Omdömen från B&B Castello Monleone

 
B&B Castello Monleone är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Castello Monleone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moneglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Castello Monleone

Läs personliga omdömen av B&B Castello Monleone som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Castello Monleone. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Per-anders från Sävedalen i Sverige bodde på B&B Castello Monleone i Moneglia från den 11. till den 18. juni 2012.

Jo tack resan var suverän….Boendet i Moneglia var lika bra som jag trodde och hoppades på. Några saker som eventuellt kunde läggas till i infon om byn var hur lugn o underbart genuint italiensk den är trots läget nära Cinque Terre. Här dominerade helt klart de fastboende
framför turister, ja i alla fall i mitten av juni…läget kanske är ett annat i juli-augusti. Även vilket lugn det var på själva boendet, med så lite rum o ett läge utöver det vanliga så hördes inget annat än fåglar och havets brus på nätter-morgnar.
En sak däremot som jag tänkte på när jag kom dit var att stod det inte i infon att rummet (Tulipano) skulle innehålla en flatscreen-tv? Tog aldrig upp saken med värden, då jag var osäker på om så var fallet. Men nu då jag kommer hem så kollade jag upp det o visst står det att tv ska finas på rummet. Tveksam om tv fanns på något rum då jag såg ett annat par satt som satt i ”vestibulen” o tittade på en dataskärm som var uppkopplad mot tv-nätet. Nu struntar jag i tv på semestern, även om det hade varit bra denna gång då fotbolls-em pågick ….
Men rätta gärna till detta i infon så att det står rätt. Återkommer om jag ser att jag har några bra bilder att förmedla.
GPS kan jag inte hjälpa till med. Inköpsmöjligheter vet jag inte riktigt vad ni menar med men närmaste livsmedelsaffär ligger ca 400 m från dörr-till dörr. Bra att veta att tågen går ca 1 gång i timmen till Cinqueterre under hela dagen och täget tar ca 40 minuter enkel väg och kostar ca 3 Euro dags datum.
Tack för en kanon hemsida o väldigt bra service !!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 1 Vuxen
Namn
Tomas och Gunilla från Helsingborg i Sverige bodde på B&B Castello Monleone i Moneglia från den 20. till den 24. maj 2012.

Vi är mycket nöjda med vårt boende på Castello Monleone i Moneglia. Det var det häftigaste boendet vi någonsin upplevt. Det var som att komma tillbaka i tiden med skulpturer och många fina detaljer i trädgården. Rummet var romantiskt och hade en fantastisk takmålning. Kanske inte så lämpligt för småbarn och äldre som har svårt att gå eftersom det ligger högt och lite svårtillgängligt. Det var lite svårt att hitta rätt väg till borgen från tåget.
Moneglia är en liten by med litet utbud av affärer och restauranger, alltså inget för den nöjeslystne men lagom för oss med sitt lugn och där alla känner alla med tid för en pratstund...
Det är nära till fina vandringsstråk och härlig natur.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Maria & Hans från Västra Frölunda i Sverige bodde på B&B Castello Monleone i Moneglia från den 18. till den 24. september 2011.

Denna charmiga "borg" tillsammans med ett otroligt värdpar, Paolo och Simona, gjorde vår vistelse i Moneglia till en semester utöver det vanliga. När vi mitt i en tågstrejk istället hamnade i Sestri Levante, en by strax norr om Moneglia, fick vi uppleva hur enormt serviceinriktade värdparet på Castello Monleone är. Eftersom det var söndag gick inga bussar till Moneglia och på grund av tågstrejken var tillgången på taxibilar mycket begränsad. Vi ringde Paolo och förklarade situationen och en halvtimme senare kom han och hämtade oss, wow! Njutbara frukostar på hotellterassen gav oss en fin start på varje dag. Vi kan verkligen rekommendera denna pärla och byn är dessutom en bra utgångspunkt för upplevelser i Cinque Terre-området.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map