Semesterbostad i Moneglia i Cinque Terre

Cielo e Mare

Utsikt mot havet Utsikt mot Moneglia Utsikt mot havet Utsikt mot Moneglia från Lemeglio
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Uppe i höjddragen ovanför Medelhavet i den lilla charmiga byn Lemeglio, varifrån man har den mest underbara utsikten över både berg och hav, finner man lägenheterna Cielo e Mare. Flera av lägenheterna har stora terrasser och havsutsikt. Det tar endast 5 minuter att köra ner till mysiga Moneglia som erbjuder både fin sandstrand samt ett trevligt centrum med restauranger, butiker och skön stämning.

Imponerande utsikt

Cielo e Mare betyder ordagrant på italienska "himmel och hav" vilket är ett väldigt träffande namn på detta ställe. Man befinner sig nästan i himlen, samtidigt som man har en imponerande utsikt över havet. Från Moneglia är det cirka 2 km upp till Cielo e Mare, längs en asfalterad men brant och kurvig väg, så de som lider av höjdskräck ska nog inte titta ner alltför mycket. Kom ihåg att handla i Moneglia, då de inte finns några butiker i Lemeglio. Närmaste restaurang ligger på vägen, annars finns det fler restauranger i Moneglia, samt i de andra små bergsbyarna.

Läs mer om Cielo e Mare

Gemensam takterrass med pool

Lägenheterna ligger alla i samma byggnad fördelade på fyra våningar då byggnaden står på en sluttning. Allra högst upp finns en stor gemensam takterrass, varifrån man har om möjligt en än vackrare utsikt, ända ner till själva Moneglia. På den stora takterrassen med fin utsikt över havet och det gröna landskapet finner du en liten fristående pool (4 x 2 meter) som du kan svalka dig i. Det finns en gratis parkeringsplats till varje lägenhet, men vi rekommenderar att man kommer med en lite mindre bil, då platsen är väldigt liten. Kommer man med offentlig transport, finns en busshållsplats precis utanför dörren, och bussen kör till midnatt, och minst en gång i timmen under sommarsäsongen. Cielo e Mare bör inte rekommenderas till gångbesvärade på grund av de stora nivåskillnaderna.

Fin italiensk inredning

Huset blev totalrenoverat 2006, då man samtidigt inredde 8 lägenheter (2 hyrs ut till annan sida). Det finns en hiss i byggnaden, som går till alla våningar, förutom till takterrassen, till vilken man får ta trappen från tredje våningen. Lägenheterna är fint inredda, med många faciliteter. Inredningen är italiensk, så man ska inte förvänta sig skandinavisk stil, - men funktionaliteten är i topp.

Den som heter villa är en lägenhet i två plan. Här finns tre sovrum och en del bäddar är i bäddsoffa.

Bra faciliteter

Det finns dörrtelefon, aircondition / värme, säkerhetsbox, internet-tillgång, telefon, satellit-TV, CD och DVD-spelare, diskmaskin, tvättmaskin, mikrovågsugn, tre elplattor samt kyl-frysskåp. Nästan alla lägenheter har väldigt stora terrasser, var det finns bord och stolar, och som kan avskärmas med markiser mot solen. Några lägenheter har också en liten balkong, som vätter mot Moneglia. Man ska inte förvänta sig alltför mycket privatliv på terrasserna, då de är konstruerade som en stor terrass på varje våning. Men de är åtskilda av låga blommkrukor (låga för det ofta blåser), varför det blir som ett privat område till varje lägenhet. Men man ska alltså vara förberedd på att båda kunna höra och se sina grannar.

Läs om l√§genheterna på Cielo e Mare

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Cielo e Mare

Läs personliga omdömen av Cielo e Mare som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Cielo e Mare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Cielo e Mare

Fantastiskt!!!

Härlig plats, perfekta bussförbindelser. Vackraste utsikten jag sett. Både små och stora hade det bra och ville inte åka hem!

Läs mer

Bedömning av Cielo e Mare

Läs mer

Bedömning av Cielo e Mare

Läs mer

Bedömning av Cielo e Mare

Läs mer

Bedömning av Cielo e Mare

Läs mer

Fantastisk utsikt

Det är en fantastiskt utsikt från Cielo e Mare. Lägenheten är fin, och den var ren. Kommer man till fots, krävs det starka ben för att nå fram! :)

Rita är söt och mycket tillmötesgående.
Vi lät bilen stå, och tog tåget till Cinque Terre och Portofino. Det är omöjligt att parkera i Moneglia stad och vid stationen. Vi åkte till Sestri Levante för att köpa in mat, här kunde vi parkera.

Läs mer
 
search map