Semesterbostad i Moneglia i Cinque Terre

Cielo e Mare

Pris från per pers.
Utsikt mot havet Utsikt mot Moneglia Utsikt mot havet Utsikt mot Moneglia från Lemeglio
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Uppe i höjddragen ovanför Medelhavet i den lilla charmiga byn Lemeglio, varifrån man har den mest underbara utsikten över både berg och hav, finner man lägenheterna Cielo e Mare. Flera av lägenheterna har stora terrasser och havsutsikt. Det tar endast 5 minuter att köra ner till mysiga Moneglia som erbjuder både fin sandstrand samt ett trevligt centrum med restauranger, butiker och skön stämning.

Imponerande utsikt

Cielo e Mare betyder ordagrant på italienska "himmel och hav" vilket är ett väldigt träffande namn på detta ställe. Man befinner sig nästan i himlen, samtidigt som man har en imponerande utsikt över havet. Från Moneglia är det cirka 2 km upp till Cielo e Mare, längs en asfalterad men brant och kurvig väg, så de som lider av höjdskräck ska nog inte titta ner alltför mycket. Kom ihåg att handla i Moneglia, då de inte finns några butiker i Lemeglio. Närmaste restaurang ligger på vägen, annars finns det fler restauranger i Moneglia, samt i de andra små bergsbyarna.

Läs mer om Cielo e Mare

Gemensam takterrass med pool

Lägenheterna ligger alla i samma byggnad fördelade på fyra våningar då byggnaden står på en sluttning. Allra högst upp finns en stor gemensam takterrass, varifrån man har om möjligt en än vackrare utsikt, ända ner till själva Moneglia. På den stora takterrassen med fin utsikt över havet och det gröna landskapet finner du en liten fristående pool (4 x 2 meter) som du kan svalka dig i. Det finns en gratis parkeringsplats till varje lägenhet, men vi rekommenderar att man kommer med en lite mindre bil, då platsen är väldigt liten. Kommer man med offentlig transport, finns en busshållsplats precis utanför dörren, och bussen kör till midnatt, och minst en gång i timmen under sommarsäsongen. Cielo e Mare bör inte rekommenderas till gångbesvärade på grund av de stora nivåskillnaderna.

Fin italiensk inredning

Huset blev totalrenoverat 2006, då man samtidigt inredde 8 lägenheter (2 hyrs ut till annan sida). Det finns en hiss i byggnaden, som går till alla våningar, förutom till takterrassen, till vilken man får ta trappen från tredje våningen. Lägenheterna är fint inredda, med många faciliteter. Inredningen är italiensk, så man ska inte förvänta sig skandinavisk stil, - men funktionaliteten är i topp.

Bra faciliteter

Det finns dörrtelefon, aircondition / värme, säkerhetsbox, internet-tillgång, telefon, satellit-TV, CD och DVD-spelare, diskmaskin, tvättmaskin, mikrovågsugn, tre elplattor samt kyl-frysskåp. Nästan alla lägenheter har väldigt stora terrasser, var det finns bord och stolar, och som kan avskärmas med markiser mot solen. Några lägenheter har också en liten balkong, som vätter mot Moneglia. Man ska inte förvänta sig alltför mycket privatliv på terrasserna, då de är konstruerade som en stor terrass på varje våning. Men de är åtskilda av låga blommkrukor (låga för det ofta blåser), varför det blir som ett privat område till varje lägenhet. Men man ska alltså vara förberedd på att båda kunna höra och se sina grannar.

L√§genheterna på Cielo e Mare

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med havsutsikt)

tvårumslägenhet på ca. 40 m² belägen på tredje våningen med havsutsikt. Består av kök/uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch, hårfön och toalett. Det finns en fransk altan med havsutsikt både i köket och sovrummet.

Tvårumslägenhet med 2/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

tvårumslägenhet på ca. 55 m², belägen i nivå med den sluttande trädgården med delvis övertäckt terrass / veranda på 18 m² och utsikt över havet. Består av kök/uppehållsrum med två dubbla bäddsoffor, sovrum med dubbelsäng, samt badrum med dusch, hårfön och toalett. Det är utgång till en terrass och trädgård från uppehållsrummet.

Trerumslägenhet Mare e Monti på tredje våningen med 3/6 sovplatser (balkong och havsutsikt)

trerumslägenhet på ca. 70 m² belägen på tredje våningen med en liten balkong med utsikt över Moneglia, och fransk altan med havsutsikt från uppehållsrummet. Består av kök/uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och fransk altan med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng och en liten balkong, rum med enkelsäng och utdragbar säng samt badrum med dusch, hårfön och toalett.

Trerumslägenhet på första våningen med 4/8 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

trerumslägenhet på ca. 105 m², belägen på första våningen med terrass på 95 m² och havsutsikt. Består av stort kök/uppehållsrum med två dubbla bäddsoffor och utdragbar säng (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, rum med enkelsäng samt utdragbar säng samt två badrum med dusch, hårfön och toalett. Det är utgång till terrassen från uppehållsrummet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Populärt i Ligurien

search map