Hotell i Moneglia i Cinque Terre

Hotel La Vigna

Hotellets fasad mot havet Hotellets baksida med utsikt till höjddragen Blommor Se avståndet till motorvägen i bakgrunden Familjen som står för driften
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du vill ha frisk luft, utsikt och stora öppna ytor så är Hotel La Vigna i samhället San Saturnino helt perfekt. Det är lätt att komma ner till centrala Moneglia där det finns både stadsliv och fin sandstrand. Hotellet har förutom gratis parkering också ett rabatt-avtal med en parkeringsplats i Moneglia, vilket gör strandturen och tågturen till Cinque Terre lättare.

Restaurang med panorama

Hotel La Vigna har en egen restaurang med panoramautsikt där du kan äta antingen à la carte eller boka halvpension, som betalas på plats. I halvpension ingår fyra rätter som präglas av det lokala och italienska köket. Restaurangen är också öppen för externa gäster. Frukostbuffén serveras som buffé - och ofta kan du även njuta av en lätt lunch i restaurangen.

Vill du prova andra restauranger finns det en trattoria (Trattoria Pagliettini) 2 km bort i det lilla samhället Comeglio och i övrigt vimlar Moneglia (3 km bort) av matställen.

Pool och andra praktiska faciliteter

Förutom receptionen och baren har hotellet också hiss och tvättservice (mot betalning). Poolen ligger uppe för sig själv i lugn och ro, omgiven av solstolar och parasoller. Vid poolen finns även en stenläggning med ett litet vattenfall - och det är lätt att komma i och upp igen då poolen har tillgång via en bekväm trappa, och till och med inbyggd bänk.

Vi vill uppmärksamma dig om att det ibland hålls bröllop på stället.

Komfortabla rum

Rummen är utrustade med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, förvaringsbox, litet kylskåp (i enstaka rum) samt badrum med toalett och dusch. Balkongernas storlek varierar.

Läs mer om Hotel La Vigna

Rummen på Hotel La Vigna

Dubbelrum m. havsutsikt

Dessa 4 rum har alla direkt havsutsikt och är utrustade med aircondition, satellit-TV, wi-fi, förvaringabox, litet kylskåp (i enstaka rum) samt badrum med toalett och dusch. Rummen kan rymma upp till tre personer och det ena av dem helt upp till fyra gäster. Rummen är alla moderniserade.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map