade rum är också inbjudande.

Rum med balkong och havsutsikt

Dessa 3 rum har alla havsutsikt från sidan där man åt ena hållet ser Liguriens gröna berg och en bit av motorvägen (ca. 200 m bort). De är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, litet kylskåp (i enstaka) samt badrum med toalett och dusch. De kan rymma upp till tre personer. Alla rum är moderniserade.

Rum med havsutsikt

Dessa 4 rum har alla direkt havsutsikt och är utrustade med aircondition, satellit-TV, wi-fi, förvaringabox, litet kylskåp (i enstaka rum) samt badrum med toalett och dusch. Rummen kan rymma upp till tre personer och det ena av dem helt upp till fyra gäster. Rummen är alla moderniserade.

Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Dessa 4 rum har alla balkong och direkt havsutsikt. De ligger på 3:e våningen och har faktiskt bättre utsikt i jämförelse med de rum som ligger på 2:a våningen och har terrass. Rummen är utrustade med aircondition, satellit-TV, wi-fi, förvaringsbox, litet kylskåp (i enstaka rum) samt badrum med toalett och dusch. De kan alla gästa upp till 3 personer och två av dem 4 personer. Rummen är alla moderniserade.

Rum med terrasse och direkt havsutsikt

Dessa 4 rum har alla balkong och havsutsikt. Några av rummen har havsutsikt från sidan och i utsikten till den andra sidan lite av motorvägen ca. 200 m bort. Fyra av rummen ligger på andra våningen och har faktiskt en terrass men då lite mindre utsikt jämfört med de högre placerade rummen. Rummen är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, Wi-Fi, förvaringsbox, litet kylskåp (i vissa) samt badrum med toalett och dusch. Fyra av rummen har plats för max 4 personer (två vuxna och två barn). Två av rummen har plats för tre personer medan resten är rena dubbelrum. Rummen är alla moderniserade.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Grande Albergo

Sestri Levante, Ligurien

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populärt i Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante

Casa Santi

Pietra Ligure

search map